Wkenl

Hoe je konijnen met een luchtbuks jagen

Rabbit hunting is een populair tijdverdrijf en veel mensen willen krijgen in deze. De volgende Google is ontworpen om gebruikers een kort overzicht over de manier waarop dit kan worden gedaan, en de meest humane manieren te gaan over dit te geven. Let op, je moet ook leren hoe te reinigen en de huid van een konijn voor het eten uw vangst.

Stappen

Hoe je konijnen met een luchtbuks jagen. Koop een luchtgeweer (0,22.
Hoe je konijnen met een luchtbuks jagen. Koop een luchtgeweer (0,22.
 1. 1
  Koop een luchtgeweer (0,22 of 0,177) met een beetje onder 12pcf (pond per kubieke voet) (£ 12 is de wettelijke limiet voor een licentie is vereist in het Verenigd Koninkrijk)
 2. 2
  Zoek een aantal konijnen.
 3. 3
  Vraag de grondeigenaar om toestemming om zijn konijnen te schieten, hem misschien bieden 1 in tien kills hem over te halen.
 4. 4
  Nul uw vizier, krijgen twee oude kussens en een doel. Veel fatsoenlijke degenen kunnen worden afgedrukt van het internet, hetzij een standaard geringd doel of een konijn beeld.
 5. 5
  Nu zorg ervoor dat je meer dan 50 meter afstand van het centrum van een weg of openbare ruimte (dichter is illegaal - UK) en zet uw kussens naar beneden 30 meter van uw doelgroep.
 6. 6
  Rest het pistool op de opgestapelde kussens, of beter nog gebruik maken van een bipod, en te gaan liggen en met beide handen vasthouden.
 7. 7
  (Als je een telescopische gezicht zet deze op 30 yards)
 8. 8
  NIET het pistool vast te houden als het gebruiken van een rust of als staande gewoon ondersteunen het geweer te wachten op je hand naar voren en houd los. laat je schouder te bewegen en de volledige terugslag beweging is voltooid. vastklampend kan betekenen dat uw niet altijd op doel
 9. 9
  Doel voor 5 seconden, adem diep in, ontspan al uw andere spieren (met uitzondering van die die het pistool) en adem langzaam. Halverwege stoppen en 2 seconden vasthouden en langzaam de trekker overhalen. Tel tot 5 voordat het pistool weg.
 10. 10
  Verander de bezienswaardigheden een beetje en herhaal. Blijven bewegen de bezienswaardigheden tot je succes kunt raken de punt van doelstelling 5 van de 5 keer. Of totdat u 5 schoten in de ruimte van een 5 pence stuk (ongeveer 10 mm, halve inch diameter) kan zetten
 11. 11
  Oefenen, oefenen, oefenen onder verschillende omstandigheden, in verschillende posities. Niet rennen naar buiten en wond een schepsel. Het doel is om op humane wijze te doden voor voedsel en ongediertebestrijding doeleinden, niet martelen aan de dood.
 12. 12
  OPTIE 1, duurt eeuwen MAAR ZAL GARANDEREN A KILL.
 13. 13
  Krijgen op wat warme kleren en misschien een thermoskan koffie of thee en gaan liggen ongeveer 20-30 meter van het doel konijnenhol.
 14. 14
  (Laad je wapen op dit punt)
 15. 15
  Wacht tot er een konijn uit komt en vervolgens bestuderen door de bezienswaardigheden voor ongeveer een minuut.
 16. 16
  Probeer niet te bewegen op alle op dit punt.
 17. 17
  Richt achter het oog tegenover de basis van de oren, niet BODY omdat dit eerder het konijn wond, waardoor het onnodig pijn. Wanneer gaan voor een hoofd geschoten, zorgen ervoor dat je streven naar de ruimte tussen de konijnen oog en de basis van het oor als deze is het zwakste deel van de schedel en zal zorgen voor een kill schot.
 18. 18
  Gebruik het proces voor het op nul zetten, tel tot tien, te ontspannen...
 19. 19
  Zorg ervoor dat het konijn is meer dan 2 meter van een gat of zijn zenuwen kan laten springen daar beneden en youve verspilde een konijn.
 20. 20
  Neem je schot
 21. 21
  Nu wacht een minuut, dan, houdt het konijn in beide handen gedurende 5 seconden en als je voelt elke beweging brand point blank in de hersenen (let je voet!), Of als u de zenuw, houd hem ondersteboven door zijn achterste benen en nek breken door een snelle hakken aan de basis van de schedel. Dit vereist een kleine hoeveelheid kracht, maar zorgt onmiddellijke dood door klikken de hals.
 22. 22
  Nu heb je een erg dood konijn!

Tips

 • Volg de richtlijnen en zorg ervoor dat je hebt nulpunt in je pistool!
 • De meeste gun winkels hebben speciale jacht munitie voor zowel 0,177 en 0,22.
 • 0,177 rondes vliegen sneller, maar doen minder schade aan contact en 0,22 meer schade aanrichten bij contact, maar vliegt trager dus zorgvuldig kiezen voor uw behoeften.
 • Een goede kwaliteit, vertrouwde dome-headed pellet is de gebruikelijke keuze voor Rabbiting. Hollow-point pellets, platte en spitse kop-pellets zijn minder nauwkeurig in de vlucht. Zero met exact dezelfde opstelling als je gaat gebruiken jagen.

Waarschuwingen

 • Altijd gaan voor een kill schot. Als je een dier gewikkeld, zorg ervoor dat je haar lijden te verzachten zo spoedig mogelijk.
 • Zorg er altijd voor dat u de plaatselijke landeigenaar van het stuk grond waar u wordt jacht op de hoogte.
 • U mag beu, maar je moet iets uiteindelijk.
 • Zorg ervoor dat je geen andere dieren of mensen te schieten!