Wkenl

Hoe maak je een driepunter schieten

In staat zijn om een ​​drie-punt shot shoot kan helpen om uw team op voorsprong. Het kan ook u meer speeltijd in plaats van zittend op de bank het hele spel. Al hoewel je misschien denkt dat het kost te veel werk om een ​​3-pointer te maken, geef niet op uw hoop. Iedereen kan het doen. Hier is hoe u uw techniek te verbeteren en de opbouw van uw vaardigheden voor driepunters.

Stappen

Hoe maak je een driepunter schieten. Ken de basis, met inbegrip van wat een goed schot is en de juiste techniek het goed te maken.
Hoe maak je een driepunter schieten. Ken de basis, met inbegrip van wat een goed schot is en de juiste techniek het goed te maken.
 1. 1
  Ken de basis, met inbegrip van wat een goed schot is en de juiste techniek het goed te maken.
 2. 2
  Bepalen wat de beste manier voor u om te schieten is, zoals de vraag of u correct te schieten, of duwen met je borst, de manier waarop je de bal schieten.
 3. 3
  Stap eerst in met uw sterkere voet. Als rechtshandige, als je op het punt om te schieten zorgen dat uw rechter grote teen is afgestemd op uw rechter elleboog.
 4. 4
  Houd uw zwakkere hand op de zijkant van de bal, net genoeg om de bal evenwicht te houden op uw hand.
 5. 5
  Houd de bal met de toppen van je vingers, alsof je bedrijf lade van een kelner. Je bent verkeerd vasthouden van de bal, als je controleren na het spel en je handpalm is vuil.
 6. 6
  Strek je schieten de hand volledig als je het loslaten van de bal (dit is een onderdeel van de follow through). Je zwakkere kant moet blijven waar het is, floppy en ontspannen. U wilt ook schud met je pols als je loslaat, voor backspin, voor een mooie zachte touch (voor je schieten de hand).
 7. 7
  Gebruik je benen als je schiet, het buigen van de knieën (geen volledige squat), daarna om snel verhogen, stijgen: dat is, strek je benen als je schiet. Een goede manier om de opbouw van de spieren in je benen doet kraakpanden en de muur zit. Als u versterkt uw triceps, hoeft u niet om uw benen zo veel gebruiken. Je moet ook proberen te doen calf raises / kraakpanden met gewichten op je schouders.
 8. 8
  Werk tot schieten drie wijzers, een hoek op een tijd om spier-geheugen te bouwen voor het perfectioneren van hand en oog coördinatie. Werken op die ene lijn van het zicht weg te werken uit het mandje:
  1. Visualiseer een lijn naar de korf en vele lijnen ongeveer 1 meter uit elkaar, horizontaal, kwadratuur-up, tegenover de mand bij die hoek. Deze lijnen gaan van de mand naar beneden de rechtbank om de drie punt lijn en zal aangeven plaatsen te staan, elk ongeveer een voet dieper.
  2. Permanent (geef uw off-voet, dan stap in je schot met de schietpartij voet stap in de richting van de mand als je je arm en vrijlating uit te breiden) dicht bij de basket en schieten ten minste vijf keer (reps / herhalingen). In een andere oefensessie praktijk dribbelen tot een plek, het doen van een jump-stop en snel uitlijnen en schieten. In de andere sessies praktijk met een partner die de bal zal doorgeven aan u, om te oefenen "vangen en schieten" - met behulp van goede vorm de hele tijd, niet floppen / gek doen (maar niet stijf, ook niet).
  3. Verplaats een voet achter die ene en schiet vijf keer, het houden van bewegen terug nadat u klaar bent met vijf herhalingen aan elke markering. Dit helpt u om geleidelijk aan te leren je eigen kracht, bouwen de spier-geheugen en je hand-oog coördinatie voor nauwkeurigheid op langere afstanden (dat is allemaal op een hoek). Vervolgens neemt een adempauze / water-break en kies een andere hoek te beginnen dichten en naar buiten te werken op die ene.
 9. 9
  Altijd onthouden. BEEF:
  • Evenwicht. Elke goede shooter begint met balans, altijd een lijn uw opnamen voet met de mand en zijn per saldo dit is de B in BEEF, BALANS.
  • Elleboog. Houd je onderarm recht, in een groef, niet wiebelen rond op elke shoot. Nadat u uw saldo, uw elleboog op je schieten de hand lijn tot een L maken recht onder de bal (wanneer de pols wordt verhoogd tot nabij de ooghoogte).
  • Ogen. Focus op het doel, waar je de bal wilt raken, in principe boven de rand, zodat de bal gaat in het doel.
  • Volgen door. Nadat je de bal loslaat, houd je hand in de lucht, alsof je bereiken in een koektrommel / de mand (voor een tweede).
   • Houd je ogen op het doel (het plein in het bord) is een belangrijk onderdeel van uw follow door.
 10. 10
  Altijd springen wanneer je schiet. Dit zal u toelaten om meer kracht in je schot te hebben en zal toelaten om op tegenstanders te schieten. Oefen op dezelfde manier elke keer, totdat je dit geperfectioneerd. Uiteraard, in spelsituaties zullen er afleiding en hindernissen, maar het beoefenen schoten duizenden reps maakt fotograferen automatisch, met consistent goede vorm.
 11. 11
  Praktijk ten minste een, zodat je je tegenstander kunt truc om meer tijd om te schieten hebben. Overhaast je niet in je schot, tenzij je moet.
 12. 12
  Denk snel op je voeten, en laat je niet intimideren, zelfs als er iemand op je afkomt. U kunt fake door het verhogen van de bal omhoog, dan als dat verdediger verlaat zijn of haar voeten (sprongen), dan zul je springt, terwijl de verdediger zal worden naar beneden. Als je vervuild door de jumping-verdediger, ga je naar de foutlijn en maak uw beste shoot.
 13. 13
  Visualiseer jezelf het maken van elke opname! Wees zelfverzekerd!

Tips

 • Duw jezelf altijd aan je limiet. Dat is wanneer je wordt in brand, en nauwelijks missen iets, schieten toen bereid, als je hebt geoefend, met vertrouwen tegemoet.
 • Zoek uit of het is makkelijker om drieën schieten op een sprong, terwijl dribbelen naar de basket, zeker niet te reizen.
 • Als je niet hebben van een goede draaidag, dichter en beginnen te werken jezelf uit in de richting van de foutlijn, het nemen van vrije worpen - en dan proberen je best uit voorbij de boog.
 • Denk altijd positief en gefocust blijven. Houd je geest in het spel - niet op de tribune, ambtenaren of coach.
 • Schiet meestal binnen uw bereik. U wilt niet te verknoeien uw formulier.
 • Praktijk een goede vorm. Praktijk. Praktijk (natuurlijk, als zeer pigeon-toed of spraddle-/splay-foot, zou men moeten improviseren op de rij van de grote teen, als dat deel van "goede" formulier duidelijk niet zal werken zoals eerder beschreven, krijgen advies van een coach.)
 • Niet overmeesteren het schot. Je zal ofwel te hoog te schieten op het bord of stuiteren het te hard. Dat is waarom je altijd beginnen dicht bij de basket en naar buiten te werken, om je kracht weten (hoe het eruit ziet en voelt, schieten uit verder en verder uit... naar de Trey).
 • Kijk NBA-spelers en gebruiken hun technieken als voorbeelden zoals Ray Allen, Kobe Bryant, Rashard Lewis (leiders in de NBA in 3 punts velddoelpunt percentage), of een andere deskundige three-point shooting speler, al dan niet in de NBA!
 • Als je springt als je schiet, moet je precies waar je was te landen.
 • Trein met een verordening bal, de exacte grootte en gewicht je zal spelen in games, en op een niveau rechtbank, met een goed bord bij regulering hoogte, als goed.
 • Body gebouw zou kunnen helpen om lange shots in, dus als je wil om te schieten drieën vaak, dan zul je moeten werken je armen en borst spieren uit. Zelfs je benen, omdat je altijd gaat springen.
 • Krijgen meer kracht om de macht te vergroten, als het de hoepel niet bereikt.
 • Als je op een team, kan je je coach voor een paar prive-lessen te vragen om te adviseren over uw aanpak en vorm krijgen.

Waarschuwingen

 • Het is prima om twee missen-of-three / of vier gemiddeld, je zal ze elke keer niet te maken. Perfecte oefening baart kunst vorm!
 • Kijk uit voor uw opnamen pols. Als u pijn in uw pols, stoppen voor die dag.
 • Niet altijd gaan voor de driepunter, op zoek naar openingen om drieën schieten, maar alleen als je vrij bent. Natuurlijk, moeilijke situaties de vraag je best, en als het de laatste shot van een vastgelopen spel, ga voor het - omdat je er klaar voor bent! (Swoosh! Je hebt het gehaald!)