Wkenl

Hoe glimlach naar geluk

Smiles (of wat lijken te glimlachen) zijn besmettelijk. U kunt eenvoudig Stand uit de menigte door te glimlachen, en op hetzelfde moment, het verbeteren van uw geluk. In feite, glimlachen helpt voel je je veel beter emotioneel, omdat het endorfine, chemicaliën in de hersenen die pijn te verlichten en het verhogen van uw gevoel van tevredenheid. Bovendien, glimlachen zijn besmettelijk, wat betekent dat u het geluk van anderen simpelweg verhogen om je heen door het delen van een, of u weet dat de persoon. Indien u graag een zeer eenvoudige en effectieve manier om uw eigen stemming en de sfeer lichter om je heen, probeer glimlachen meer, allemaal ter wille van het geluk.

Stappen

Hoe glimlach naar geluk. Denk aan de neurowetenschappen achter de glimlach.
Hoe glimlach naar geluk. Denk aan de neurowetenschappen achter de glimlach.
 1. 1
  Denk aan de neurowetenschappen achter de glimlach. Mensen worden aangetrokken tot andere mensen die lachen. We zijn gedwongen om meer tijd door te brengen rond iemand die glimlacht en te delen in de feel-good chemicaliën hun glimlach induceert in ons. Overwegende dat een frons zal verdringen anderen, want wij zijn bang voor hun negativiteit, dat is ook besmettelijk vangen. En waar zou je liever te vangen - de blues of een gevoel van gelukzalige vreugde? Gelach, een uitbreiding van de glimlach, is te besmettelijk en liefhebbers hebben de neiging om ons aan hun kant te trekken. Hebt u ooit opgevallen dat in tv-shows, achtergrond gelach in delen van de show die niet eens zo grappig hoor je? Dat komt omdat de fabrikanten weten dat lachen is besmettelijk, en wanneer het publiek hoort lachen, dingen lijken dan ze in werkelijkheid zijn.
 2. 2
  Smile positief te blijven. Smiles verhogen ons gevoel van welzijn en gevoel van positiviteit. Een test om te laten zien hoe het glimlachen houdt je positief is om te lachen, en dan proberen te denken aan iets negatiefs, maar blijven proberen te glimlachen. U zult snel merken dat het moeilijk is, meestal te moeilijk om te doen! Als je lacht, bent je lichaam en geest een bericht te sturen naar je, dat alles in orde is, en dat het leven is geweldig. Glimlachen kan helpen krijgen verlichten down voelt en depressief, ja, beoefend regelmatig, het werkt beter dan elke vorm van medicatie om jezelf te verlichten van stress.
  • Glimlachend veranderingen stemming. Als je verdrietig voelt, beginnen glimlachen. Uw stemming zal worden verhoogd. Glimlachend trucs het lichaam in het veranderen van uw stemming voor de betere.
 3. 3
  Lachen om jezelf lijken meer succes. Mensen die lachen lijken meer vertrouwen, en hebben meer kans om te worden bevorderd. Dit lijkt te gebeuren omdat je vrolijke glimlach zal je baas zetten in een gelukkige stemming, en heb je meer kans om te worden benaderd door veel mensen, waardoor je de werkplek sociale vlinder, de 'go-to' persoon die moreel hoog houdt. Bovendien, glimlachend rond je baas kan hem maken of haar het gevoel meer charitatieve (zie hieronder), waardoor hem of haar meer kans om je te zien als promotie-waardig materiaal. Lachen tijdens, en je zult zien dat mensen zullen positief reageren op je (natuurlijk, dit doen binnen context - het gaat niet om zo nodig na een mid-jaar winst verlies is zojuist bekend gemaakt worden).
 4. 4
  Toelachen. Glimlachen kan je lijken meer jeugdige en kan zelfs jaren duren van je echte leeftijd. Het gebruikt om te lachen heft uw gezicht, dat is een manier om je lijken veel jonger. Bovendien, simpelweg door te glimlachen u jeugdiger lijkt dan de aanneming van een dour, down-geconfronteerd kijkt de hele tijd. Natuurlijk, niet dwingen dingen - een onnatuurlijke en dramatische glimlach zal ertoe leiden dat mensen zich zorgen te maken over wat je van plan bent om! Gewoon proberen te glimlachen de hele dag natuurlijk, denken aan leuke dingen en verzenden uit liefde voor anderen als je lacht. Enkele manieren om de kracht van uw glimlach te verhogen (en hopelijk uw jeugdige twinkeling) omvatten:
  • Leren om.
  • .
 5. 5
  Smile om meer en meer tolerant ten opzichte van zijn frustratie. Het is aangetoond dat ongelukkige mensen meer geneigd zijn tot antagonistische dan gelukkige mensen. Om dit gevoel van interne angst en uiterlijke frustratie te verminderen, bedek je stoort met een glimlach. Als u intolerant frustratie bent, kan het zich naar buiten toe weer te geven op je gezicht als zuurheid en in stijve bewegingen van het lichaam. Bovendien ravage aanricht met uw gevoel van rust en laat je in een akelige sfeer die blijft hangen. Natuurlijk moet glimlachen je een weg door tijden van frustratie niet verward worden door anderen voor het zijn een lachertje of onverschillig - beleefdheid ten opzichte van de geschiktheid van glimlachen bij zulke gelegenheden. En gebruik nooit lacht als dekmantel voor je innerlijke gevoelens van onvrede over de richting die relatie problemen nemen - smiles niet plaatsvinden van een goede communicatie te nemen en uit te werken dingen samen.
 6. 6
  Smile om meer vriendelijk en charitatieve aan anderen. Met behulp van een glimlach om jezelf open te stellen voor anderen en verschijnen verwelkomen zal helpen om je gevoelens van vriendelijkheid te verhogen ten opzichte van anderen. Rechtmatige gerechtigheid houdt gelukkig zijn als je het helpen van anderen, dus je zou kunnen interpreteren lacht als een manier om anderen te helpen, omdat het leidt hen om te glimlachen en goed gevoel over zichzelf! Gaan de extra mijl, zodat de caissière om de verandering te houden, laat de vrouw achter je knip je in de rij, te vermijden weg woede, en alles doen wat je kunt om mooi en rechtvaardig handelen tegenover anderen. En al die tijd, gewoon lachen.
 7. 7
  Smile rond uw echtgenoot. Geluk speelt een sterke rol in het huwelijk en de lange levensduur vooruitzichten, als echtgenoten worden gemakkelijk beïnvloed door elkaars stemmingen. Een toename van de positieve vooruitzichten ene echtgenoot kan gemakkelijk stimuleren de positieve gevoelens van de andere echtgenoot (net zoals het omgekeerde kan ook van toepassing zijn). De nabijheid van echtgenoten elkaar positief is bewezen elkaar uitvoerig beïnvloeden deze manier. Bij het optreden van een fenomeen uitsluitend zogenaamde "health overeenstemming", de gezondheid gedrag van partners neiging om elke goede of slechte gewoonten van de partners waaronder beïnvloeden. Als zodanig, willen elkaar beïnvloeden in de meest positieve manier mogelijk. Zoals eerder vermeld echter niet verdoezelen je gevoelens van frustratie of onvrede door te doen alsof dingen te lachen weg - laat altijd de deuren van open communicatie. Een glimlach kan je weg gemak in een moeilijke, maar noodzakelijke gesprek...
 8. 8
  Toelachen. Glimlachen kan worden gebruikt als een snelle verlichting van stress en als een gewone reactie te weren spanning op lange termijn. Eenvoudig getoond op onze gezichten, stress kan etsen zich in rimpels en frons lijnen permanent als we niet constructieve manieren om het te vinden. Glimlachen helpt om te voorkomen dat u op zoek uitgeput en overweldigd. Wanneer je gestresst, alsmede het vinden van manieren om de stressfactoren te verminderen, proberen te zetten op een glimlach. Glimlachend zou de problemen niet oplossen (je nodig hebt om de bronnen duidelijk te pakken), maar het zal je gevoel van welzijn te verhogen, en je zal verschijnen tevreden. Bovendien, je signaal naar je hersenen dat je beter dan de stress wil dat je voelt je voelt. Dit kan snel verminderen uw gevoelens van stress, en houdt je tegen het overbrengen van uw stress aan anderen, die een meer positieve cue plaats kunt nemen van je. Het is een heilzame cyclus - als anderen blij zijn, zul je gelukkiger te worden, en ga zo maar door. U kunt zelfs beginnen te lachen, en dan anderen misschien ook. Doel om de stress elke keer en eindigen rond draaien in glimlachen en lachen in plaats daarvan.
 9. 9
  Smile voor een betere gezondheid. Het kan moeilijk voelen om lachen als je voelt lichamelijk goed voelt, maar een glimlach kan je immuunsysteem te stimuleren door het verbeteren van uw algemene gevoel van welzijn. Bovendien, glimlachend heeft goede effecten op je bloeddruk, aanzienlijk te reduceren (wat ook bijdraagt ​​tot het verminderen gevoelens van stress). Als je lacht je meer ontspannen, waardoor een meetbare vermindering van uw bloeddruk. En zoals reeds opgemerkt, glimlachen endorfine, je hersenen de natuurlijke pijnstillers en serotonine. Wanneer deze twee chemicaliën in de hersenen werken samen, ze verhogen uw tolerantie voor pijn en helpen verhogen van uw gevoel van welzijn. Voor degenen die echt in staat aan te boren in deze, kan het gevoel beter dan pijnstillende medicijnen zijn! En als dit nog niet genoeg geweest om u te overtuigen van de gezondheidseffecten van een goede lach, van mening dat smilers leven gemiddeld zeven jaar langer dan niet-smilers! Dus glimlach elke dag! Uiteraard moet je oefenen, goed te eten en een gezonde levensstijl, in aanvulling op lachend. De overtuiging dat je langer zal leven kan je gelukkiger maken, omdat je gelooft dat je meer jaren om gelukkig te zijn en te genieten van het leven.

Tips

 • Be opimistic. Optimisme en lachend hand in hand gaan; optimisme stimuleert positief denken, wat op zijn beurt leidt tot een verhoogd gevoel van geluk.
 • Omzeilen. Mensen kunnen direct zien door nep glimlach als ze kijken altijd gedwongen. Een echte glimlach vraagt ​​de (a Duchenne glimlach). Lees artikel voor hulp bij het authentiek lachen.
 • ook maakt mensen gelukkiger als ze verdrietig, want het geeft mensen een gevoel van liefde, warmte en veiligheid. Voeg wat knuffels aan uw glimlach bij het zoeken op te vrolijken een trieste vriend of familielid.
 • Draag kleding die glimlach. Voeg toe aan uw positieve lichaamstaal de kleur van het geluk:
  • Geel is de kleur van betrouwbaarheid. Een zacht geel is niet bedreigend en vriendelijk. Warme kleuren van de gele familie zijn gastvrij.
  • Goud, bruin, gouden-sinaasappels, zijn allemaal betrouwbaar kleuren van vriendschap. Blues zijn passief en rustige kleuren.
  • In de beeldtaal, zacht blauw projecteren een sereniteit en stille rust.
  • Vermijd reds dat af kan komen als agressief of bedreigend.
 • Als vast in een ongemakkelijk moment, lachen! Het zal laten zien dat je gewoon kunt lachen dingen uit, en dat je niet alles serieus nemen.
 • Lachen. Lachen is aanstekelijk net als glimlachen, dus zorg ervoor om lachen toe te voegen aan uw dag. En het aandeel dat lachen rond - als Dr Sophie Scott, van het Institute of Cognitive Neuroscience, UCL, zegt, "het is absoluut waar dat 'lachen en de hele wereld lacht met je mee'".
 • Hebben regelmatig diepe en zinvolle gesprekken te blijven gelukkig. Een onderzoek door een psycholoog aan de Universiteit van Arizona heeft uitgewezen dat de uitgaven minder tijd deelnemen aan small talk en meer tijd hebben diepe, zinvolle gesprekken kunnen leiden tot een verhoogd gevoel van geluk.
 • Een smiler verlicht de kamer die ze in, verandert de stemmingen van anderen voor de betere, en maakt dingen gelukkig gewoon door te glimlachen, vanwege het feit dat lachen en glimlachen zijn besmettelijk. Een glimlachende persoon brengt geluk met hen. Glimlach veel en zal je mensen naar je toetrekken.

Waarschuwingen

 • Niet glimlachen om te profiteren van mensen. Als je het maken van iemand die alles wat je vraagt ​​gewoon doen door te glimlachen, te stoppen. Het is bedoelt, en de mensen zullen aanslaan en zal niet zoals jij zo veel.
 • Glimlach nooit om tolerantie van relatieproblemen te verhogen, want dit kan dekmantel voor de echte problemen en kan resulteren in een verbroken relatie of ertoe leiden dat u een depressie.
 • Lacht elke keer dat u gefrustreerd kunnen mensen denken dat je een push-over. Zoals hierboven vermeld, zijn glimlach niet bedoeld om gebruikt te worden om jezelf gunst of om je echte gevoelens te verbergen op lange termijn.
 • Wees ervan bewust dat ook al lachend kan houden je gezond en helpt ziekte te voorkomen, goede medische hulp is verplicht, evenals het nemen van constructieve, actieve aanpak van het omgaan met uw dagelijks leven problemen. Glimlachend maakt niet dingen verdwijnen, maakt het alleen maar makkelijker voor u om uw veerkracht te verbeteren om te gaan en te doen wat gedaan moet.
 • Een valse glimlach kan je er nep, nerveus, of zelfs gevaarlijk, dus niet alleen proberen op een glimlach te zetten zonder eerst te oefenen of om jezelf in een vrolijke gemoedstoestand. U kunt een fake glimlach van een echte (of Duchenne) smile plek - een nep-glimlach is er een waar de mondhoeken niet worden gedraaid, of de mond wordt uitsluitend lacht, met helemaal geen verandering in de ogen. U weet het als je het ziet als je pick-up het subtiele lichaamstaal signalen die je verwarren met betrekking tot het voornemen van de smiler's, en als het je het maken van de valse glimlach, controleer je emoties om te weten of je bedoelt de glimlach.
  • Volgens een recente studie, faken geluk (en bij implicatie misschien lacht) kan leiden tot verdriet en depressie. Fake glimlach is aangetoond dat je stemming negatief maken en ervoor zorgen dat je uitstelgedrag en zich terugtrekken uit de taken die nu bij de hand. Vrouwen zijn over het algemeen meer beïnvloed door het aantrekken van een dapper gezicht ondanks voelen verschrikkelijke binnenkant dan mannen, omdat ze "meer emotioneel expressief" te wijten aan sociale normen, en snijden zich af van deze uitlaat kan emotioneel zeer schadelijk zijn.