Wkenl

Hoe maak je een pulsoximeter kiezen

Een vinger pulsoxymeter is een kleine, hand-held medisch apparaat dat de zuurstofverzadiging van het bloed van een patiënt meet ook de hartslag van een patiënt, zonder zelfs maar te proberen. De klem op het einde van de vinger over de nagel, en meet de hemoglobine verzadiging. De oximeter meet het verschil in lichtabsorptie tussen de zuurstofrijke hemoglobine molecuul en de deoxygenated versie. De pulsoxymeter meet de verzadiging van het bloed ten opzichte van normale niveaus, geacht 95-100% verzadiging. Er zijn een paar dingen die je moet zoeken wanneer u op zoek naar een pulsoxymeter om uw pols en zuurstofverzadiging meten.

Stappen

Hoe maak je een pulsoximeter kiezen. Selecteer het juiste type pulsoxymeter die past bij uw behoeften.
Hoe maak je een pulsoximeter kiezen. Selecteer het juiste type pulsoxymeter die past bij uw behoeften.
 1. 1
  Selecteer het juiste type pulsoxymeter die past bij uw behoeften. Er zijn verschillende stijlen van de puls oximeterscan variëren van minder dan honderd dollar tot een paar duizend. Oxymeters variëren in mogelijkheden en functies, zoals perfusie-index, plethysmograph, of kleurenscherm mogelijk niet beschikbaar op alle modellen. Vergeet niet dat een hogere prijs betekent niet noodzakelijk gelijk aan een hogere kwaliteit. U hebt een apparaat dat u accurate, betrouwbare zuurstofverzadiging lezingen en hartslag zal geven.
 2. 2
  Zoek een wetenschapper om erachter te komen, zul je de plaats die het verkoopt aan jou om de manier waarop u de machine gebruikt, zodat wanneer je het huis uit te leggen wil, zul je in staat om het meeste uit te halen, zonder dat verergerd.
 3. 3
  Test de pulsoxymeter tegen iemand die je hartslag en zuurstofsaturatie metingen handmatig kunt nemen als je deze kans. Op deze manier kunt u lezingen vergelijken, en zorg ervoor dat u het apparaat dat is het meest nauwkeurige kiezen.
 4. 4
  Zorg ervoor dat u de pulsoxymeter kan terugkeren voor een volledige terugbetaling als u niet tevreden bent met de resultaten. Op deze manier kunt u het uit te testen om te zien hoe nauwkeurig het is, en weet dat je niet verspillen geld als blijkt echt te kloppen.
 5. 5
  Koop de pulsoximeter online en zodra u deze ontvangt de batterijen en test het uit door uw vinger in de oximeter. Binnen enkele seconden een meting van SpO2 (zuurstofverzadiging van het bloed) en polsslag worden gegenereerd.
 6. 6
  Controleer de juistheid van de pulsoxymeter door uw hartslag en zuurstofsaturatie metingen gelijktijdig genomen door een ander nauwkeurig apparaat. Op deze manier kunt u lezingen vergelijken, en zorg ervoor dat u het apparaat dat is juist kiezen.
 7. 7
  Deel de resultaten van uw pulsoxymeter met uw arts om ervoor te zorgen dat uw spo2 en polsslag zijn binnen het normale bereik.

Tips

 • Lees over Finapres en Finometer, ziekenhuis klinische en research unit - gebruik maken van Google te vinden en te lezen NIH acceptatie beoordeling, check DotMed.com, en zelfs Ebay - er zijn legit bronnen er (standaard vanwege hun enorme bereik) en aanzienlijke besparingen op gecertificeerd, defecten van apparatuur van MRI's aan sfygmomanometer manchetten.
 • Lees de reviews die anderen die hebben geprobeerd en getest een bepaald saturatiemeter hebben geschreven
 • Als u het kopen van een pulsoximeter voor medisch gebruik, zorg ervoor dat het is goedgekeurd door de FDA.
 • Als online kopen, te achterhalen welke websites de beste garanties te bieden, hebben de beste reputatie voor het leveren van betaalbare prijzen, snelle levering en een uitstekende klantenservice.
 • eBay staat niet toe dat de verkoop van oximeters medisch-gebruik op haar site.