Wkenl

Hoe zich te ontdoen van genitale wratten thuis

Genitale wratten zijn erg lelijke laesies die groeien op het genitale gebied van het lichaam. Dit wordt veroorzaakt door een virus HPV, dat wordt verworven via seksueel contact of het nu oraal, vaginaal of anaal. Zodra toegebracht met het virus, de volgende meest moeilijk ding om te gaan met de verlegenheid van het hebben van het.

Belangrijker indien onbehandeld, de letsels en de symptomen zullen erger worden veroorzaakt meer ongemak voor de verdrukte. We zouden allemaal angstig te laten iedereen weten dat we het hebben. Je kon alleen maar voorstellen hoe ze zullen reageren als ze wisten. Dus voordat de toestand uit de hand loopt, probeer een aantal remedies die u kunt gebruiken thuis om genitale wratten te behandelen en bespaart u tijd en geld gaan naar het kantoor van de dokter.

Er zijn nog geen medische claims echter dat deze methoden heeft goedgekeurd. Een bezoek aan de dokter is zeer aan te bevelen, want zelfs als je succesvol in het wegwerken van de genitale wratten zijn, is er geen garantie het virus is allemaal weg.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van genitale wratten thuis. Probeer over de toonbank remedies.
Hoe zich te ontdoen van genitale wratten thuis. Probeer over de toonbank remedies.
 1. 1
  Probeer over de toonbank remedies. Dit zijn oliën, crèmes en oplossingen speciaal gemaakt om wratten te verwijderen. Ze worden toegepast op de wrat te verwijderen. Het zal tijd kosten om het te verwijderen, duurt waarschijnlijk een paar weken. Het varieert van salicylzuur gebaseerde oplossingen voor anti wrat crèmes. Topische medicijnen zijn de meest gebruikt door patiënten en er is geen garantie laesies niet opnieuw verschijnen omdat het virus in het lichaam blijft enige tijd.
 2. 2
  Bleekmiddel gebruiken. Deze manier van het verwijderen is behoorlijk raar in gedachte, maar is geprobeerd door andere mensen. Dit wordt gebruikt bleekmiddel 2-3 keer per dag over de wrat. Na een paar weken de wrat wordt verondersteld te vallen.
 3. 3
  Castor olie is ook nuttig in het verwijderen van genitale wratten. Een toepassing op genitale wratten een paar keer per dag te verwijderen na een paar weken. Er is meestal een tape vastgebonden over de wrat te helpen krijgen verwijderd.
 4. 4
  Banaanschillen worden ook verondersteld om te helpen bij het ​​verwijderen van wratten. Het was bekend dat het plaatsen van een patch van bananenschil overnachten op de wrat voor een paar weken zal helpen neem het uit. Er zijn een aantal mensen die ook proberen om vitamine A te gebruiken over de wrat. Groene thee en natuurlijke oliën zijn ook effectief bij de behandeling van genitale wratten.
 5. 5
  Kokosolie toegepast op de wratten werkt ook. Verdeel de olie over de wratten en omgeving voor het slapen gaan, draag schone onderbroek aan lakens houden van steeds vettig. Na enkele dagen wratten worden verkleind en in sommige gevallen helemaal weg. U kunt zo vaak opnieuw gedurende de dag als je de tijd zonder enige bijwerkingen (met uitzondering van een nogal gladde bodem) hebben. De kokosnoot olie heeft een aangename geur en kost minder tijd dan bovengenoemde behandelingen.