Wkenl

Hoe je je karma spiegelen

Het is onvermijdelijk: soms, het leven gewoon niet weg te gaan. Uw planning wordt in de war. U niet aan uw oefening plan te volgen. Iemand is voor u betekenen. Je voelt je als het stoppen met iets. U wilt krullen in een kleine bal en huilen.

Het leven gaat uit haar blaast en laat ons ontmoedigd, boos, gefrustreerd, depressief, en uitgelekt. Zodra we in die slechte plaats - in een stemming waar we gewoon niet de zorg over alles - het is vrij moeilijk om uit te komen. Maar hier is een klein geheim tot geluk en zelf-verbetering: al dat spul? Het is gewoon in je hoofd.

Ja, het is zeker niet lijkt alsof het. Het lijkt erop dat de stenen en pijlen van het leven allemaal op ons afkomt. Het voelt alsof we een mislukking. Maar het is waar. Het zit allemaal in je hoofd.

Is het juist om verschrikkelijke dingen die gebeuren om je te bagatelliseren door ze lijken eenvoudige psychische problemen? Nou, dat is wat het is, en zodra je je realiseert dat, bevrijd je bent - je hebt de kracht om je omstandigheden te veranderen!

Het is geen gemakkelijke taak. Het is ongelooflijk, monumentaal hard. Veranderen van je gedachten en het veranderen van je leven is een mentale hindernis waardig van de titanen. Maar het kan worden gedaan. Al duurt het is een paar mentale trucs, en veel energie en de bereidheid om een ​​open geest te houden.

Stappen

Hoe je je karma spiegelen. Vertrouwen op de kracht van het vervangen van negatieve gedachten door positieve.
Hoe je je karma spiegelen. Vertrouwen op de kracht van het vervangen van negatieve gedachten door positieve.
 1. 1
  Vertrouwen op de kracht van het vervangen van negatieve gedachten door positieve. Als u niet aan de punt van iets langer te zien of je bent het zat met het lijden door te proberen om een ​​slechte gewoonte te stoppen, kan het gemakkelijk zijn om gewoon willen zinken in diepe negativiteit. Het kan een comfortabele, zij het nutteloze, gewoonte om het ergste te denken. Niemand stelt u sugarcoat realiteit, maar je kunt zeker negativiteit herkennen voor wat het is:
  • Erkennen dat het gewoon negatief denken, het is niet wie je bent of wat bestemd is voor jou. Het is gewoon een set van slechte gedachten.
  • Erkent de slechte gedachten direct. Zeg hallo tegen ze bijna, zoals in "Hi angst om niet te doen dit goed genoeg, ik zie dat je hebt besloten om weer dalen door". Dit is niet bagatelliseren, het is het herkennen en benoemen wat je emoties en gevoelens creëren in je geest.
  • Vervang die negatieve gedachten met het andere, positieve gedachte. Bijvoorbeeld, als je bezig jezelf te vertellen dat je niet iets kunt doen bent, zeg dan "STOP!", Dan zeggen: "Ik kan dit doen!".
  • Stoppen van de stroom van negativiteit te denken en te vervangen door meer upbeat gedachten is een gewoonte ook. Leren het duurt een beetje tijd, maar is de moeite waard.
 2. 2
  Accepteren en omarmen het cliche dat het niet is een springplank naar succes. Het is een cliche omdat het waar in de meeste gevallen. Je zou moeilijk worden ingedrukt om een ​​persoon die niet in een keer of andere is mislukt vinden, maar het is vrij gemakkelijk om menig persoon die dekt het feit vinden! Iedereen ervaart een val, uitglijden of een misser van het merk nu en dan, ongeacht hoe deskundige, ervaren of slim ze ook mogen zijn. Het geheim is om te stoppen met de behandeling falen als reden voor het opgeven of voor jezelf te vertellen dat je nooit zult maken. Het geheim is om op te staan, stof jezelf af, misschien steek een beetje humor in wat er is gebeurd en om opnieuw te beginnen (met tweaks gezocht op wat je falen heeft geleerd je mag niet worden herhaald).
  • Mislukking hoogtepunten obstakels, fouten in het denken en wat niet werkt. Bravo voor het niet tonen ons de weg!
  • Falen is een leraar zonder wroeging. U leert hoe u deze belemmeringen te verschuiven, het verbeteren van je denken en ophouden om je hoofd stoten tegen de spreekwoordelijke muur.
  • Mislukking leert je wat winnen betekent voor u persoonlijk. Winnen in het leven is nooit als 'cut-and-dried ", zoals het winnen van een sportieve wedstrijd. Het winnen in het leven wordt over het gevoel tevreden, voldaan en tevreden. Alleen jij kan de rechter van het zijn in deze staten zijn. Het niet helpt u om het verschil te vertellen.
 3. 3
  Geduld oefenen. Als je gefrustreerd, wanneer iemand is moeilijk, wanneer je begint om je geduld, geduld oefenen verliest rechts wanneer het voelt de moeilijkste om te doen. Blaas wat gezonde stoom over wat je ook door gaan door te praten met een vriend, een echtgenoot of een counselor. Vermijden dat uit boosheid; boosheid is een neveneffect van frustratie, maar het is niet iets om te verwennen, want het maakt gewoon erger. Geduld is de kunst van het wachten, wachten op slechte en moeilijke momenten in je leven om zowel met als zonder uw inbreng te lossen. Erkennend dat het beste wat je kunt doen is soms om een ​​stapje terug en laat de weg van de wereld uit te werken dingen is net zo voordelig als weten wanneer je jezelf actief toe te passen om een ​​oplossing. Geduld geeft je de ruimte om de beste aanpak naar voren te herkennen.
  • Gedichten schrijven aan jezelf, over je leven.
  • Houd een dagboek bij en je gevoelens verkennen in het. Verwijder al het negatieve emoties op papier, niet op andere mensen.
 4. 4
  Behandel de messed up, gekanteld karmische ervaren als een les die verder gaat dan het moment en onthult ons karakter. Vergeet niet dat het bekend is dat de manier waarop we onder druk reageren onthult ons ware zelf, dit is heel anders dan mensen die zeggen 'ik was mezelf niet als gevolg van de stress ". U bent uw ultieme zelf onder druk, zodat de lessen leren dat het onder druk u openbaart en omgaan met aspecten van je omgaan die lijken te laten je naar beneden.
  • Pas toe wat je ervaart en hoe je het omgaan met gebeurtenissen van je leven in het algemeen. Erachter te komen wat er mis ging en waarom. Hoe kwam je bij aan het?
  • Hoe zou je veranderen wat je hebt gedaan, zodat wanneer een soortgelijk iets gebeurt, zal je anders reageren? Karakter tests zijn goed en gezond voor je. Ze motiveren je om over te stappen naar een ander niveau, om te zien of je de uitdaging aankunnen. Elke keer dat je door een moeilijke tijd - zie het als een uitdaging, en proberen die uitdaging aan te gaan. En als je dat doet, zul je een goed gevoel over jezelf.
  • Heeft u te helpen met eventuele specifieke problemen zoals woede, onvermogen om frustratie te houden of een neiging tot onstuimig handelen nodig? Het verkrijgen van hulp is een teken van kracht en het krijgen van zulke apen van je rug zal je karma drastisch verbeteren.
  • Als je ziet leren als een prachtig ding, dan kunt u elke fout zien als een zegen.
 5. 5
  Neem de kracht van slecht karma happenings. Slechte ervaringen sterken. Ze versterken je besluit om je aanpak te verbeteren om een ​​probleem of een persoon, ze versterken uw vermogen om terug te stuiteren en ze versterken je kennis - maar alleen als je ze laat. Je kan kiezen om slecht karma momenten zien als een zaak van de wereld op jou gemunt of denken dat andere mensen altijd kruisen je slecht maar daarbij, je verantwoordelijkheid voor de zorg voor jezelf op anderen schuiven en stoppen met het nemen van verantwoordelijkheid voor de moedige, gezonde ontvankelijkheid voor mensen en uw gemeenschap.
  • Moeilijke momenten veranderen ons voor het beter als we ze aanpakken met moed en verdraagzaamheid. We voelen minder uit de hand, minder aan de genade van gebeurtenissen van het leven als we iets positiefs te helpen onszelf te stuiteren terug doen.
 6. 6
  Blijven onverstoord en zich afkeren van gedachten van wraak. Als iemand tegen je zei dat ze sloeg een nietmachine omdat het nieten hen, zou je afvragen waar hun hoofd was. Echter, de kleinzieligheid en de domheid van een dergelijke handeling is niet anders bij kwetsen ander in onze woede, of het nu verbaal, emotioneel of zelfs fysiek. Wij hebben geen recht om ons geduld verliezen en neem het op andere wezens, in te doen, verliezen we allemaal zelfrespect en blijft een cyclus van schade. Als iemand anders je heeft gekwetst, doen de pijn niet meer terug. Plaats:
  • Voorzichtiger over hun motivaties en houding ten opzichte van u, maar niet trachten hen te schaden. Zij zullen hun eigen karma te voldoen door hun voortdurende negatieve acties, maar zelfs dat is niet aan u om te beslissen of zorgen over.
  • Maak een poging om verlangens te vernietigen voor wraak. Net als bij andere negatieve gedachten, erkennen ze als ze verschijnen in je geest, maar laat ze zo snel erkend.
  • Zoeken tussenkomst van een bevoegde autoriteit als wat iemand anders heeft gedaan aan u is illegaal of immoreel. Er zijn altijd veilige en zorgvuldige wijze om te gaan met iemand die anderen te schaden in deze mate en je moet niet het slachtoffer spelen of hen in staat stellen.
  • Sommige mensen zullen gewoon proberen om u te slijten door kritiek, scheldpartijen en suggesties dat wat je ook probeert, het zal mislukken. Luister naar de boodschap eronder wat ze zeggen - het is meestal "Ik wilde net als jij / doet wat je doet, maar ik ben te bang Zo zou ik ook en zo graag om je te stoppen van het bereiken van het. Ik denk dat het goed is om je weg te jagen. " Met andere woorden, leren om de echte boodschap horen en voelen compassie voor hun verlies in plaats van frustratie bij hun poging om obstakels te plaatsen voordat u. Probeer hen te bedanken voor hun bezorgdheid, hen te laten weten dat u aan boord zult nemen wat ze hebben gezegd en laat het daarbij. Zoals voor scheldpartijen, kunt u humoristische manieren om zelfs dat te draaien, door te erkennen dat je misschien een beetje "pig-headed" of "lui", maar dat je je eigen slimme oplossingen om deze oplossing te vinden!
  • Vermijd het gebruik van geweld tegen een andere. Om dit te zeggen: "Waar eindigt het? ' En ook niet vergeten dat je alleen maar bukken om hun niveau. Stijgen boven de kleingeestigheid van anderen, en word een beter mens.
 7. 7
  Hou van je vijand. Dit is een van de grootste uitdagingen van het leven. Als u haven woede, haat of neerbuigendheid tegenover een ander mens, probeer in plaats wisselen van de negatieve prognoses voor de liefde. Als je slaagt, om het even welke graad dan ook, zult u verheugen in dit succes. Liefde is een wonderlijke zaak, het een ding dat je karma eindeloos zal herstellen.

Tips

 • Worden gerustgesteld dat "positief denken" is niet een simpel geval van kleding jezelf in de mantel van "geluk". Geluk is een staat van zijn die komt op ons, vaak zonder onze zeggen-zo. Positief denken is een bewuste daad van erkenning van slechte gedachten, kalmerende onze onszelf, die meer bewust en opzettelijk vervangen van de negatieve gedachten met degenen die ons in staat moet worden hersteld naar een actieve, werking en nuchtere toestand. Samen met zijn zachte op jezelf en accepteren dat het leven is rommelig soms, met de nadruk meer op positieve gedachten kan het verhogen van uw gevoel van welzijn.