Wkenl

Hoe je zelf gemotiveerd zijn

Worden Self-gemotiveerde wijze,, gedreven gerichte, klaar voor objectieve discussie ook zijn scherp en slim genoeg om niet te worden gemanipuleerd en staan ​​open voor positief leren. Omdat in deze gemoedstoestand altijd, is de uitdaging. Om u te helpen gemotiveerd, probeer taping je oefeningen op je muur, het houden van uw calorieën op papier is goed. Als je dit doet wordt u gemotiveerd om gewicht te verliezen, omdat je constant herinneringen hebben.

Stappen

Hoe je zelf gemotiveerd zijn. Begrijpen, "zelf gemotiveerd" is een state of mind die we serieus moeten proberen om in zo vaak als we kunnen.
Hoe je zelf gemotiveerd zijn. Begrijpen, "zelf gemotiveerd" is een state of mind die we serieus moeten proberen om in zo vaak als we kunnen.
 1. 1
  Begrijpen, "zelf gemotiveerd" is een state of mind die we serieus moeten proberen om in zo vaak als we kunnen. De eerste stap om te begrijpen is dat deze gemoedstoestand is mogelijk, maar het is over het algemeen erg ongrijpbaar of komt voor een korte tijd, aangemoedigd door korte termijn commitment of door een droom vervulling proces.
 2. 2
  Vergeet niet dat wat je denkt is uniek in je leven of situatie is zeer uniek. Andere mensen willen dat ze konden doen wat jij doet. Er zijn maar twee soorten mensen - zij die bezwijken aan een situatie, en degenen die met succes overwonnen.
 3. 3
  Probeer na te denken over goede dingen om je heen. Wijzig uw algemene stemming en vervolgens start met kleine belangrijke beslissingen - kijk voor het krijgen van meer feiten voor een nauwkeurige beoordeling van de situatie.
 4. 4
  Krijgen in de positieve spiraal. Een positieve stap die leidt tot het volgende.
 5. 5
  Vergeet niet dat het zijn zelf gemotiveerd is uw uitdaging. Sluit geen externe positieve bijdrage niet verwacht. Als je dat, je geluk. Zoek in op je sterke punten is de KEY.

Tips

 • De reis van het loslaten van je potentieel is echt een waardige een. Tijdens deze reis, bewust / onbewust zul je hebben geholpen veel ontketenen hun respectieve potentieel.
 • Er zullen hindernissen, maar je hebt om door te gaan. Een verkeerde stap kan wassen alles uit de goede stappen die u hebt genomen en zo ook een juiste stap kunt u ook naar voren springen. Dit is het Leven.
 • Het doel is om je ware potentieel te ontketenen.
 • Spreken ze alsof je al de manier waarop je wilt zijn. Zeg niet: "Ik ben steeds positief", "Ik ben positief" is veel beter.
 • Positieve affirmaties herhaalde vaak zal je helpen sterk te worden. Kies er een die past bij uw probleem. Als je bang bent, "Ik ben veilig". Als je verlegen bent "Ik ben een zeer zelfverzekerd persoon". Vermijd het gebruik van negatieve woorden zoals "niet bang" in uw affirmaties. Dat zou alleen maar zorgen dat u meer angstig.

Waarschuwingen

 • Niet klop jezelf als je een vervallen in uw nieuw gevonden patroon van zelfwerkzaamheid lijden. Je zult weer op de rails. Zelf-vergevingsgezind.
 • Het zijn zelf gemotiveerd zijn betekent niet krachtig glimlachend en proberen om iedereen te behagen.
 • Heb moed om hindernissen te confronteren als je echt denkt dat je gelijk hebt.
 • Wees zacht voor jezelf.