Wkenl

Hoe om jezelf te motiveren om gewicht te verliezen

Dus, heb je geprobeerd die "super snel!" diëten, degenen die worden verondersteld om slechts een paar weken, en het blijkt, die twee weken te lang zijn. Het overkomt iedereen. Hier is een goede manier om jezelf te motiveren aan de stok met het dieet en weer gezond te worden.

Stappen

Hoe om jezelf te motiveren om gewicht te verliezen. Maak een lijst van de soorten voedingsmiddelen die je gaat om te allen prijze vermijden.
Hoe om jezelf te motiveren om gewicht te verliezen. Maak een lijst van de soorten voedingsmiddelen die je gaat om te allen prijze vermijden.
 1. 1
  Maak een lijst van de soorten voedingsmiddelen die je gaat om te allen prijze vermijden. Probeer dit te onthouden, of draag het met u mee wanneer u voedsel te kopen. Wanneer je merkt dat je te bereiken voor het voedsel uit de koelkast of de supermarkt gangpad, stoppen en denken voor een moment. Weet je nog hoe slecht je wilt afvallen. Denken als u absoluut moet dit voedsel hebben, of als u wilt het gewoon. Denk goed na of je daar baat bij hebben, en of het zal helpen uw doel te bereiken. Als je geest je vertelt "NO!", Dan stoppen! Eet niet dat voedsel. Bereiken voor iets gezonds, of sla het helemaal. Het zal moeilijk zijn, maar uiteindelijk zal betalen.
 2. 2
  Noteer waarom je gewicht wilt verliezen, en wat je streefgewicht is. Maak een paar kopieën-stok aan uw koelkast, een op uw hometrainer of autosleutels, en houdt men in uw portemonnee.
 3. 3
  Kies een eenvoudig plan van het gewichtsverlies te beginnen met afvallen. Kies er een die bij uw levensstijl past; Als het plan vereist dat u naar buiten te gaan en je bent meestal een indoor persoon, kies dan een ander plan om te voorkomen dat de motivatie. Vinden hoe u kunt verhogen van uw gewicht te verliezen potentieel in de dingen die je doet de klok rond. Blijf verwijzend naar waarom je het doet, wat is je doel en hoe u van plan om dit te bereiken.
  • Bij het kiezen van een plan van het gewichtsverlies, kies er een die is flexibel met uw schema en bevat een zekere mate van plezier en discipline. Als je een sociaal persoon en wil graag iemand anders om je motiveren om gewicht te verliezen, krijgen een gewichtsverlies partner.
  • Overweeg een dieet plan en voer het uit door uw voedingsdeskundige. Zorg ervoor dat het gezond is voor je lichaam en zal u toelaten om alle noodzakelijke voedingsstoffen binnen te krijgen.
 4. 4
  Vorm je lichaam met oefeningen en workout routines. Er zijn veel trainers die tijd en energie zal investeren voor je motivatie en succes en voor je geld. Als u niet wilt dat de route te gaan dan op zoek naar manieren om drastisch te verbranden uw overtollig vet in een keer. Ze zeggen dat het gewicht opleiding zal meer vet verbranden dan cardio training. In cardio, de stofwisseling wordt verhoogd, de cellen sneller reizen om het overtollige vet te verwijderen uit je lichaam. In krachttraining, je verbrandt vet, door omzetting in spiermassa. Mannen en vrouwen zijn verschillend gebouwd, als je een vrouw bent, probeer te lage reps maken met enige weerstand. Als u een man bent, probeer je capaciteiten te duwen om een ​​plateau te bereiken en te verbranden overtollig vet in een schot. Hoe sneller je gewicht te verliezen hoe sneller je bent om naar je doel en hoe meer je om gemotiveerd te raken.
 5. 5
  Krijg snelle gewichtsverlies tips als je moeite hebt om gewicht te verliezen. Enkele goede bronnen voor gewichtsverlies tips zijn recht onder je neus en je kunt ze makkelijk gebruiken om je te motiveren. Word lid van een steungroep of vind tips in boeken en tijdschriften. Wees voorzichtig niet ten prooi vallen aan reclame's! Controleer altijd met uw arts voordat u een intens nieuw dieet te beginnen of begint te praten enige vorm van pillen.
  • Tijdschriften en dieet boeken bevatten een aantal gewichtsverlies advies en tips. Sommige tv-shows zijn speedramp top dollars aan lucht fitness en voedingswaarde-informatie voor de gemiddelde persoon. Wanneer u resources aan je arsenaal toegevoegd tegen gewichtsverlies is er geen manier niet om gewicht te verliezen.
 6. 6
  Doe wat beroemdheden doen om er goed uitzien. Het moet naar je toe komen dat beroemdheden doen alles denkbaar om er goed uitzien op een foto ingesteld van de in dit schrijven aan chirurgische procedures om hun buikvet of het wegwerken van cellulitis verbergen stappen. Neem beroemdheden als uw model en motivatie, zodat u volgen wat hij of zij doet op hun best uitzien. Celebrity magazines bevatten veel gezonde hints en tips met betrekking tot gewichtsverlies en diëten. Naast dat, zou je veel over je favoriete acteur of actrice te leren!

Tips

 • Vergeet niet realistisch te zijn. Als je een vriend die is onnatuurlijk klein en je wilt hun grootte zijn, vergeet het maar! Zoek iemand die lijkt op uw build, maar is in vorm. Dit zal u helpen een hoop.
 • Hier krijg je een shopping vriend die laat je niet ongezond voedsel te kopen, of bel iemand die kan helpen ontmoedigen u van het eten van dat derde fluitje van een cent.
 • Laat je niet ontmoedigen! Als je dat doet, praat met je beste vriend en vertel hen wat je doormaakt. Zij zullen luisteren en proberen te helpen. Niet zelfbewust te zijn met de mensen die je liefhebt.
 • Maken de persoon die u probeert te eindigen in de buurt van dezelfde grootte als iemand die je eigenlijk weten. Probeer niet en uiteindelijk dezelfde grootte als een filmster, je weet niet wat ze eten, of wat ze hebben gedaan om dat klein geworden.
 • Water is ook erg belangrijk. Zorg ervoor dat je drinkt minstens 8 glazen per dag.

Waarschuwingen

 • Niet binge op snoep als je down voelt of versleten! Blijf sterk.
 • Heeft u vragen of gezondheid betreft, eerst controleren met een arts of zorgverlener voordat zij zich in geen plotselinge veranderingen in dieet of fitness routine.

Dingen die je nodig hebt

 • Een betrouwbare vriend om u op koers te houden
 • Gezonde voeding
 • Een plek om te trainen minstens 3 keer per week