Wkenl

Hoe maak je een hangmat toonhoogte zonder bomen

Een hangmat, vooral een ultralight, zoals de sub-2-pond Hennessy Backpacker A-sym, maakt het leven erg lief voor backpackers. Maar in de woestijn, of op het strand, terwijl u nog steeds de "tent" voordelen, u niet meer genieten van het comfort van opknoping in de lucht, boven de koude, harde grond. Daarnaast heb je slangen, spinnen en schorpioenen te maken met, en je krijgt de slechtste van de stof. Voor nog eens twintig of dertig dollar, en nog een paar kilo gewicht, kunt u uw hangmat zowat overal te hangen met behulp van deze aanpak, en je hoeft geen zorgen te maken over beestjes, noch breng je slaapzak en kussen.

Stappen

Hoe maak je een hangmat toonhoogte zonder bomen. Hebben een ijzerhandel snijden je twee stukken van 1/16 inch (1.
Hoe maak je een hangmat toonhoogte zonder bomen. Hebben een ijzerhandel snijden je twee stukken van 1/16 inch (1.
 1. 1
  Hebben een ijzerhandel snijden je twee stukken van 1/16 inch (1 0,5 mm) vliegtuigen kabel, elk ten minste twintig meter lang. Koop ten minste zes (6) 1/16 inch (1,5 mm) kabelklemmen terwijl je er bent, samen met vier (4) 1/2 inch (1,27 cm) met 10 inch (25cm) bouten en twee kortere bouten niet minder dan 6 inch (15cm) lang. Twee stukken van een inch (2,5 cm) ronde of vierkante aluminium buizen, ten minste 4 voet (1,2 meter) lang, zijn ook noodzakelijk. Als u niet beschikt over een assortiment van hardware in huis, kopen twee 1/4-20 x 2 "(6,35 mm x 5cm) bouten en borgmoeren, of twee 1/4 x 2" (6,35 mm x 5cm) trekhaak ( of gaffel) pinnen met trekpen clips.
 2. 2
  Met behulp van de kabelklemmen, maak een lus aan elk uiteinde van elke kabel. Drie klemmen voor elke lus wordt aanbevolen voor de veiligheid, maar om hieronder uiteengezet, moet dit overkill niet nodig.
 3. 3
  Boor een 1/4 inch (6,35 mm) opening door het ene uiteinde van elke buis ongeveer 2 inch (5 cm) van het uiteinde. Door elk van deze gaten, steek een bout met borgmoer, of een trekpen met een kink in de kabel pin clip.
 4. 4
  Met behulp van een ratelend dopsleutel, schroef 6-inch (15cm) of langere bouten in de grond ongeveer 8 tot 12 meter uit elkaar (punten C en D op de tekening). Verlaat slechts ongeveer 1/2 inch (1,27 cm) steken uit de grond. De palen gaan over de hoofden van de bouten, en ze houden de basis van de polen verschuiven positie.
 5. 5
  Op punt A in de tekening, schroef in een van de 10-inch bouten. De afstand, uitgaande van 20-voet (6 meter) kabels en 4-voet (1,2 meter) palen, zou ongeveer 9 voet (2,7 meter) van punt C.
 6. 6
  Het verwijderen van de moeren van een van de kabelklemmen maken een lus rond het middelpunt van de eerste vliegtuigkabel, net groot genoeg om over de paal. Houden de paal rechtop, schuif de lus zodat de kabel tussen de punten A en C is zeer krap. Schroef de moeren weer vast.
 7. 7
  Schroef in een 10-inch (25cm) lag bout bij punt b, het veiligstellen van de eerste paal. Hebben een vriend houd deze rechtop als mogelijk, terwijl het lokaliseren punt B, anders gebruikt u stenen of een ander middel om ervoor te zorgen dat de paal is (dicht bij) perfect rechtop wanneer de verankering kabel is krap.
 8. 8
  Herhaal de vorige drie stappen voor punten d, e en f, met behulp van het tweede stuk van vliegtuigen kabel.
 9. 9
  Bevestig uw hangmat, met twee halve steken bij punt c, en een strak-lijn hapering bij punt D. Schuif de trekhaak tot de hangmat touw is zeer krap.
 10. 10
  Zitten in het midden van de hangmat, en zorg ervoor dat je billen niet de grond raken. Als dat zo is, stel de strak-lijn hapering bij punt D. Praktisch gesproken, zal er enige rek in het touw en de stof die zal het nodig zijn het uitvoeren van deze stap 3 of meer keer totdat alles is strak. Als er geen meer "take-up" kamer aan de kant met de strakke lijn kink in de kabel, los te maken, draait u de twee halve steken bij punt C, en opnieuw binden ze dichter bij de hangmat. Dan heb je meer ruimte voor aanpassingen. Idealiter zal u alleen een centimeter of twee boven de grond zijn wanneer de installatie is voltooid, wat betekent dat maar een kleine impact als er iets breekt of een vertraging bout springt uit de grond.
 11. 11
  Met de werken einde van de strakke lijn hapering, das nog eens twee (of meer) halve steken rond de kabel, voor het geval de wind tilt de hangmat uit de polen terwijl je er niet in. Anders word je achter het door de woestijn, dan eindelijk extraheren uit een cactus of Mesquite struik.
 12. 12
  Geniet in uw hangmat, zolang je verblijf in deze locatie.
  • Opmerking: Er is geen noodzaak om de kabel te klemmen te verwijderen wanneer u het kamp te breken. De bouten of gaffelpennen kunnen ook worden achtergelaten in de polen, dus het enige wat nodig is om te doen is het verwijderen van de bouten en pak alles op.

Tips

 • De bouten mogen niet werken in los zand. Onderzoek verschillende soorten haringen om wat die werk vinden in uw doelgebied.
 • Nog twee 6 inch (15cm) bouten in staat zal stellen het bevestigen kant aanpassing snoeren, en regen vliegen, indien nodig.
 • Het negeren aanbeveling Hennessy's om de hangmat te installeren op "stoelhoogte" kunt u de kortst mogelijke bouten en slechts een klem per lus te gebruiken, aangezien het effect minimaal zal zijn als de setup stort van slechts een inch (2,5 cm) boven de grond.

Waarschuwingen

 • Sommige hard-core ultralight backpackers zal willen proberen met behulp van hun telescopische wandelstokken, die zij hoe dan ook bij je hebt, om de lange aluminium stokken te elimineren. Ze zal waarschijnlijk breken, zoals hier te zien na zo'n poging. Een beter alternatief zou zijn om de aluminium stokken dubbele als uw wandelstokken, of als onderdeel van je rugzak kader te maken.

Dingen die je nodig hebt

 • Tijdens de eerste installatie in huis
  • Boor met 1/4 "(6,35 mm) titanium of cobalt boor
  • Kleine bahco, of bus naar vliegtuigen kabelklem noten passen
 • Tijdens de setup en op de camping
  • Twee (2) 1 "x 48" (2,5 cm x 18.8cm) stukken van ronde aluminium buizen
  • Vier (4) 1/2 "x 10" (1,27 cm x 25cm) bouten
  • Twee (2) 1/2 "x 6" (1,27 cm x 15 cm) bouten
  • Dopsleutel bouten passen
  • Twee (2) 1/16 "x 20" stukken van vliegtuigen kabel
  • Zes (6) 1/16 "(1.5mm) vliegtuigen kabelklemmen
  • Twee (2) 1/4 "x 2" (6,35 mm x 5cm) bouten met borgmoeren of gaffelpennen met trekpen clips
  • Hangmat