Wkenl

Hoe maak je een huid-tag uit je nek te verwijderen

Als u een van de vele mensen die last hebben van die vervelende nek huid tags, moet dit worden van hulp.

Stappen

Hoe maak je een huid-tag uit je nek te verwijderen. Was uw handen en desinfecteer uw gereedschap en het gebied rond de huid tag voor het begin van het proces.
Hoe maak je een huid-tag uit je nek te verwijderen. Was uw handen en desinfecteer uw gereedschap en het gebied rond de huid tag voor het begin van het proces.
 1. 1
  Was uw handen en desinfecteer uw gereedschap en het gebied rond de huid tag voor het begin van het proces. Dit kan gedaan worden met een watje gedrenkt in alcohol. Wacht tot het gebied en instrumenten om te drogen voordat u verder gaat.
 2. 2
  Knijpen het met een pincet en trek strak.
 3. 3
  Pak een kleine schaar en knip de kleine donder uit zo dicht mogelijk bij de huid mogelijk.
 4. 4
  Solliciteer katoenen bal of band-steun tot gebied. Het verwijderen van de huid tag maken een beetje pijn doen en verwachten sommige bloeden.
 • Zorg ervoor om alles te desinfecteren alvorens huid tag *

(Je wilt niet riskeren infectie)

Andere methoden

 1. 1
  Gebruik een nagelknipper (gelieve eerst te desinfecteren).

Nog een andere werkwijze

Skin tags kunnen pijnloos worden verwijderd zonder te snijden. Dus geen bloeding en geen mogelijkheid om een ​​geïnfecteerde cut. Dit is pijnloos omdat de tags hebben geen zenuwuiteinden. De truc is de bloedtoevoer af te snijden door koppelverkoop een stuk schone lijn of touw strak rond de basis van de tag. Ik vind een stukje flosdraad werkt heel goed. U kunt ook gebruik maken van een sterke draad, fijne vislijn, of zelfs kleine elastiekjes. Binnen een paar dagen tot een week van het afsnijden van de bloedtoevoer, zal de tag en tourniquet gewoon afzetten. Geen gedoe, geen muss. De grootte van de huid tag, en hoe goed je bind het af, kan de waargenomen hoe snel het daalt af. De huid waar de tag is bevestigd zal reeds genezen worden tegen de tijd dat de tag druppels uit, dus er is geen bloeding, geen behoefte aan ontsmettingsmiddelen of verbanden.

Het lastigste deel kan worden koppelverkoop op de lijn, vooral als de huid tag is op je nek of een andere plek waar je kunt alleen zien met een spiegel. De eenvoudigste oplossing is om een ​​maatje te werven om u te helpen bind het af. Als u ervoor kiest om het zelf te doen met behulp van een spiegel, kunt u in staat om lasso de tag worden door het zorgvuldig plaatsen van de lus van een slipknot overheen. Dit kan enige oefening en doorzettingsvermogen te nemen als de lus kan de neiging te glijden van de huid-tag als je de knoop strak te trekken.

Als uw afgebonden huid tag is zichtbaar of gemakkelijk geschuurd door uw kleding, kunt u wensen om het te bedekken met een kleine pleister tijdens het wachten voor het afzetten. Schuren kan irritatie, roodheid of ontsteking in de huid direct rond de huid tag. Door het voorkomen van verdere wrijving en irritatie, de roodheid en ontsteking zal verdwijnen relatief snel.

Tips

 • Zorg ervoor dat u snel snip, is er een lichte knijpen en dan is het allemaal voorbij.
 • Een lichte bloeding optreden. Bedek het gebied met een bandage.

Waarschuwingen

 • Heeft een van deze dingen niet doen zonder eerst overleg met uw arts. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de huid tags zijn niet andere potentieel gevaarlijker huidaandoeningen.

Dingen die je nodig hebt

 • schaar
 • nageltang
 • pincet
 • katoenen ballen of band-aids
 • alcohol pads of alcohol en watjes / pads
 • bandages