Wkenl

Hoe je heimwee verslaan

Zelfs als je met plezier op vakantie of de tijd van je leven op de hogeschool, kunt u nog steeds heimwee. Thuis is geruststellend, vertrouwd en gevuld met mensen die houden en om je geven. Hoewel het gemakkelijk om naar beneden te krijgen op jezelf en willen terug naar huis lopen, zijn er stappen die u kunt nemen om heimwee te overwinnen. Hier is een gids over Google om heimwee te verslaan.

Stappen

Hoe je heimwee verslaan. Begin met het hebben van een paar eenvoudige foto's van specifieke dierbaren die je mist.
Hoe je heimwee verslaan. Begin met het hebben van een paar eenvoudige foto's van specifieke dierbaren die je mist.
 1. 1
  Begin met het hebben van een paar eenvoudige foto's van specifieke dierbaren die je mist. Te veel foto's kunnen leiden tot te veel gemiste herinneringen.
 2. 2
  Zoek een activiteit te doen als je je familie mist. Misschien schilderen of naaien? U kunt altijd stuur uw creatie terug naar huis, zodat een deel van u zal bij hen zijn. Dit helpt u ook scherpstelt op thuis te veel.
 3. 3
  Zorg ervoor dat je een vriend hebt. Je zal veel vaker heimwee als je eenzaam bent. Het hebben van een vriend geeft een afleiding van slecht gevoel, en het geeft je ook iemand om erover te praten met wie je kan troosten en je beter te voelen.
 4. 4
  Als u geen verbinding kunt maken met uw huis en zijn afgelegen houden een dagboek. Vertel het uw zorgen en hoe u zich voelde. Huis is vaak een bron van zekerheid of de liefde. 'Iets om je gevoelens onder helpt vermiste deze kwaliteiten te voorkomen.
 5. 5
  Call moeder, vader, zus, broer, neef, oma of wie dan ook en in contact blijven. Het is belangrijk om het feit dat u buiten het huishouden zijn dus hou calling beperkt tot een of twee keer per week accepteren. Roepen te veel voelt u zich een deel van de gebeurtenissen, ook al ben je niet, en zal uiteindelijk leiden tot meer heimwee.
 6. 6
  Houd een positieve houding! Denk aan alle goede dingen die nu gebeuren. Misschien bent u op de universiteit of het starten van een nieuw leven? Richten op het maken van een nieuw huis in plaats van het missen van een oude. En als je alleen bent gegaan proberen tijdelijk te genieten van wat jullie nu ervaren. Wanneer u terugkeert, zult u niet wilt terugkijken en zien dat al je tijd werd doorgebracht in de ellende.

Tips

 • Denk na over hoe gelukkig je bent om een ​​plaats of mensen die vermist waard zijn hebben. Zou het niet nog erger als je ze niet missen op alle?
 • Maak je geen zorgen over wat er gebeurt in huis. Concentreer je op wat je doet, waar je bent, niet wat er gaande is in huis.
 • Blijf op de hoogte!
 • Als je je vriendje missen, schrijven liefdesbrieven voor hem.
 • Er zijn vele manieren om te vinden en huizen ergens anders voelen zich niet verplicht om een ​​plaats te overwegen uw huis een nieuwe buurt.
 • Je zal uiteindelijk krijgen over heimwee. Mensen gaan naar de universiteit en verder weg de hele tijd. Dus probeer te krijgen over het, en ga genieten van het leven!
 • Concentreer je op wat je doet, in plaats van de mensen die je mist.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet, mensen thuis mis je zo veel als je ze mist. Als je weet dat in contact komt met hen zal ze boos, zal het op zijn beurt maakt je boos. Horen ze huilen zal niet voelt u zich beter. In plaats van te bellen proberen te e-mailen, of het schrijven van brieven.