Wkenl

Hoe de kracht van je glimlach gebruiken om uw voordeel

Smiles, ze zijn mooi en toch vrij gegeven aan iedereen om je heen. Een glimlach kan nooit opraken van stijl en uit de mode, want zij zijn de beste dingen die je ooit kan dragen.

Goedkoop ook, glimlacht creëren een oneindige impact op mensen en het leven in het algemeen. Een glimlach gegeven aan de juiste persoon op het juiste moment kan invloed hebben op wat die persoon naast doet en de keuzes die ze maken.

Glimlach hebben de macht te breken van de koude muren van onverschilligheid en warm een ​​eenzaam hart dat is blauw. Ontdek een van de meest constructieve wapen van het leven en dat is de kracht van uw glimlach gepositioneerd voor je eigen voordeel.

Stappen

Hoe de kracht van je glimlach gebruiken om uw voordeel. De positie van uw glimlach als de beste verstandhouding gebouw tool.
Hoe de kracht van je glimlach gebruiken om uw voordeel. De positie van uw glimlach als de beste verstandhouding gebouw tool.
 1. 1
  De positie van uw glimlach als de beste verstandhouding gebouw tool. De glimlach is een van de belangrijkste strategieën in het omgaan met mensen in alle lagen van het leven en is een belangrijk middel voor het opbouwen en tot oprichting van verstandhouding. Gezien de realiteit die ons plezier van het leven hangt voor een groot deel af van hoe wij beheren en verbinden met mensen, een glimlach is altijd de beste strategie om te bouwen en verstandhouding. De glimlach onderhoudt aandacht, helpt versterken geopend lichaamstaal, en verzekert de andere persoon van uw oprechtheid. Wees de eerste om te lachen, niet wachten op anderen!
 2. 2
  Positioneer uw glimlach te breken muren van onverschilligheid. We hebben allemaal onze individualiteit en voorkeuren over wat voor soort mensen we willen om te hangen met. Soms zijn mensen met zich meedragen ideeën over mensen en reageren op hen eenvoudig op basis van hoe ze eruit zien, dragen zelf, of jurk. Hoewel deze reactie van het bouwen onzichtbare muren rond een persoon omwille van zelfbehoud is normaal voor veel mensen, en het is iets om respect in de omgang met anderen, het maakt je niet weerhouden in staat om de glimlach te gebruiken als een manier om smelt de muren van onverschilligheid.
 3. 3
  Gebruik uw glimlach een positieve invloed hebben keuzes. Een slecht humeur resulteert gewoonlijk in gezichtskenmerken als gevolg van de negatieve gevoelens, zoals een frons, gegroefde gezicht lijnen, en misschien een boos gedrag. Een glimlach verandert onmiddellijk de vergelijking. En door dat te doen, kiezen om in plaats van frons lachen kan je keuzes invloed hebben over alles wat je die dag te doen. Een glimlach kan fleuren uw humeur, het verbeteren van uw visie, en leiden u naar positieve keuzes met behulp van geluid en goed oordeel te kunnen vellen.
 4. 4
  Verander het leven met uw glimlach. Glimlach beïnvloedt dingen en het leven om ons heen. Mensen, huisdieren, en zelfs de systemen waarin we werken en socialiseren zijn aan de genade van onze behandeling. Wanneer we lachen, onze stemming fleurt en beïnvloedt onze reacties op zowel wezens en objecten. De positiviteit die uitgaat van vertrouwen op de glimlach om onze weg te begeleiden helpt ons om ons leven te houden, en worden geïnspireerd om anderen te behandelen met vriendelijkheid en mededogen, het besef dat alle wezens materie en dat lichtlopende systemen maken het leven makkelijker. Onze huisdieren verdienen onze vriendelijkheid, uit verwelking potplanten verdienen drenken en wieden, en de mensen die we ontmoeten elke dag verdienen onze warmte en waardering. De glimlach is na het effect? Liefde,, vriendelijkheid, goedheid en barmhartigheid beginnen te stromen van u als een volkomen natuurlijke reactie.
 5. 5
  Positioneer uw glimlach te geven. Sommige mensen vinden dat wanneer ze pijn hebben en vallen in wanhoop, ze de neiging om negatief te worden en proberen de wereld zo te beheren als om hun interacties te beperken om te voorkomen dat opnieuw geschaad. Daarbij kunnen ze zich terugtrekken en vinden het leven zinloos en wreed. Een goed getimed en zorgzame glimlach kon zulke ongelukkige mensen een glimp van hoop als ze zien dat een andere persoon doet zorg en doet vind dit leven zinvol. Een glimlach betekent dat ze die betekenis kunnen delen. Heffen hun humeur met je glimlach, de glimlach van hoop.
 6. 6
  Deel uw houding. Een glimlach kan een indicatie zijn van een goede houding. Lachen is een van de beste antwoorden naar fouten en mislukkingen, dat soort glimlach zegt: "D'oh ik ben zo menselijk!". Gebruik humor in aanwezigheid van gebreken toont een grote houding en tegelijkertijd wijsheid. Smile, fleuren en verstandiger de volgende keer!
 7. 7
  Weet vrede, vrede aandeel. Een glimlach is een krachtig hulpmiddel voor de vrede. Het is een krachtig geschenk en is er een die kan helpen bij het initiëren en onderhouden van vrede door haar uitdrukking van liefde, begrip, nederigheid en vriendelijkheid. Smiles in de familie te creëren eenheid en aanvaarding; glimlach in het gezicht van gevaar drukken een vastberadenheid om ontberingen te overwinnen met een vlakke kop en een goed hart. Smiles kunnen samen een natie en een wereld in vrede. Lachen, en het zal een geweldig leven vooruit zijn!

Tips

 • Een glimlach gaat een lange weg!
 • Niet constant lachen. Zoals hierboven vermeld, zijn er goede en slechte tijden te glimlachen. Niet rondlopen lachende 24/7. Mensen zullen vinden dat griezelig.
 • Wees gevoelig in knipperende je glimlach. Het zou een belediging zijn wanneer een persoon is pijn en we knipperen hem onze grootste glimlach. Een timide glimlach is een goede als we uitdrukken uit positieve dingen tijdens onze gesprekken. Oefen de verschillende soorten van de glimlach en denk uiterst zorgvuldig met grijnzen!
 • Een zoete glimlach die uit elk gezicht is zoet, maar een glimlach is zoeter wanneer we zorgen voor onze mond door middel van goede hygiëne. Zorg ervoor dat je tanden schoon te houden! Het is moeilijk om je mooie glimlach te accepteren met spinazie vast in je tanden.