Wkenl

Hoe de meest belangrijke biologische voeding te kiezen

Hoe vaak heb je gedacht "biologische voedingsmiddelen zijn te duur, ik kan niet veroorloven om biologisch te gaan"? Of misschien heb je het gevoel dat het gewoon te moeilijk te waden door alle statistieken en informatie over het kiezen van biologische voedingsmiddelen en de redenen om de voorkeur het over conventioneel geteelde voedingsmiddelen. Biologische voedingsmiddelen zijn goed voor je, omdat ze vrij zijn van veel toegevoegde chemische stoffen en hormonen die conventioneel geteelde voedingsmiddelen te ontvangen als onderdeel van de groeicyclus. Het kan echter oplopen bij de kassa om te proberen en jezelf gezonder door het eten van biologisch voedsel. Om u te helpen uw beslissingen te nemen op een geïnformeerde manier, hier zijn enkele eenvoudige tips om de beste keuzes te identificeren en te blijven binnen het budget.

Stappen

Hoe de meest belangrijke biologische voeding te kiezen. Begrijpen waarom biologische voeding een belangrijk onderdeel van uw dieet zou moeten zijn.
Hoe de meest belangrijke biologische voeding te kiezen. Begrijpen waarom biologische voeding een belangrijk onderdeel van uw dieet zou moeten zijn.
 1. 1
  Begrijpen waarom biologische voeding een belangrijk onderdeel van uw dieet zou moeten zijn. Biologische voedingsmiddelen worden geteeld met geen of minder chemische of hormonale additieven in hun groeicyclus dan conventioneel geteelde producten en vlees. Dit betekent dat de wetten inzake de biologische etikettering op veel plaatsen te verbieden het gebruik van een breed scala van pesticiden, fungiciden, herbiciden, hormoonbehandelingen, antibiotica enz. op elke producten of vlees bestemd om een ​​biologische certificering te dragen.
 2. 2
  Kies de cruciale dozijn biologische voeding. De genoemde volgende twaalf voedingsmiddelen worden beschouwd als het voedsel meest kwetsbaar voor de toevoeging van te veel pesticiden, groeihormonen, antibiotica etc. Deze top tien lijst voedingsmiddelen waar thuis wassen en koken praktijken resulteren waarschijnlijk in vermindering van de chemische of hormonale residuen:


  • Rundvlees, kip en varkensvlees
  • Zuivelproducten: melk, kaas en boter
  • Aardbeien, frambozen en kersen
  • Bananen
  • Appels en peren
  • Tomaten
  • Spinazie en salade greens
  • Koffie
  • Aardappelen
  • Steenvruchten: Perziken, nectarines en abrikozen
  • Druiven
  • Selderij
  • Pepers (paprika), groen en rood
 3. 3
  Winkelen voor seizoensgebonden voedsel. Seizoen beschikbaar produceren is prijs de prijsbewuste shoppers. Produceren in het seizoen is altijd waar voor je geld want het is er in overvloed en dit omvat biologische producten. Bovendien, seizoensgebonden voedsel aflegt vaak minder afstand zoals het lokaal geteeld en daarom zal in een betere conditie te houden (meer voedingsstoffen), voor langer. Vanuit een troost perspectief, er is iets heel rustgevend en traditioneel over het eten van de manier waarop onze voorouders al eeuwen; je wordt afgestemd op de cyclus van de seizoenen. Een extra bonus: je bent minder geneigd om uw koelkast te vol met voedsel dat uiteindelijk gaat ongemerkt, waar u geld bespaart.
 4. 4
  Eet met mate. De statistieken over obesitas blijft stijgen. We hebben geen grote hoeveelheden voedsel nodig hebben, te veel eten maakt ons lichaam ziek dan gezond en gelukkig. Tijdens het eten met mate betekent dat het eten minder voedsel over het algemeen, zeker niet betekent gaan zonder en hongergevoel. Veranderen aan het eten van meer energie-onderhoudende voedsel, zoals biologische granen en bulk uit je dieet. Je zal niet nodig om zo veel van deze voedingsmiddelen te eten, als in tegenstelling tot bewerkte voedingsmiddelen, zul je sneller een vol en voor meer voelen. Uw budget zal verder gewoon gaan door het kiezen van prima kwaliteit biologische voedingsmiddelen in kleinere hoeveelheden. Belangrijker nog, het eten met mate zal resulteren in minder inname van chemische en hormonale residuen en dat kan alleen maar een goede uitkomst voor iedereen.
 5. 5
  Eet variëteit. Verscheidenheid betekent inclusief al die groenten en niet alleen leven van aardappelen. Hoe meer dat je variëren uw dieet binnen seizoensgebonden beperkingen, is er een hogere kans dat je minder blootstelling aan een opbouw van een soort van chemische residuen zal hebben. Verscheidenheid betekent ook een interessant en bevredigend dieet, evenals een grotere kans dat je alle voedingsstoffen, anti-oxidanten en vezels die je nodig hebt om gezond te blijven krijgen.
 6. 6
  Wees realistisch. De meeste voedingsdeskundigen zou nog liever zien dat je eet groenten en fruit of ze nu biologisch of conventioneel in oorsprong in plaats van sterk bewerkte voedingsmiddelen. Gebruik de in stap 2 om de biologische voeding halen en vervolgens de aankoop van conventionele voeding voor de rest als je een krap budget lijst. Het nemen van de eenvoudige stap van het kiezen van een aantal organische stoffen op te nemen in uw dieet is een belangrijk van het nemen van controle over wat er met mogelijke gevolgen voor je gezondheid, terwijl u nog steeds omringd door de chemische belasting van onze industriële tijdperk, bent u het nemen van positieve actie om te helpen jezelf en biologische telers te stimuleren op hetzelfde moment.

Tips

 • De "schade" in dit artikel besproken die kunnen voortvloeien uit het eten van conventioneel geteelde voedingsmiddelen rijst met name uit de cumulatieve effecten van pesticiden, herbiciden, fungiciden, hormonen, antibiotica en andere chemicaliën of additieven. Na verloop van tijd, een kleine dosis opbouwen in je lichaam, in het bijzonder in lichaamsvet. Dit kan leiden tot triggering ziekten zoals kanker en kunnen problemen met uw immuunsysteem, bloed en andere lichaamsfuncties veroorzaken.
 • Was altijd groente en fruit goed; sommige winkels verkopen speciale wasmiddelen voor dit. Gewoon omdat het is gelabeld biologisch betekent niet dat het veilig is om te eten zonder een wassen; bacteriën gedijen onder alle omstandigheden.
 • Wees ervan bewust dat, afhankelijk van het rechtsgebied waar uw voedsel zijn geteeld, kleine hoeveelheden van bepaalde chemicaliën zijn gebruikt op biologische producten. In het algemeen, indien deze chemische stoffen zijn gecertificeerd als toegestaan ​​voor gebruik in de biologische sector, zouden zij moeten worden degenen beschouwd als veilig voor menselijke consumptie als gevolg van wetenschappelijke testen en observaties gedurende een zeer lange periode van tijd en om te komen met een hoge mate van zekerheid ten aanzien van hun verwaarloosbare effecten op de mens. Als dit je dwars zit nog steeds, doe je onderzoek om uit te vinden wat "biologisch" labels toestaan ​​in uw deel van de wereld. Sommige organische producenten gebruiken natuurlijke producten die ze veilig achten, maar die nog niet wetenschappelijk zijn getest. Ook biologische producenten kunnen hun gewassen bemesten met dierlijke mest die niet goed zijn gecomposteerd. Deze voedingsmiddelen vormen een risico voor pathogenen die ernstige ziekte kunnen veroorzaken.
 • Proberen om de bedragen van verwerkte voedingsmiddelen in uw dieet te verlagen. Je krijgt minder voedingswaarde van verwerkte voedingsmiddelen, biologisch of niet. * Als je echt genieten van die taart beladen met suiker (ja het is zeer verwerkt), hebben het een keer per maand in plaats van elke dag. Dan wordt het een zalige traktatie in plaats van iets vanzelfsprekend.

Waarschuwingen

 • Worden op hun hoede voor de industrie propaganda gericht op het kleineren organische inspanningen. Er zijn een aantal serieus slechte bijwerkingen van veel van de chemische stoffen en hormonen gebruikt in onze voeding en waar de winsten op het spel staan, is er ook genoeg te ontmoedigen u van het maken van gezonde keuzes voor u en uw gezin. Doe je eigen onderzoek, nemen niet alleen dit artikel als evangelie niet. U bent verantwoordelijk voor het leren zo veel als je kunt over uw gezondheid en hoe het te beschermen.
 • Sommige rechtsgebieden hebben meer lakse wetten over wat "biologisch" betekent. Doe altijd eerst je onderzoek. Lees de etiketten zorgvuldig; sommige producten proberen te zijn biologisch, maar bevatten heel weinig in de weg van organische componenten, zoals ontbijtgranen. De meer verwerkte een item, hoe waarschijnlijker het is dat u zorgvuldig het etiket moeten lezen.
 • Niet te verwarren met biologische en natuurlijke. De twee termen zijn verschillend, hoewel zij kunnen worden gebruikt op hetzelfde punt. Natuurlijk op zich betekent niets, in de meeste plaatsen is het een volledig ongereguleerde term die niets anders dan wat de fabrikant wil dat het betekent betekent.