Wkenl

Hoe maak je een fiets veilig te rijden

Het fietsen kan een groot deel van plezier, en het is een briljante manier om fit te blijven. Toch fietsen heeft zijn gevaren, zeker als je de weg bent delen met gemotoriseerd verkeer. Om veilig te houden, is het belangrijk om een ​​fiets te hebben in topconditie en om aandacht te besteden aan een aantal eenvoudige maar zeer belangrijke fiets-eisen bij het delen van uw rit met de algemene verkeer.

Dit artikel is gebaseerd op rechts verkeer, als je woont in een land met links verkeer, gelieve hiermee rekening te houden bij het lezen van de aanwijzingen.

Stappen

Hoe maak je een fiets veilig te rijden. Controleer uw fiets-apparatuur.
Hoe maak je een fiets veilig te rijden. Controleer uw fiets-apparatuur.

Het controleren van uw fiets

 1. 1
  Controleer uw fiets-apparatuur. Voordat u zelfs uiteengezet, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw fiets is rijklaar en veilig. Dit is vooral belangrijk voor de veroudering fietsen. Het controleren van uw fiets betekent kijken naar de volgende:
  • Air - zijn uw banden voldoende opgeblazen?
  • Remmen - werken ze, zijn ze schoon?
  • Keten - is het schoon, vrij van vuil, en in staat om te draaien zonder problemen?
 2. 2
  Controleer de remmen. Wheel uw fiets rond een vlakke ondergrond, het trekken van de remgrepen aan en uit. Als ze niet werken, en je bent niet zeker hoe ze op te lossen, neem dan contact op met uw lokale fietsenwinkel en vraag hen te helpen.
 3. 3
  Controleer de banden van de fiets. Zet de hele band in een kleine kom met water. Zien of er luchtbellen coming out. Als er sprake is van luchtbellen, betekent dit dat uw lekke band en je kunt het vast te krijgen door een fietswinkel of doe het zelf. Herhaal dit voor de andere band.
 4. 4
  Kijk of de fiets is de juiste hoogte voor u. Dit is erg makkelijk als alles wat je hoeft te doen is zitten op uw fiets en zorg ervoor dat de toppen van je tenen de grond raken (en niets anders). Stel het fietsstoeltje als nodig is, en het behandelt ook.

Gepaste kleding

 1. 1
  Draag lichte kleding, een reflecterend vest, of knipperende lampjes. Deze allemaal aan zichtbaarheid te winnen. U kunt ook reflector lampen of reflecterende tape toe te voegen aan je rugzak als je het dragen van een.
 2. 2
  Draag comfortabele schoenen. Het rijden op een fiets op hoge hakken of slippers is nooit een goed idee. Draag schoenen die goed passen, zijn plat zolen, en hebben geen bungelende stukken die kunnen worden gevangen in de fiets structuur en spaken. Instoppen veters.
 3. 3
  Gebruik broek elastieken of banden. Zij zullen terug te houden een lange broek die dreigen te klapperen in de spaken, of worden vervuild door de keten vet.
 4. 4
  Neem de kleding niet binden om je middel. Het kan onverwacht komen los en wikkel rond je wiel, head-first gooien je in de grond of over de weg.
 5. 5
  Het dragen van een helm is altijd een goed idee tijdens het fietsen. Op sommige plaatsen, heb je geen keus, maar om een ​​helm te dragen door de wet. Maar zelfs wanneer dit niet wettelijk verplicht, is het een goed idee om een ​​te dragen om uw veiligheid te vergroten.
 6. 6
  Oogbescherming dragen. Vuil, steentjes, of zelfs bugs kunt vliegen in je ogen, waardoor tijdelijke visie moeilijkheidsgraad. Een paar van de fiets-geschikte bril zal helpen dit te voorkomen.

Verkeersregels en road gevoel

Gehoorzamen verkeersregels en veiligheid best practices. Hoewel de chauffeur zou je technisch gezien wel in gebreke is gebleven, jij bent degene die zal hoogstwaarschijnlijk worden verwond of zelfs gedood. Volg deze basics voor uw eigen veiligheid:

 1. 1
  Ken de regels en gebruik je zintuigen. Elke fietser heeft de plicht om de verkeersregels, zowel als ze op u van toepassing als een fietser kennen, en als zij betrekking hebben op andere weggebruikers ook. Dit geldt ook voor het onderwijzen van kinderen welke regels ze moeten zich bewust zijn van (zie hieronder). Het is ook belangrijk om gezond verstand te gebruiken bij het rijden in het verkeer, met een beroep op al uw zintuigen om u te begeleiden door het verkeer veilig. Anticiperen op het onverwachte verrassingen te verminderen.
 2. 2
  Rijden in de richting van het verkeer. Riding tegen het verkeer aan de verkeerde kant van de weg is illegaal en verhoogt het risico van een fietser dramatisch want het verhoogt sluitsnelheden en draaien automobilisten zullen waarschijnlijk niet eens kijken voor het verkeer in de richting van waaruit een verkeerde-weg fietser zou komen.
 3. 3
  Voorafgaand aan het aanpassen natuurlijk links of rechts, altijd eerst kijken terug achter je ervoor zorgen dat het duidelijk is, en vervolgens het signaal je intentie. Leren om in staat om uw hoofd te draaien om terug te kijken achter je zonder ruimend uit de koers. Dit kan gedaan worden door het beoefenen van terug te kijken tijdens het volgen van een streep in een lege parkeerplaats. Deze vaardigheid is essentieel elk gewenst moment je nodig hebt om naar links of rechts van de koers, zoals wanneer je nodig hebt om over te stappen naar een vrachtwagen gestopt bij de stoeprand of een ander obstakel. Gewoon omdat het niet jouw schuld dat je nodig hebt om van koers te veranderen, betekent niet dat je recht van overpad te bewegen over te hebben. Als ander verkeer wordt met behulp van de aangrenzende lijn van reizen, moet je toegeven aan hen, of onderhandelen voor recht van overpad om daarheen te verhuizen (zie hieronder). Het is belangrijk om de terugblik vaardigheid te oefenen omdat veel fietsers, zelfs ervaren degenen, realiseren zich niet hoeveel ze uitwijken als ze terugkijken. Terugkijkend om ervoor te zorgen dat het veilig is om over te stappen is van geen hulp als u veer links recht tegenover inhalen verkeer als je terug kijkt.
 4. 4
  Gebruik heldere en duidelijke richtingaanwijzers voorafgaand aan het draaien of het aanpassen van lateraal op de rijbaan. Houdt je arm recht en evenwijdig aan de grond met open palm geconfronteerd vooruit is veel meer duidelijk en de aandacht trekken dan een arm halfslachtig opgetild en op zijn plaats gehouden met een gebogen elleboog. Voordat u uw hand van het stuur, zorg ervoor dat de weg voor het scannen van obstakels zoals stenen, kuilen, of iets dat kan ruk je wiel.
 5. 5
  Stoppen voor stopborden en kijk voor het verkeer.
 6. 6
  Gehoorzamen verkeerslichten.
 7. 7
  Kies een opvallende lane positie. Realiseren dat veel automobilisten fietsers, vooral die rijden onopvallend in de buurt van de wegrand kan overzien. Sommige automobilisten zijn geïrriteerd door de aanwezigheid van fietsers en trachten het moeilijker voor u om te rijden in de buurt van ze te maken. Niet boos, als ze toeteren dat betekent dat ze je hebt opgemerkt! Brengen dankbaarheid door te glimlachen, knikken of zwaaien. Blijf kalm, houd je hoofd erbij, en gefocust te blijven. Een spiegel kan helpen weten wanneer een automobilist wordt van achteren nadert. Een goed getimede terugkijken, knikken of zelfs vertragen / stoppen arm signaal kan zeer nuttig zijn in het communiceren naar de automobilist dat je niet bewust van hun aanwezigheid en uw effect op hen, die alleen kan vaak nip-in-de-knop een potentiële weg woede situatie.
 8. 8
  Volg uw banden minstens vijf meter vanaf de zijkant van de auto's geparkeerd op de stoep om het risico te worden geslagen, of wordt veroorzaakt uitwijken voor inhalend verkeer, door een plotseling geopende deur te elimineren. Vergeet niet dat zelfs bij 10 mph je reist de afstand van een volledige auto lengte per seconde verwerkt. Als een deur opent plotseling voor je, kan je niet eens genoeg tijd om te reageren, veel minder aanslag. En als je instinctief uitwijken of worden geklopt gelaten door de opening deur, kun je worden geraakt door inhalen verkeer. Tuurlijk, ze zijn wettelijk verplicht om eerst te kijken voordat ze de deur open, maar ga je vertrouwen op je veiligheid - misschien zelfs wedden je leven - dat ze altijd zullen zonder uitzondering? Als u regelmatig rijden in de deur zones, het is slechts een kwestie van tijd voordat je doored. Omdat auto's en vrachtwagens deuren breiden uit zo veel als drie-en-een-halve meter wanneer het open is, volgen vijf meter afstand mogelijk maakt uw twee meter breed lichaam om uit de buurt van een open deur, plus een minimum van zes centimeter van de foutenmarge te zijn. Elke dichter dan vijf meter plaatst je in de deur zone en in ernstig gevaar. Laat u niet verleiden tot het rijden in een deur zone door een fietspad. Dat verf op de grond biedt geen bescherming!
 9. 9
  Probeer niet om rijstroken te delen met ander verkeer die te smal voor het veilig delen van side-by-side. Berijden van uiterst rechts in rijstroken minder dan 14 meter in de breedte is een grote oorzaak van conflict en consternatie in het verkeer. Het maakt de fietser minder opvallend en nodigt automobilisten proberen te knijpen in de lane side-by-side met de fietser, waardoor ze ofwel pas met onvoldoende veiligheidsmarge, of beseffen te laat dat ze moeten op zijn minst ingrijpt in de naastgelegen rijstrook om veilig te passeren. Waarschuw hen begin van de voorwaarde dat de rijbaan delen is geen optie door duidelijk beheersen van de baan door het rijden in de buurt van het midden van de baan, of zelfs links van het midden, dus hebben ze de tijd en ruimte om een ​​veilige rijstrook veranderen en pas te plannen.
 10. 10
  Deel de weg verstandig. Tussen kruispunten wanneer snellere verkeer aanwezig is, indien de rijbaan breed genoeg is voor het verkeer om u veilig te passeren binnen de rijstrook, houden aan de zijkant en het gemakkelijker maken voor de chauffeurs om u te verlaten kamer. Maar tijdens aanzienlijk lange hiaten in het verkeer, een meer opvallende positie goed uit in de rijstrook helpt grijpen de aandacht van de volgende chauffeur die komt, hen ervan zou weerhouden te kiezen voor wonen om een ​​afleiding nadat je hebt veilig gepasseerd. Een achteruitkijkspiegel kan u helpen opmerken wanneer sneller verkeer nadert, en om u te laten weten toen opzij te bewegen, meestal nadat ze vertraagd aangeeft ze hebben je opgevallen, maar voordat ze geïrriteerd raken. Gebruik nooit een achteruitkijkspiegel blik in plaats van een hoofd-turn terugkijken voorafgaand aan de verhuizing lateraal op de rijbaan.
 11. 11
  Weet dat de meeste risico is voor u, vooral uit het verkeer te draaien en kruisen op je pad. Zoals u enige kruispunt, kruising of plaats waar bochten kunnen worden gemaakt benaderen, ongeacht uw beoogde richting, kiest een opvallende en voorspelbare lane positie met voldoende buffer ruimte om je heen. De slimme fietser past voor de juiste positie ten minste 100-200 voeten voorafgaand aan de kruising, als ze nog niet is er voorafgaand aan die gepositioneerd.
 12. 12
  Kijk uit voor auto's aan uw rechterhand die rechts draaien. Draaien automobilisten controleren alleen vaak voor het verkeer, waar het wegverkeer wordt verwacht, soms met uitzicht op voetgangers of fietsers elders geplaatst. Maar soms kijken ze eens goed gepositioneerd fietsers (net zoals motorrijders of zelfs auto's worden soms over het hoofd gezien), dat is de reden waarom de extra buffer ruimte is belangrijk. Kijk voor het bewijs dat je al opgevallen - en oogcontact telt niet mee (kan iemand direct naar je kijken en nog steeds niet "zien" u) - alvorens een beroep op worden opgemerkt. Letten op waar ze op zoek zijn, op welke manier hun banden worden gedraaid, als ze walsen of volledig gestopt, enz. Het is slechts een kwestie van tijd voordat iemand je kijkt en snijdt je af... dus klaar en niet verbaasd als het gebeurt!
 13. 13
  Bewegen zijwaarts op de rijbaan soms vereist niet alleen terugkijken en signalering, maar vaak onderhandeling is meebrengt. Vergeet niet dat signalering je intentie om te bewegen geeft je niet het recht van overpad te bewegen. Geen verkeer al bewegen in die ruimte moet eerst toegeven aan u. Dus signaal duidelijk en kijken terug, wachten op anderen toe te geven aan u voordat u. Als u nodig hebt om traverse over meerdere rijstroken, bewegen met terugkijkend, signalering en onderhandeling voor elke verandering van rijstrook, een tegelijk, net zoals u zou doen als een motorfiets.
 14. 14
  Als u linksaf, gebruikt u de bocht naar links rijstrook. Beginnen met de voorbereiding vroeg dus je hebt genoeg tijd en ruimte om te bewegen over de weg een rijbaan een tijd met signalering en onderhandeling als dat nodig is. Als u niet vertrouwd bent met deze, stoppen, krijg je fiets en loop het door de kruising met oversteekplaatsen op basis van voetgangers regels van de weg.
 15. 15
  Als u rechtdoor gaat, gebruik dan niet de bocht naar rechts rijstrook of het deel van de weg normaal gebruikt door rechts draaien verkeer. Andere bestuurders zullen waarschijnlijk niet verwachten straight-through verkeer daar te reizen. Voorafgaand aan het kruispunt, naar links als je niet al het beheersen van de meest rechtse rijstrook die rechtdoor gaat.
 16. 16
  Geef het niet door het vertragen of stilstaand verkeer op de rechter die kan en zou rechtsaf. In plaats daarvan, samenvoegen links naar achter hen te krijgen, of nog verder naar links door te geven aan de linkerkant. Pas op voor automobilisten die u passeert, en dan vertragen genoeg voor u in te halen en beginnen ze door te geven... aan de rechterkant. Vaker wel dan niet, zijn ze vertragen om naar rechts te gaan... dat is je cue om terug te kijken en samen te voegen links om ze te passeren aan de linkerkant bent Maak de tussenruimte niet schieten als je op doorreis bent gestopt auto's aan de rechterkant, pas op voor de mogelijkheid van een portier plotseling openen -.! vooral als het een taxi. Doorgeven aan de linkerkant, met meer dan vier poten van het passeren van de ruimte, is veel veiliger, en meestal sneller.
 17. 17
  Weet het. Het is belangrijk voor u als fietser te vermijden snelheidsovertredingen, en aan alle snelheidsbeperkingen in slow zones (zoals rond oversteekplaatsen voor voetgangers, en de school zones) te gehoorzamen.
 18. 18
  Weet wanneer je moet rijden op de weg, op de schouder of in het fietspad. De regels zullen variëren van rechtsgebied tot rechtsgebied, maar, in het algemeen, schouder gebruik is optioneel, maar nooit nodig, en het fietspad gebruik is over het algemeen niet verplicht, tenzij sneller verkeer aanwezig is en ze veilig en redelijk gebruikt kan worden. Pas op voor glas, puin en andere rommel die de neiging heeft om te verzamelen in schouders en fietspaden, omdat ze niet worden voortdurend schoongeveegd door het wegverkeer als de rest van de weg is. Rekening houden met de extra risico dat je te komen door te rijden helemaal rechts fietspaden en schouders meestal omdat je minder opvallend zijn (minder opvallend om bestuurders van achteren nadert, alsook aan die voor u). Zo ver naar rechts verkort ook uw zichtlijnen naar mogelijke gevaren voor u, en vermindert de hoeveelheid veiligheid / bufferruimte tussen u en de potentiële gevaren in de buurt van de rand van de weg. Kortom, beslissen waar te rijden door je waar je zou rijden als er geen streep per bovengenoemde overwegingen gegeven, en er rijden. Vergeet niet dat de strepen zijn in vaste locaties, en de beste locatie voor u te rijden hangt af van de huidige situatie en omstandigheden, dus niet blind vertrouwen op fietspad strepen voor begeleiding.
 19. 19
  Rijd niet in fietspaden die zijn gemarkeerd in de deur zone van geparkeerde auto's. Vergeet niet dat fietspaden zijn meestal slechts 4-5 meter breed, dus zelfs als het een relatief brede 5 'fietspad naast geparkeerde auto's, moet je niet rijden in dat fietspad. De dichtstbijzijnde moet je naar de geparkeerde auto's is door het volgen van op het fietspad streep.
 20. 20
  Gebruik fietspaden lopen langs de weg zelden wettelijk verplicht, maar de voorkeur verdienen, speciaal voor relatief langzame recreatief rijden. Meer nog dan bij het rijden in fietspaden, zich bewust zijn van de extra risico dat door het rijden van waar het verkeer gemakkelijk over het hoofd gezien, wanneer het naderen van een kruising met een weg of oprit.
 21. 21
  Vermijd fietsen op de stoep of voetpad. Over het algemeen is het geen goed idee om te rijden op de stoep en in vele rechtsgebieden, is het illegaal om dat te doen. Een duidelijke uitzondering hierop is wanneer een trottoir is specifiek aangewezen als een gemarkeerd fietspad maar wees voorzichtig nog, want het is waarschijnlijk dat je nog nodig hebt om het te delen met voetgangers, maar ook fietsers komen in de tegenovergestelde richting. Over het geheel genomen, veel wegen zijn over het algemeen soepeler, waardoor de rit eenvoudiger, sneller en comfortabeler dan proberen om een ​​hobbelige, vaak belemmerd stoep navigeren.
 22. 22
  Neem altijd identificatie, zoals een medische ID armband of ID-kaart in je stoel zak. Dit kan van onschatbare waarde voor EMS responders zijn als je bewusteloos bent.

Worden gezien en duidelijk zijn

Volg deze stappen om te voorkomen dat over het hoofd gezien:

 1. 1
  Gebruik de juiste. Motorfietsen zijn verplicht om een ​​koplamp op alle tijden hebben, omdat ze kleiner en moeilijker te zien dan andere voertuigen. Een fiets nog kleiner. Nighttime rijden vereist meestal een front wit licht als een minimum, hoewel het toevoegen van andere lichten zullen helpen om uw zichtbaarheid te vergroten, samen met de reflecterende kleding zoals hierboven besproken. Verlichting is nuttig zowel voor overdag als voor 's nachts rijden:
  • Gedurende de dag, een knipperend voorlicht is goed omdat het meer aandacht trekt.
  • 'S nachts, gebruik dan een constante voorlicht plaats van een knipperend een. De gestage stroom van licht zal voldoende zicht bieden aan bestuurders, terwijl een knipperend voor-licht 's nachts krijgt binnenkort vervelend zijn als het flitsers uw weergave.
  • Wanneer het buiten donker wordt, zet uw koplamp. Dit betekent het moment dat je voelt dat je ogen spannen om goed te zien, zelfs als de hemel niet pikzwart is, vergeet ook dat bestuurders nodig hebben om u te zien tijdens de schemering, dus err aan de kant van het inschakelen van het licht vroeger eerder dan later.
  • Zet een rode LED strobe of baken op de achterkant van je fiets of je helm. Het is OK om dit licht aan speciale patronen knipperen of te hebben, want het verstoort nachtzicht minder dan de witte koplampen, en omdat de chauffeurs niet alleen rekenen op uw achterlicht hun afstand te meten.
 2. 2
  Gebruik opvallende lane positionering. Het rijden op een paar meter van een of andere manier lijkt misschien niet het een groot verschil in termen van te worden gezien, omdat je moet in iemands gezichtsveld van beide manier zou moeten maken, totdat je denkt over stuurprogramma '"zone van de aandacht" in plaats van hun gezichtsveld. Omdat binnen hun gezichtsveld is meestal niet genoeg om opgemerkt te worden - je moet op een plaats die maakt dat je voor hen relevant is om te worden opgemerkt - waar zij het grootste deel van hun aandacht betalen. Terwijl ze in het 'motorrijder positie "in de rijstrook kan niet garanderen dat u zult worden opgemerkt, maakt het wordt veel minder waarschijnlijk over het hoofd gezien, en geeft u een beter uitkijkpunt en meer bufferruimte van gevaren. Ook als u een spiegel, wordt goed uit in de baan maakt het gemakkelijk om te bepalen wanneer je opgevallen, omdat automobilisten natuurlijk vertragen als ze merken een fietser verderop in "hun lane". Als je aan de kant, dan zijn ze vaak niet vertragen, zelfs als ze dat doen merk je, dus je hebt geen manier om degenen die je niet opgevallen van degenen die hebben onderscheiden. U kunt altijd tijdelijk opzij te laten sneller verkeer te pas, als zijnde opvallend goed in de rijstrook is de beste manier om opgemerkt te worden.
 3. 3
  Zorg 's nachts. Fietsen 's nachts kan zeer gevaarlijk zijn. Reizen altijd op een goed verlichte weg of pad, zonder vuil of kuilen. Gaat langzamer dan je zou in de overdag, als je nog genoeg tijd nodig om te reageren op gevaar, en de lagere zichtbaarheid maakt nachts fietsen gevaarlijk om deze reden.
 4. 4
  Gebruik handsignalen goed. Handsignalen zijn van vitaal belang als je gaat om te draaien. Dit is vooral belangrijk voor links draaien, omdat het hier gaat kruisend verkeer. Negeren wat je verteld op de lagere school, in plaats daarvan, als je linksaf, verbreed uw linkerarm, en als je naar rechts draaien, verbreed uw rechterarm. Signalen die ooit werden gebaseerd op de linkerarm werden ontworpen voor het besturen van een auto, een situatie waarbij alleen de linker arm het raam kan bereiken.
 5. 5
  Geef adequate waarschuwing. Als je voorbij voetgangers of andere fietsers, is het essentieel dat u hen te waarschuwen voor uw aanwezigheid. Niet alleen is dit beleefd, maar het vermindert de kans op botsingen, omdat voetgangers hebben minder kans op plotseling uitwijken in uw weg, en ze kunnen dan verhuizen, om je uit het verkeer. Een bel of een luide stem "Op je [Left / Right]", "Passing" zijn goede manieren om aandacht te trekken.
 6. 6
  Kijk voor geparkeerde voertuigen. Bij het rijden langs parallelle-geparkeerde voertuigen, voldoende ruimte voor de deuren om volledig open zwaaien net als u over te geven. Krijgen "doored" kan ernstig letsel en zelfs de dood veroorzaken.

Fiets veiligheid van uw kinderen te verbeteren

 1. 1
  Leer uw kinderen hoe te rijden veilig op een volkomen veilige plaats. Laat kinderen leren in hun eigen tempo en bieden veel aanmoediging. Zij zullen vallen, dus wees voorbereid met knuffels en motiverende spreken om hen terug te proberen. Wees geduldig te allen tijde.
 2. 2
  Ervoor te zorgen dat kinderen dragen altijd een helm tijdens het rijden. Dit moet voelen als "tweede natuur" voor hen.
 3. 3
  Uitleggen aan oudere kinderen die rijden op hoge snelheid hen ernstig kan schaden. Hen ervan weerhoudt om dit te doen en hen te waarschuwen voor de gevaren van het niet houden aan het stuur of te snel gaan.
 4. 4
  Vind veilige plekken voor kinderen om te rijden voor de lol, en veilige routes naar school en andere plaatsen. Als een persoon die verantwoordelijk is voor uw kinderen welzijn, het is aan u om de tijd te nemen om scout uit goede routes en plekken met uw kinderen waar ze kunnen rijden in veiligheid.

Tips

 • Een kettingkast installeren zal de kans op letsel in geval de ketting breekt verminderen. Een ketting breuk kan leiden tot ernstige snijwonden aan je kuit.
 • Als je versnellingen kunt wijzigen op je fiets, verander het in een laag aantal bij het bergop rijden en hoger wanneer naar beneden. Hoe hoger het getal, hoe zwaarder de spanning.
 • Bij het krijgen van op je fiets, is het veiliger om het wiel om een ​​trottoir en krijgen op de stoep kant.
 • Neem altijd een fles water en snacks. Logeren gehydrateerd is belangrijk tijdens het sporten omdat je zo veel zweten. Uitdroging kan leiden tot een lage bloeddruk en veroorzaken hypovolemische shock. En vergeet niet om wat snacks pakken. Krachtige oefening zoals fietsen kan de bloedsuikerspiegel zeer snel verlagen, wat kan leiden tot een hypoglycemische aanval. PowerBars zitten boordevol koolhydraten en eiwitten en klein genoeg om in je trui achterzak of vervoeren verpakking.
 • Volg alle voorzorgsmaatregelen die u zou volgen als je te voet.
 • Sommige fietsen hebben niet remmen op het stuur. Meestal kunt u afremmen door trappen achteruit op dit type fiets; controleren alvorens uit te gaan op een rit.
 • Controleer om te zien of er fiets onderwijs lessen in uw omgeving. Deze zullen veilige, effectieve fietsen leren. Op zoek naar degenen op maat van kinderen als je leert kinderen hoe ze een fiets te rijden.

Waarschuwingen

 • Rijd niet side-by-side, tenzij je doet de maximumsnelheid. Als u niet beschikt over een snelheidsmeter, maak een goede gok, maar het is beter om onder dan boven de limiet.
 • Kijk voor honden. Sommige honden zijn niet vertrouwd met fietsen en kun je zien als een bedreiging.
 • Snelwegen kan gevaarlijk zijn voor iedereen, tenzij als ze rijden op de zijkant, is het meestal illegaal om te rijden op een Interstate soort snelweg.
 • De meeste botsingen op kruispunten. In druk verkeer, is het beter om te stoppen en het wiel van de fiets door de weg, zelfs als er een stoplicht. Je weet nooit of een bestuurder zal proberen om een ​​rood licht lopen of neem heel snel af zonder het te merken uw aanwezigheid.
 • Sommige wegen zijn volledig ongeschikt voor het berijden van een fiets veilig. De López Mateos Highway in Guadalajara, Mexico, bijvoorbeeld, is een zeer, zeer gevaarlijke plaats, met bussen en volgeladen vrachtwagens draait op 60 mph (100 km / h), en voorbijrazende auto's bij 74 mph (120 km / h). Wees op de uitkijk voor dergelijke wegen, voorkomen dat ze indien mogelijk, en als je absoluut moet uw fiets rijden door deze wegen, vervolgens rijden op de stoep, maar wijken voor voetgangers. Veel snelwegen en autowegen verbod fietsen helemaal.
 • Ken de regels wanneer u reist. Veel steden en dorpen in Europa hebben fietspaden vlak langs de straten. De rijstrook die het dichtst bij de straat is voorbehouden voor fietsen, de andere rijstrook is voor voetgangers. Bestuurders verwachten dat je voor een verblijf in deze paden en misschien niet op de uitkijk voor fietsen op de weg.
 • Wees ervan bewust dat het geluid van voertuigen, die naar je toe kunt uitwissen het geluid van die van achteren nadert.
 • Het is echt nuttig als je in staat om de dynamiek van het hanteren van een auto te herkennen, zodat je beter kunt vermijden dat een chauffeur moet noodmanoeuvres maken om te voorkomen dat het raken van je.
 • Als u zich ongemakkelijk over het rijden aan de rechterkant van de weg als gevolg van het verkeer komende van achter zijn, rijden op de stoep, maar altijd wijken voor voetgangers. Rijd nooit tegen het verkeer in, zoals u zal dan worden ontwijken auto's head-on.
 • Als u rijdt op een fietspad of de stoep, rekening houden met uw snelheid ten opzichte van andere gebruikers van dat pad. Zodra je denkt dat je bent consequent gaat boven de 10 mph (16 km / h), of je jezelf in een stoep met veel voetgangers, is het waarschijnlijk een beter idee om te rijden op de gladde, brede uitgestrektheid van de straat.

Headline tekst