Wkenl

Hoe maak je een antenne radslag doen

Een luchtfoto waterrad is in feite een radslag zonder handen. Luchtfoto radslag kan heel frustrerend zijn als het duurt een tijdje om te krijgen. Tuurlijk, kunt u proberen verschillende take-off technieken (dat wil zeggen uit een springplank of uit een panel mat), en vaak degenen genoeg kan zijn om een ​​turnster leert u de belangrijkste details van wat een succesvolle luchtfoto radslag. Maar andere keren, - en dit geldt voor de meeste vaardigheden, vooral bij jongere turners - herhaling wordt gewoon "drukke werkzaamheden" en ze niet proberen te begrijpen hoe de vaardigheid werkt.

Stappen

Hoe maak je een antenne radslag doen. Begrijpen het belang van het duwen van de voorpoot.
Hoe maak je een antenne radslag doen. Begrijpen het belang van het duwen van de voorpoot.
 1. 1
  Kies uw aanpak. Antennes kan gedaan worden vanuit verschillende benaderingen: een stap, sprong, Chasse, enz., maar het meest voor bij het eerste het leren van de vaardigheid is een run in een hindernis. De hindernis, in dit geval, hoog moeten zijn en niet vooruit reizen veel omdat weinig voordeel kan worden behaald met een lange hindernis. De antenne zelf moet niet ver horizontaal te reizen, en dus niet naar voren hoeft momentum. Echter, niet meer dan drie stappen want dan krijg je de verkeerde aanpak krijgen die snelheid is de sleutel. Het is niet, techniek!
 2. 2
  Kies je armzwaai. De eerste en meest gebruikelijke is de armen zwaaien van overhead, voor het lichaam en naar de zijkanten van het lichaam. De andere is zwaaien de armen in de tegenovergestelde richting, omcirkelen van achter, tot aan de zijden van het lichaam, en in front. (Deze laatste wordt vaak gebruikt voor duik radslagen.) Terwijl zowel kan worden gebruikt, de eerste maakt de truc gemakkelijker. Wanneer correct gedaan, dit armzwaai geeft wat extra hoogte en rotatie.
 3. 3
  Begrijpen het belang van het duwen van de voorpoot. Dit is ook de plaats waar een groot deel van de hoogte komt van, en wanneer er niet voldoende kracht wordt hier toegepast, hoeft u niet genoeg hoogte om helemaal rond te krijgen. Ook voor deze is de zwenkbeweging van de achterpoot die al in de lucht. Deze motie is ook de plaats waar een groot deel van de rotatie komt uit, en als je niet zwaaien de been rond genoeg, de antenne is traag in rotatie.
 4. 4
  Til je borst, die een beetje meer rotatie toevoegt om hulp te krijgen rond. Ook zonder de borst, de truc lijkt alsof het "ploffen" en heeft geen dynamiek.

Tips

 • Proberen naar boven te gaan, niet naar buiten, om meer hoogte te winnen.
 • Altijd rekken voordat je probeert een antenne.
 • Te hard probeert niet te denken over wat je doet, dit kan je meer nerveus te maken.
 • zodra je voorste voet de grond raakt, slinger je achterste been in de lucht als je af te duwen van de voorpoot.
 • Als je gewoon leren, zal het helpen om iemand spotten je als je een antenne hebben.
 • Maak je geen zorgen over vallen, als je een hoog en snel genoeg hindernis je in staat om een ​​side luchtfoto doen zal zijn.
 • Als je een trampoline, gebruik het eerste, zodat je niet hoeft te concentreren op hoogte gewoon nog niet.

Waarschuwingen

 • Doe je handen naar beneden als je voelt dat je niet kunt maken dan. Als je dat niet doet, kan je op je nek vallen en mogelijk blauwe plekken je hoofd en zelf ernstig gewond.