Wkenl

Hoe om herten gaan jagen

Jacht op herten kan een unieke ervaring zijn. Het is echter niet zo eenvoudig als het klinkt. Er zijn veel factoren die je moet overwegen voordat je reis in het bos. Belangrijkste zijn uw staat wetten op de jacht op herten.

Stappen

Hoe om herten gaan jagen. Ga naar uw plaatselijke afdeling van milieubehoud (december) kantoor / afdeling van natuurlijke hulpbronnen (DNR) of hun website.
Hoe om herten gaan jagen. Ga naar uw plaatselijke afdeling van milieubehoud (december) kantoor / afdeling van natuurlijke hulpbronnen (DNR) of hun website.
 1. 1
  Ga naar uw plaatselijke afdeling van milieubehoud (december) kantoor / afdeling van natuurlijke hulpbronnen (DNR) of hun website. Zij zullen u alle informatie over de vergunning (en) die u nodig hebt om de jacht te beginnen geven.
 2. 2
  Houd in gedachten, elke staat heeft verschillende wetten op het bezit van vuurwapens. Ga naar uw plaatselijke politie en vraag. Precies doen wat nodig is van u om een ​​vuurwapen te verkrijgen. Niet gek rond - volg de wet! Als je niet kan omgaan met een vuurwapen om juridische of medische reden (en), overwegen boog de jacht, die is net zo opwindend als de jacht met een vuurwapen... Als je eenmaal begrijpt welke vergunning (en) je nodig hebt, van overeenkomstige toepassing.
 3. 3
  Nodig een vriend of familielid. Jagen is leuker met een groep van verantwoordelijke en betrouwbare vrienden en familieleden. Als je alleen al jaagt er zijn een paar dingen die je nodig hebt om anders te doen om veiligheidsredenen. Neem een ​​volledig opgeladen mobiele telefoon altijd. Vertel iemand die je gaat jagen en de tijd die je van plan om terug te keren en zich aan uw terugkeer tijd. Laat iemand controleren op je gewoon om ervoor te zorgen dat je veilig terug, als je niet hebt uit de eerste hand kennis van uw jachtgebied wilt u misschien een gps dragen of doe wat onderzoek van het gebied, zoals de aankoop van een topografische kaart van het gebied en het bestuderen van het, eraan te herinneren dat plaatselijke bezienswaardigheid of beek die weinig verschil zou kunnen maken als je verloren zou worden.
 4. 4
  Zorg ervoor dat u de juiste apparatuur.
  • Jachtlaarzen: Koop een paar Gore-Tex, 800-Gram van Thinsulate-Ultra Isolatie, Cordura Nylon. De Gore-Tex maakt uw laarzen waterdicht, de 800-Gram van Thinsulate houdt je voeten warm te houden, en het Cordura Nylon is weinig onderhoud in vergelijking met leer.
  • Hot seat: Dit zal uw achterste warm te houden als je gaat zitten in het bos. Hier krijg je een dikke laag schuim hot seat. Naai een lus ongeveer acht centimeter lang, bevestig deze aan uw warme stoel en klem deze aan de lus op de achterkant van je broek. Gebruik uw hot seat alleen als het weer is erg koud of regent of sneeuwt... Sommige jagers gewoon willen zitten op iets zacht en warm.... By the way, kunt u zich op een hot seat als het extreem koud.

 5. 5
  Behandeling van het vlees in het veld is een ambacht, niet iets dat gemakkelijk uit schriftelijke richtingen kan worden geleerd. De meeste jagers leren van hun mentor (s) en het is de voorkeur voor vele redenen. Proberen om een ​​ervaren jacht partner te vinden. Niet alleen is relatief onveilig om alleen te jagen, een jacht partner maakt voor een lange, gezonde vriendschap en ze kunnen helpen met taken zoals deze.
 6. 6
  Zorg ervoor dat u weet alle lokale wet-en regelgeving met betrekking tot de jacht het spel u de jacht, zoals de hoeveelheid van oranje die moet worden gedragen, de types van vuurwapens die gebruikt kunnen worden, en de grens van dieren die kunnen worden geoogst.
 7. 7
  Hier krijg je een goede klimmen boom staan ​​en bewegen, niet altijd jagen op dezelfde plek. Scout verschillende locaties voor en tijdens het jachtseizoen, zoals herten veranderen hun gewoonten met veranderingen in weer en menselijke impact in hun omgeving.
 8. 8
  Zoeken naar tekenen in de bossen. Schaafwonden, wrijft, en wild paden zijn tekenen van herten frequenteren van een bepaald gebied. Jagen in schietbaan van borden.
 9. 9
  Probeer het gebruik van "herten gesprekken", een hinde in oestrus kan en een bok grunt kan effectief zijn waar je jacht. In sommige gebieden ratelende geweien zijn goed.
 10. 10
  Aas uw regio of plant een voedsel plot als je prive-grond beschikbaar om te jagen op. Vergeet niet de meeste staten zullen je niet laten jagen binnen 300 meter van aas dus stop het lokken van de week voordat je jacht.
 11. 11
  Gebruik dekken geur om je geur te verbergen wanneer je jacht. Herten hebben ongelooflijk scherpe zintuigen, inclusief gezichtsvermogen, gehoor, en een gevoel van geur.
 12. 12
  Wees voorzichtig met een schone, veilige schot te krijgen wanneer uw herten binnen het bereik komt. Plaats uw schot direct achter de voorpoot, 6 centimeter uit de borst. Niemand zou willen 'verlamde', of wond een hert alleen maar om het uit te voeren af ​​en lijden voor een lange periode van tijd voordat het uiteindelijk sterft. Als dit gebeurt, vindt de herten door het volgen van het bloedspoor en slacht het humane.
 13. 13
  Let op je herten, na je schot. Doe altijd een schot in de herten, indien mogelijk als het niet naar beneden. Je kan hebben om hem te volgen voor enige afstand als hij niet laten vallen in zijn tracks, en je kan zien een andere herten in het bereik komt.
 14. 14
  Get goede camouflage, een goede zaklamp, een retriever touw omhoog te hijsen je wapen, en goede laarzen.
 15. 15
  Bel vriend te helpen sleep uw herten uit het bos met je mee.
 16. 16
  Wacht op de "juiste" herten voordat je schiet. Als u bent trofeejacht, hoeft de eerste herten zie je niet schieten, wachten tot de grote bok te komen.
 17. 17
  Zoek een goede plek om te zijn, zodat herten je niet kunt zien.

Tips

 • Als de herten probeert je aan te vallen, uit te voeren. Ze zijn groter dan u. Herten zijn zeer sterke dieren, sterker dan jij. Een ontmoeting als deze kan je laatste zijn.
 • Praat met de mensen op lokaal sportzaken over jachtmethoden en locaties in uw regio.
 • Lus it or lose it! Als een van uw handschoenen, hoeden, hoofd covers, hot seat (eventuele andere losse kledingstukken) niet een lus hebben; hebben een opgenaaide door een kleermaker, lokale schoonmaakmiddelen of beter nog een familielid. Fel oranje of geel loops, ongeveer een centimeter breed en drie centimeter lang zijn de beste keuze. Daarna aanschaf van een paar 0,99 cent klemmen van Home Depot. Klem de kledingstukken om uw lussen van je broek, zodat u verliest geen van uw dure apparatuur.
 • Twee-weg radio's kan zeer belangrijk zijn tijdens de jacht. Met behulp van deze, zult u in staat zijn om in contact blijven met je collega-jagers te allen tijde... Als je schiet / zak een hert, zult u in staat om uw collega-jagers bellen voor hulp. U zult ook in staat zijn om verder te wandelen. Als u een auto van het bos / weg of een andere jager die hulp nodig heeft te zien, kunt u uw jacht partners te bellen om te helpen. Jagers graag horen en bespreken een live ontmoeting met een hert of, nog beter, met een beer! Bel je vrienden en beschrijf de situatie in detail. Het zal pompen iedereen omhoog! Het kan ook helpen om je gedachten af ​​het koude weer als je chatten met je vrienden. De beste TWR zijn degenen die kunnen oplopen tot een 12-mijl bereik en hebben 5 watt aan vermogen.
 • Probeer het jacht in staat landt. Elke staat heeft parken die herten seizoenen hebben. Jagen is harder op deze door de overheid gronden, maar het kan een stuk minder duur zijn.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat u een jachtvergunning kopen en neem een ​​jagers onderwijscursus.
 • Je kunt nooit jagen in een PARK. U kunt jagen in een National Forest. Wees heel zeker dat u het verschil kent.
 • Behandel uw vuurwapen veilig. Houd uw vinger van de trekker totdat je klaar om een ​​shot te nemen zijn. Maak hier een gewoonte.
 • Ga altijd vuurwapens alsof ze zijn geladen. Richt altijd het uiteinde van het vat uit de buurt van mensen en zich bewust zijn van de lijn van het vuur van uw vuurwapen te allen tijde... Houd altijd uw veiligheid op totdat u klaar bent om te schieten op uw doelgroep zijn.
 • Lees (van kaft tot kaft) Hunting & Trapping Verordening gids van uw State - het is gratis en zeer nuttig zal zijn.
 • Wees voorzichtig klimmen omhoog en omlaag bomen.
 • Nooit overtreding op prive-eigendom, het verkrijgen schriftelijke toestemming van de grondeigenaar voor de jacht.
 • Als je schiet, maar niet vallen de herten, en de herten af ​​loopt, Ga niet achter het of weggeven uw positie. Menig hert draaft een meter te dekken dan rustig doodbloeden. Maar, een hert dat wordt achtervolgd kunnen lopen voor mijl.