Wkenl

Hoe de verdediging lezen als een strateeg

Met het oog op een effectieve quarterback worden, moet je in staat zijn om de verdediging te lezen als een boek. Wilt u uw vaardigheden te verbeteren? Lees verder.

Stappen

Hoe de verdediging lezen als een strateeg. Kijk naar de veiligheden, als ze diep, draaien van de bal, of gooi een snelle pass.
Hoe de verdediging lezen als een strateeg. Kijk naar de veiligheden, als ze diep, draaien van de bal, of gooi een snelle pass.
 1. 1
  Kijk naar de veiligheden, als ze diep, draaien van de bal, of gooi een snelle pass. Als ze niet, play-actie om te kijken als je gaat naar de bal lopen.
 2. 2
  Controleer als het een zone verdediging. Zo ja, wordt de beveiligingen spelen dichtbij het midden.
 3. 3
  Controleer op gaten, dit is de meest belangrijke ding om te zoeken. Wanneer een ontvanger niet gaat worden in een gat, de route veranderen.
 4. 4
  Kijk voor een blitz. De hongeriger de verdedigende spelers kijken, hoe groter de kans dat ze gaan blitz.
 5. 5
  Leer de verschillende dekkingen verdedigingen in dienst. Je moet in staat zijn om te herkennen dekking-1, 2, 3, en 4.
 6. 6
  Ken de zwakke gebieden, moeilijk om vlekken, dwz. Dekken zones van het veld die het gemakkelijkst te benutten voor elk specifiek type van de dekking.
 7. 7
  Onderscheiden welke verdedigers zijn vreemdgaan of overcompenseren, e. G., Een veiligheid in deksel-2 is omhoog kruipt en springt de 15-m snelle post. Een QB moet dit herkennen en de veiligheid loon door pomp-faken en dan luchten de bal uit voor de double-move vliegen route. Ook altijd onthouden om geconcentreerd te blijven
 8. 8
  Kijk hoe los of strak de hoeken spelen. Als ze het bijhouden van een kussen, moet u de snelle worp zoals een WR scherm, snel uit, krullen, stoppen of schuin maken. Als ze strak bump-and-run spelen, moet je kijken naar de vlieg, hoek, fade, of diep na, of diep uit.
 9. 9
  Herkennen mismatches. Als je het geluk hebt om een ​​opvallende brede ontvanger hebben, zullen er momenten zijn dat de verdediging wordt opgesloten in een mismatch. U moet onmiddellijk herkennen, zien wanneer een slechte verdediger is op die ontvanger en exploiteren door te gaan naar die ontvanger. Krijg de bal in zijn handen en laat hem gaan werken.
 10. 10
  Besteed aandacht aan spel film. Als je gaat om te kunnen een verdediging lezen als een boek, moet u eerst de taal van het boek is geschreven inch zorgvuldig Bekijk de film te begrijpen en aandacht besteden aan de lichaamstaal van elke verdediger vóór elk spel. Zoeken naar patronen, en wanneer krijg je eigenlijk op het veld, weet je precies wat er gaat komen.
 11. 11
  Doen de meeste van uw werk voor de snap. Je hoeft niet heel veel tijd om de verdediging te lezen na de breuk. Na de breuk, een blik werpen om ervoor te zorgen dat de verdediging was niet verhullen van de dekking, en maak dan de worp die je kent zal worden geopend.
 12. 12
  Lees in de pre-module gelezen zoveel mogelijk. Als de veiligheden gelijk worden opgeruimd door elkaar, terwijl de hoeken zijn strak op zijn ontvangers, zijn de veiligheden gaat worden in een periode van twee, terwijl de hoeken zal man spelen. Als veiligheidslijnen op de tight end, worden alle verdedigingsruggen spelende mens.
 13. 13
  Na de breuk, niet je ogen te houden op een plek. Tijdens uw drop-back, denk aan de locatie van de routes. De verdediging heeft de mogelijkheid om uw ogen te volgen.
 14. 14
  Lees de verdediging in lagen. Beveiligingen, linebackers, DLine. Lees wat Dekking de veiligheden actief zijn, die zal u vertellen wat de DB's het doen zijn. Vervolgens de LBs. Als er een ontbreekt vindt de ontvanger in dat gat. Vervolgens de DLine. Om uit te vinden waar de druk vandaan komt eerst.

Tips

 • De meer games je speelt en proberen te kijken naar defensieve standpunten, hoe beter je wordt in het lezen van de verdediging. Gaan en te spelen