Wkenl

Hoe maak je een douche te nemen in het gips

Als je een arm of een been, meestal het eerste waar je aan denkt te breken is niet "Hoe ga ik om een ​​douche te nemen in deze zaak?" Het probleem wordt heel duidelijk een paar uur later. Lees verder om eenvoudige oplossingen te vinden.

Stappen

Hoe maak je een douche te nemen in het gips. Vraag uw plaatselijke drogist of kijk online om te zien wat commerciële producten zijn in voorraad te dekken en je cast te beschermen tegen water.
Hoe maak je een douche te nemen in het gips. Vraag uw plaatselijke drogist of kijk online om te zien wat commerciële producten zijn in voorraad te dekken en je cast te beschermen tegen water.

Gebruik maken van een commercieel product

 1. 1
  Vraag uw plaatselijke drogist of kijk online om te zien wat commerciële producten zijn in voorraad te dekken en je cast te beschermen tegen water. Seal-Tight, XeroSox, en ShowerDri zijn een paar merken.
 2. 2
  Gebruik de cast cover die geschikt is. Is het voor je arm of je been? Zoek de juiste maat. Heeft de cast deksel moeten maten voor volwassenen en kinderen passen? Het is waarschijnlijk het beste om een ​​product dat geen latex bevat gebruiken - sommige producten, zoals de Xerosox of DryPro, bevatten latex en kunnen allergieën veroorzaken voor sommige mensen.
 3. 3
  Als het voor het been, op zoek naar een product dat goed loopvlak heeft. Plastic kan worden glad en gevaarlijk in de douche. Rubber producten met gegoten loopvlak zijn veiliger.
 4. 4
  Trek het product over je cast voor het douchen. XeroSox maakt gebruik van een vacuüm seal. Gebruik opgenomen knijp lamp om de lucht te evacueren en maak de afdichting.
 5. 5
  Verwijder het product nadat u drogen. Opnieuw te gebruiken tijdens uw volgende douche.

Alternatieve methode

 1. 1
  Knip 2 stukken van waterdichte tape, elk lang genoeg om te gaan rond het gebroken ledemaat boven de cast.
 2. 2
  Krijg 2 plastic zakken, elk lang genoeg om de cast volledig te bedekken. Snij handgrepen indien nodig.
 3. 3
  Zet de eerste zak over het getroffen ledemaat en cast, plooien de tas boven op de voet passen.
 4. 4
  Tape de zak op zijn plaats met slechts een beetje van de tape daadwerkelijk op de huid.
 5. 5
  Herhaal dit met de tweede zak - deze is voor zekerheid, omdat er zoveel freebie zakken hebben gaten - en opnieuw het grootste deel van de duct tape houden op de zak, met net genoeg op je huid om een afdichting te maken.
 6. 6
  Douchen en geniet! Was je haar!
 7. 7
  Van mening dat de alternatieve methode vereist het gebruik van twee zakken per bad \ douche per dag gedurende 40 dagen. Tassen zijn niet herbruikbaar omdat ze scheuren als je trek de tape eraf. Een commercieel product kan eigenlijk goedkoper en is veel meer kans om te werken zonder lekken. Enkele van de commerciële producten zijn goed genoeg om te gaan zwemmen met.
 8. 8
  OPMERKING: Het nemen van een bad met de aangedane arm of been opknoping buiten het bad is veel veiliger dan een douche bij gebruik van vuilniszakken. 'De Alternatieve methode' leidt vaak tot lekkages. Staande op plastic zakken in de douche kan worden glad en gevaarlijk, ook.

Tips

 • Verwijder ongewenste duct-tape lijm van de huid met een watje en alcohol (als dit niet werkt, probeer dan babyolie).
 • Als je niet graag rukken tape af, probeer het afsnijden van de zakken op het einde, dan schuiven de schaar onder de tape van de zak kant - makkelijker dan het krijgen van hen onder de tape van de huid kant!
 • Gebruik de schaar heel voorzichtig als je snijd de duct tape.
 • Als je een tab gevouwen aan het einde van de band, kan je gewoon ruk het uit.