Wkenl

Hoe je knoflook gebruiken tegen stress en toxines voor een beter humeur

Wat kunt u doen over de spanningen in je leven (van chemisch-packed hoofdgerechten, om de extra voedingswaarde gebrekkige calorieën van koekjes en chips)? Behandel de stress op dezelfde manier als mensen met giftige houding te behandelen; wegblijven. Dat betekent weg te blijven van chemische additieven en verwerkte voedingsmiddelen, waar mogelijk.

Toxines in alle vormen veroorzaken snellere veroudering (ophoping van onherstelbare celschade bij gelijktijdig verlies van functie) en belemmeren juist of snel genezen. Knoflook kan fungeren als een voedsel krijger in uw aanpak van stressoren, zoals een legendarische super-voedsel dat een serieuze bijdrage aan het ontgiften van je lichaam, terwijl het stimuleren van uw stemming kunnen maken. Hier zijn enkele suggesties voor het gebruik van knoflook als een smaakvolle kruiden met gezonde implicaties.

Stappen

Hoe je knoflook gebruiken tegen stress en toxines voor een beter humeur. Consumeer knoflook voor gezondheid van het hart.
Hoe je knoflook gebruiken tegen stress en toxines voor een beter humeur. Consumeer knoflook voor gezondheid van het hart.
 1. 1
  Neem knoflook voor uw boven-ademhalingsproblemen. Verbetering van de ademhaling en verzetten of te minimaliseren koude en griep kiemen met knoflook. Knoflook bevat allicine en alliine, chemisch actieve verbindingen die onderzoekers hebben ontdekt ziektekiemen te doden direct en stimuleren van de killer-cellen die kunnen richten verkoudheid en griep kiemen los. Om deze voordelen te plukken hoewel, moet je consumeren knoflook regelmatig zijn, en waarschijnlijk ten minste een lamp per dag.
  • U kunt het groene gedeelte en zaad-tops te gebruiken, en bewaar lampen voor gebruik het hele jaar rond en herplanten wat kruidnagels.
  • Knoflook toegevoegd aan voedsel of knoflook capsules kunnen verstopte neus te verlichten bij het dagelijks ingenomen. Knoflook tabletten kan ook verminderen slijmproductie, te veel slijm kan luchtwegvernauwing veroorzaken tijdens een astma-aanval.
  • Tijdens een, zou kunnen helpen om de effecten te minimaliseren door de consumptie van een half teentje knoflook of twee knoflook capsules of tabletten om de twee uur. Symptomen van een verkoudheid zijn getoond om sneller voor degenen die knoflook dan degenen die dat niet doen wijken.
  • Daarnaast krijgt, eet gezond voedsel, verminderen stressoren en het verminderen of verwijderen van uw inname van tabak en alcohol.
 2. 2
  Consumeer knoflook voor gezondheid van het hart. Knoflook is nuttig gevonden voor het hart en de bloedsomloop op twee manieren tot nu toe. Ten eerste, zijn zwavelverbindingen (diallyl, disulfide (DADS)) helpen om de doorbloeding te bevorderen door te voorkomen dat de bloedplaatjes aan elkaar kleven en klonteren. Ten tweede verlaagt niveaus en triglyceriden in het bloed. Overall, knoflook verhoogt het niveau van het lichaam anti-oxidanten die ook helpt om hart-en vaatziekten verlagen.
  • Allicine, of 2-propeen-1-sulfinothioic zuur S-2-propenyl ester, een organozwavelverbinding gevonden in knoflook, verwijdt de bloedvaten en kan helpen verlagen de bloeddruk. Allicine is knoflook afweermechanisme tegen schadelijke organismen te doden, en wordt geproduceerd door de enzymatische werking van alliinase op alliine op weefselschade. Let allicinase onomkeerbaar onder een pH van 3 wordt gedeactiveerd, daarom is allicine niet in het lichaam door gebruik van vers of knoflook in poedervorm.
 3. 3
  Gebruik knoflook als een mogelijke vorm van bescherming tegen kanker. Onderzoek heeft aangetoond het vermogen van knoflook naar cel veranderingen die kunnen leiden tot voorkoming van kanker, om de tumorgroei te stoppen, en om kankercellen te doden. Haar rol in het stimuleren of ondersteunen van uw immuunsysteem is misschien een deel van zijn macht tegen kanker.
 4. 4
  Neem knoflook aan leverenzymen dat uw toxine filtersysteem ondersteunen activeren. Knoflook wordt beschouwd als goed voor de bestrijding van ziekte als gevolg van enzymen die uw filtersysteem te kunnen dragen. Bekend als een "prebiotische", kan knoflook helpen de groei van "goede" bacteriën in je spijsverteringsstelsel, en helpen om diarree te voorkomen. Knoflook verbetert ook de spijsvertering en verbetert de opname van mineralen.
  • Voorkomen dat je eigen overtollige slijtage: Bescherm uw spijsvertering en filtering systeem, omdat de slijtage van deze systemen versnelt veroudering.
  • Vermijd kunstmatige ingrediënten in voedingsmiddelen, in dranken, chemicaliën en verontreinigingen in de lucht zoveel mogelijk.
 5. 5
  Gebruik knoflook om uw stemming te verbeteren. Knoflook is gevonden om op te treden als een stemming lifter, die je kunnen helpen wanneer je down voelt. Knoflook kan ook afweren symptomen die gepaard gaan met slapeloosheid, vermoeidheid en angst.
 6. 6
  Vertragen veroudering gebruik van knoflook. Knoflook kan helpen bij het verminderen leeftijd gerelateerde stoornis van de doorbloeding en verbetering van het verkeer, waardoor u er jonger en sterker het gevoel te houden.
 7. 7
  Gebruik knoflook te helpen minimaliseren en die genezen schimmelinfectie, knoflook is een van de meest krachtige anti-schimmel bekend. Wrijf knoflook over de schimmel geïnfecteerde huid elke dag tot het verbetert.
  • Behandel schimmelinfecties door het eten van verschillende rauwe teentjes of zelfs een hele rauwe bol knoflook elke dag.

Het nemen van knoflook

 1. 1
  Verkrijg tenminste de aanbevolen dagelijkse dosis van knoflook. De Universiteit van Maryland Medical Center adviseert de inname van knoflook zijn 2-4 gram verse knoflook per dag (elke kruidnagel benadert 1 gram), of 600-1200mg van leeftijd knoflook extract, dagelijks, verdeling van de doses. Andere werkwijzen omvatten intake: gevriesdroogd knoflooktabletten 200mg, 2 tabletten 3 maal daags, 4ml fluïdum dagelijkse extract; 20ml tinctuur dagelijks, en knoflookolie 0,03-12ml, 3 maal daags. Het gebruik van knoflook kan worden lopende en frequent. In het algemeen, knoflook is veilig voor de meeste mensen (De Amerikaanse Food and Drug Administration tarieven het GRAS, of algemeen erkend als veilig), maar zie de waarschuwingen voor bestaande maagontsteking, zwangerschap, borstvoeding, het ontwikkelen van een allergie. Bovendien:
  • Neem uw multivitamine als je dieet is onevenwichtig. Een goede balans van vitaminen, zoals foliumzuur, B12, B6, C, en E helpen uw lichaam te behouden zijn natuurlijke detox systeem.
  • Eet veel donkere bladgroenten: raap en andere greens, broccoli, kool, spinazie, en zeewier, ook, als je avontuurlijk bent. Deze groenten vechten om je lever een assist in het afbreken van de slechteriken door revving ontgiftende enzymen geven.
 2. 2
  Gebruik extra aanbevolen specerijen, niet alleen knoflook. Eten de kruiden (zaden en wortels) die uw gezondheid evenals knoflook verbeteren om een ​​breed scala aan beschermende kwaliteiten te krijgen.
  Eet kruiden (zaden, noten en wortels), zoals sesamzaad. Zaden zijn een vorm van leven, met alles wat nodig is voor het springen in het nieuwe leven. Gebruik zaden op alles, inclusief: salades, kip, vis, groenten, dips, omeletten, enzovoort. Zaden lijken je hart en de lever te beschermen tegen de schadelijke effecten van alcohol en andere chemicaliën volgens het onderzoek. En de meeste noten hebben goede oliën en niemand hebben cholesterol.

De beste manier om knoflook te bereiden

 1. 1
  Plet eerste knoflook. Verpletteren de teentjes is wat brengt de gunstige thiosulfinates die anders niet zouden vormen. De allicine is op zijn best in gemalen rauwe knoflook. Snijden, hakken, persen of pletten zal alle mogelijk de verbindingen in knoflook goed te worden vrijgegeven. Kauwen kan ook zijn kracht los.
  • Een manier om de voordelen van knoflook te krijgen zonder de zware zwavelzuur essentie is om de kruidnagel in tweeën gesneden en wrijf het tegen de binnenkant van een houten kom. Voeg uw salade en je zult nog steeds de knoflook smaak en de voordelen zonder de zwavel hardvochtigheid.
 2. 2
  Kook het zachtjes. Gaar knoflook kan vernietigen sommige van zijn gezonde verbindingen. Light cooking verzekert ook dat het hart-beschermende verbindingen niet worden verlaagd. Maar wees ervan bewust dat koken waarschijnlijk vernietigt de antibiotische bestanddelen van knoflook. James A Duke beweert dat 10 minuten van het koken vermindert 40 procent van knoflook geneeskrachtige eigenschappen, terwijl het koken voor 20 minuten zorgt ervoor dat het veel meer te verliezen.
  • Niet in de microgolfoven knoflook. Onderzoekers geprobeerd verschillende bereidingswijzen zoals koken, bakken, en de magnetron zowel gemalen of verpulverde knoflookteentjes. Licht gekookt knoflook geslaagd voor de test - "zolang" het was niet gekookt in de magnetron.
 3. 3
  Gebruik een extract of tabletten of capsules als u bezorgd bent over de smaak of. Als je echt niet van knoflook, maar u wilt profiteren van de beschermende kwaliteiten, op zoek naar een oude knoflook extract in uw lokale health food winkel. Zelfs als je zoals knoflook, de effecten van het koken op knoflook gezonde verbindingen is nog niet zeker, dus het is waarschijnlijk een goed idee om ook het extract te nemen, zelfs als je geniet van knoflook als voedsel.
 4. 4
  Voeg de knoflook aan voorbereidingen te hoesten en te verlichten keelpijn. Rauwe knoflook kan worden toegevoegd aan een aantal zelfgemaakte oplossingen om de ernst van keelontstekingen en hoest te verminderen. Bijvoorbeeld, maak een keel gorgelen door het gieten van 200ml gekookt water over twee teentjes knoflook. Laat steil voor 3 uur, dan stam en gorgelen. Voor een hoest, schil en crush twee bollen knoflook en vertrekken blootgesteld gedurende 15 minuten (dit maakt allicine te vormen). Pletten in een vijzel en stamper na het kwartier voorbij is en roer in een kleine pot van vloeibare honing. Laat een nacht trekken. Een theelepeltje van dit mengsel kan worden genomen voor hoesten, verkoudheid en keelpijn wanneer nodig. Zorg ervoor dat het etiket van de honing voor de overzichtelijkheid van de inhoud en het doel.

Tips

Nadelige effecten van knoflook?

 • "Nee," het gebruik van knoflook als voedsel vrij, of als een voedingssupplement in de aanbevolen porties: er zijn geen bekende over de hele linie, consistente, nadelige effecten van knoflook gebruik, maar zie het hoofdstuk "Waarschuwingen".
 • Geneesmiddelinteracties: geen interacties van knoflook met alle drugs.
 • Vermijd gifstoffen wanneer je kunt. Als je niet kunt, helpen je lever ontdoen van de problemen.
 • Sommige mensen Hak knoflook en zet het in azijn en olie en bewaar het in de koelkast, ook - en houden een aantal goede teentjes te herplanten.
 • Wat knoflook heeft kleine kant, off-shoot "Baby" bollen die kunnen afbreken en in de grond blijven - of dat u kunt shell-off van de belangrijkste lamp en planten hen wanneer je trek de belangrijkste lamp - het dan zal " automatisch "spruit in het volgende koele seizoen. Dat soort is erg handig!
 • Knoflook kan worden geteeld in containers, indien dat meer is handig voor je.

Waarschuwingen

 • Merk op dat de wetenschap over de voordelen van knoflook voor hart-en vaatziekten en kanker bescherming is veelbelovend, maar is nog niet 'sluitend' beschouwd.
 • Microwaving ondermijnde de knoflook van al zijn goed-voor-u schrijft in het onderzoek.
 • Als u uw lichaam overbelast met giftige "food" / chemicaliën, uw lever en nieren gaan in overdrive te filteren, wijzigen en dump de junkie eten.
 • Niet gebruiken knoflook (in grote hoeveelheden of verblijf van het weg):
  • Als u een ontsteking van de maag (gastro-enteritis) of een maagzweer.
  • Als u zwanger bent, mag knoflook stimuleren samentrekkingen van de baarmoeder (pijn) en afscheidingen (Farnsworth et al. 1975).
  • Als verpleegkundige, vermijd knoflook.
 • Allergie bij sommige personen: zelden, na veelvuldig contact met knoflook, een ontsteking van de huid (eczeem) of andere allergische reacties kunnen ontwikkelen.
 • Praat met uw arts over mogelijke interacties met medicijnen, zoals bloedverdunners, proteaseremmers en anti-bloedplaatjes medicatie.