Wkenl

Hoe maak je een groot kamp counselor

Dus... je hebt besloten om tot een vertrouwenspersoon? Omdat het een kamp counselor is een onvergetelijke ervaring. Met deze tips en een oprechte liefde voor wat je doet, zult u in ieders favoriete raadgever in een mum van tijd!

Stappen

Hoe maak je een groot kamp counselor. Weten wat de job inhoudt.
Hoe maak je een groot kamp counselor. Weten wat de job inhoudt.
 1. 1
  Weten wat de job inhoudt. Een adviseur is een zeer drainerende ervaring. Je krijgt niet acht uur slaap per nacht, zal je niet krijgen om een ​​douche te nemen elke dag en u zult niet in staat zijn om te klagen over het (in ieder geval niet aan de kinderen). Als je kan lachen door deze en breng uw dagen geven kinderen een van de grootste week van hun leven, lees dan verder. Zo niet, je moet echt evalueren waarom u wilt een vertrouwenspersoon te zijn. Het is een heel leuk, maar veel werk. Het is niet een week van het zijn van een camper, voor oudere kinderen! Je moet verantwoordelijk zijn, en in staat om elke situatie die omhoog komt verwerken.
 2. 2
  Bereiden. Bereid je voor elke dag en wat het kan naar je gooien. Als je jezelf voor te bereiden, kunt u de kampeerders te bereiden. Zij zullen hebben minder angst voor de dag en hebben iets om naar uit te kijken. Voorbereiding van jezelf en de kampeerders maak je van onschatbare waarde in die u in staat om iets af te handelen.
 3. 3
  Aandacht besteden in opleiding. De meeste kampen bieden een inwerkperiode, waarin u alles over hoe het kamp wordt geleid leren, en noodprocedure. Het is heel gemakkelijk om te negeren, NIET! Je weet nooit wanneer je het weer nodig hebt. Bij kleine Jimmy stort op een wandeling, wil je niet te denken aan jezelf "Ik wou dat ik had aandacht voor de lezing in plaats van het kijken naar die eekhoorn"
 4. 4
  Word vrienden met de andere hulpverleners. Je hoeft niet al te beste vrienden voor altijd, maar het is essentieel dat u alle opschieten, op het minimum. Als adviseurs pleiten, zelfs als zijn ver buiten gehoorsafstand van de kampeerders gedaan, zij zullen inhaken op het. Hoogst waarschijnlijk zal je zelfs een beetje met alle van de andere raadslieden werken, alles gaat soepeler als je vrienden. Je wilt niet later erachter te komen in de zomer dat je leidt een activiteit met de counsellor je haat.
 5. 5
  Onthoud het kamp schema en draag het altijd bij je. Wil je weten wat er gaande is op de volgende, en hoe laat de volgende maaltijd is. Als u niet uw planning wanneer de kampeerders vragen wat er gebeurt volgend, zullen ze denken dat je incompetent bent en je zal hun respect te verliezen.
 6. 6
  Leer uw kampeerders namen kennen. Bijvoorbeeld, als je in de buurt belt Jane op naam Brittany's en vice versa, je zult hun respect te verliezen en zij zullen zich gekrenkt voelen dat ze niet belangrijk genoeg om je naam kennen. Speel naam spellen, als het je helpt.
 7. 7
  Leer uw kampeerders persoonlijkheden kennen. Sommige kampeerders je zal houden, bepaalde kampeerders u haten (stilte, natuurlijk). De sleutel is om te weten wat ze zullen doen. Je moet weten wie moet voortdurend worden bekeken, en die altijd doet wat ze verteld. Je moet anticiperen op hoe ze zullen reageren op elkaar, en activiteiten. Probeer ten minste tien minuten van het gezicht van de tijd door te brengen met elke camper elke dag. Zij zullen u graag meer als ze het gevoel dat ze het middelpunt van de aandacht, en het zal u toestaan ​​om ze beter te begrijpen.
 8. 8
  TeamBuild om te helpen bij uw kampeerders opschieten, doe-activiteiten gedurende de week die helpen de kinderen uitgegroeid tot een eenheid. Vraag hen vragen, gesprekken te beginnen en spelletjes spelen die helpen de kinderen leren elkaar kennen, en spelletjes spelen of doen activiteiten die de kinderen meten met elkaar concurrerend tot de tweede of derde dag NOOIT. Het zou kwaad bloed te creëren.
 9. 9
  Reflect met campers aan het eind van de dag. Het is belangrijk om te weten wat de kampeerders denken van elkaar en van hun dag. Net voor het slapen gaan, maakt dat iedereen in een kring zitten en probeer een van de volgende:
  • Voor General Reflectie: "Rose, Knop en Thorn" (Wat was de beste en slechtere deel van je dag en wat ben je op zoek naar het meest voor morgen) "Random Question" (Als u een supermacht zou kunnen hebben, wat zou het zijn? Wat is uw favoriete activiteit en waarom? Als u een laatste maaltijd wat zou het zijn moest.)
  • Voor Teambuilding: "Positieve punten" (De kampeerders in een kring zitten en zeggen dat een positief ding over elke persoon naast hen) "3 dingen gemeen" (Laat de kinderen pair up en ontdek drie dingen die ze gemeen hebben met hun partner en delen met de groep wanneer ze klaar zijn. Dit is ook goed voor de sloop klieken)
 10. 10
  Gebruik uw pauzes verstandig. Dutje, neem een ​​douche. Doen papierwerk, als u absoluut moet. Als andere hulpverleners hebben pauzes op hetzelfde moment, ga dan naar een film. Vergeet niet dat dit is uw tijd, doe wat je voelt dat je de gelukkigste te maken en krijg je nieuwe energie voor de volgende shift.
 11. 11
  Heb een geweldige tijd. Het lijkt misschien een hoop werk, maar je zal leven veranderen. Het is geweldig om de stille camper die zat in de hoek aan het begin van de sessie krijgt samen met haar andere kampeerders, of om te zien wat ze geleerd hebben te zien. Je bent een positief rolmodel, geef jezelf een klopje op de rug.

Tips

 • Grijns en draag het. Je zal wel moe zijn, zul je honger, en zal u soms ruikt twijfelachtig. Als je mopperen rond en klagen, zal uw kampeerders hetzelfde doen. Als je naar beneden brengen uw kampeerders stemmingen, wordt niets gedaan krijgen, en ze ellendig zullen zijn. Begeleiders zijn enkele van de beste spelers in de wereld. De counselor dat we allemaal moeten emuleren is degene die vier uur slaap gehad, heeft poison ivy, heeft geen schone kleren gedragen in een week en nog steeds stuitert uit bed in de ochtend en begint te zingen kamp liedjes.
 • Worden de kampeerders vriend, maar laat ze niet wegkomen met iets. Behandel de kampeerder die op je zenuwen als je je favoriete doen. In principe, niet spelen favorieten!
 • Breken klieken vroeg. Het is onvermijdelijk dat er kliekjes. Zorg ervoor dat u ze zo veel mogelijk mengen. Probeer waardoor ze met verschillende mensen zitten tijdens de lunch of maak ze samen met iemand die ze normaal gesproken niet zouden praten. Overdrijf het niet. Ze zullen niet allemaal zijn beste vrienden, accepteer het, maar zorg ervoor dat de cabine werkt samen.
 • Wees voorbereid op de gevreesde camper. U zult er een hebt. De camper die off smarts, slaapt laat, en zal waarschijnlijk zweren bij jou. Weten hoe te disciplineren, en hoe ze hun slechte stemming te houden van besmetting van de andere kampeerders.
 • Leer alle kamp liedjes. U zult dom dobbert kijken samen zingen de verkeerde vers.
 • Neem dingen zoals bandana's en glow sticks voor de kampeerders. Deze punten maken de kampeerders het gevoel alsof ze op een team samen. Zij zijn dichter bij elkaar.
 • Als je het toelaat onschuldig kattenkwaad, zal uw kampeerders nog meer zoals jij, en je krijgt niet in de problemen als ze onschadelijk.

Waarschuwingen

 • Je bent een rolmodel, dus handelen alsof het. De kinderen, vooral jongere, zal doen wat jij doet. Denk aan hoe je wilt de kinderen te gedragen en te handelen op die manier. Wees professioneel niet alleen voor kinderen, maar over de kinderen ook.
 • Denk niet dat het zal gewoon een ander jaar van het kamp zijn. Je hebt nu al de verantwoordelijkheid van de planning alles wat je genoten. Als je gewoon doet het naar je jeugd te verlengen, niet doen.
 • Wees niet lui! Interactie met kinderen. Niet gewoon vertellen wat en hoe ze dingen doen... doe het ook! (Play UNO, ga zwemmen, spelen in het voetbalspel, etc.) Het maakt de dag zo veel leuker voor jou ook! Zie het als een training die u betaald krijgen om te doen!;)
 • NOOIT alleen zijn met een camper: Houd de deur open en hebben een getuige, vooral als de camper is van het andere geslacht, kunnen ze hun ouders vertellen dat je iets wat je niet als ze het gevoel alsof het deed, en je kon krijgen in de problemen. Ook, heel voorzichtig zijn met lichamelijk contact, zelfs als je vriendelijk zijn. Kinderen wordt geleerd te schreeuwen "niet me daar aanraakt 'of ze iemand vertellen. Kinderen kunnen heel lief, maar je moet grenzen te houden om uw werk en reputatie te beschermen, en de camper.
 • Wees pro-actief in plaats van reactief. Anticiperen op wat er gaat gebeuren en dan dienovereenkomstig plannen.