Wkenl

Hoe je een elementaire sit up te doen

Sit-ups is een snelle manier om een ​​sterkere buikspieren te krijgen. Echter, moeten ze goed worden gedaan om eventuele schade te voorkomen aan uw wervelkolom en de nek en het hoofd van de spieren. Daarnaast zijn over het gebruik van de buikstreek (de buikspieren). Daarom moet veel aandacht worden besteed aan ervoor te zorgen dat u niet compenseren door andere delen van je lichaam om sit-ups uit te voeren, omdat dit de effectiviteit van de sit-up afnemen en kunnen letsel veroorzaken aan uw lichaam. Het is niet zo hard als het klinkt - altijd, altijd gericht op de buikspieren en je bent het grootste deel van de weg daar.

Stappen

Hoe je een elementaire sit up te doen. Heb je knieën gebogen en de bal van je voeten en hielen geplaatst plat op de grond.
Hoe je een elementaire sit up te doen. Heb je knieën gebogen en de bal van je voeten en hielen geplaatst plat op de grond.
 1. 1
  Heb je knieën gebogen en de bal van je voeten en hielen geplaatst plat op de grond.
 2. 2
  Plaats je handen op tegengestelde schouders, zodat je armen gekruist over je borst, of achter je hoofd. Zo kunt u een centraal punt stijgt.
 3. 3
  Span je buikspieren zachtjes door het tekenen in je navel naar je ruggengraat.
 4. 4
  Het houden van uw hielen op de grond en je tenen plat op de grond, langzaam en voorzichtig de eerste til je hoofd, gevolgd door je schouderbladen. Richt je ogen op je gebogen knieën, al die tijd voorzichtig het oplopen van de buikspieren. Pull up van de vloer tot je in een hoek van negentig graden, of wanneer de ellebogen zijn op, of in het verleden, de knieën.
 5. 5
  Hou deze positie voor een tweede. Langzaam breng het bovenlichaam terug naar de grond, maar proberen te houden het iets verhoogd van de grond. Dit betekent niet te plaatsen je rug plat op de grond, maar een lichte, maar toch ontspannen, boog houden.
 6. 6
  Herhaal stappen 3-5 voor de rest van de oefening. Alleen doen 02:58 als je een beginner bent en langzaam opbouwen van het bedrag in de tijd, als je kracht toeneemt. Dan hopelijk zul je afvallen, ook!

Tips

 • Als je een harde tijd houden van de ballen van uw voeten of hielen op de grond houd het op, probeer het stellen van een vriend om ze te houden. U kunt ook een zwaar voorwerp te vinden (zoals een fauteuil) en plaats je voeten eronder. Dit zal u ondersteuning bij een poging om jezelf te brengen geven.
 • Gematigdheid is de sleutel tot een buikspieroefening omdat de buikspieren zijn letterlijk het centrum van het lichaam. Als je erover nadenkt, in alles wat je doet in het dagelijks leven (lopen, rennen, zitten, staan, reiken naar iets, etc.) je bewegingen hebt op of via uw buikspieren. Met dat in gedachten, wees ervan bewust dat als je overdrijven de sit-ups (of elke buikspieroefening) u het risico dat verpest je de volgende dag met pijn in de buikstreek te voeren. Als je een beginner bent, begin langzaam en geleidelijk aan meer te doen.
 • Als je sterker, probeer dan een Pilates variant op deze oefening: In plaats van je handen achter je hoofd of op je schouders, houd je handen recht naast je romp en als je stijgt in de sit-up, glijden de armen naar voren en vervolgens heffen de armen op hetzelfde moment als je romp en strek ze naar voren. Houd de schouders ontspannen en niet naar voren knikt je hoofd te ver. Zoals u ontspannen weer naar beneden, drijven langzaam de armen naar beneden in een ontspannen positie terug op de grond, naast je romp. Herhaal dit voor elke sit-up.

Waarschuwingen

 • Zich niet verbinden de voorkomende fouten van sit-ups:
  • Als u ervoor kiest om uw handen uit de weg door ze achter je hoofd, zorg ervoor dat je niet duwen je hoofd naar voren, terwijl het opheffen van je romp. Er is een natuurlijke neiging om dit te doen, omdat het helpt je optillen en de neiging zal toenemen als je buikspieren te krijgen moe. Echter, de druk op het hoofd de stam spieren in de nek. Als je om met je armen op een andere manier, nog steeds proberen om je hoofd te houden van de oefening.
  • Probeer niet om je voorhoofd op je knieën. Hoe hoger je komt van de grond van de betere, maar slechts tot op zekere hoogte. Als je terug begint te krullen (namelijk, zou je worden beschouwd als zijnde in een bultrug positie als je stond), zal u teveel plaatsen spanning op je onderrug.
  • Als u uw voeten niet kunt houden op de grond en zijn niet goed beveiligd hen, wordt u besteden extra inspanning om dit te doen tijdens de sit-up. Helaas zal deze inspanning oorsprong in de dijen, die niet het doelwit van een sit-up. Bij sommige mensen kunnen de dijen op te geven voor de buikspieren, waardoor de hele operatie volledig nutteloos.
 • Houd in gedachten dat de enige manier om spieren op te bouwen is om de spier duwen dan zijn uithoudingsvermogen grenzen. Maar als je zo veel sit-ups tot het punt dat je begint met een prikkelend gevoel op je buikspieren voelt, heb je te veel gedaan. Uw formulier zal beginnen te verslechteren en je zal niet worden uitvoeren van een goede sit-up.
 • Vermijd het doen van sit-ups als je zijn gediagnostiseerd met osteoporose. Buigen uw wervelkolom in de sit-up positie plaatsen meer stress op je botten en kunt u een verhoogd risico op een stressfractuur.