Wkenl

Hoe maak je een lang leven

Op zoek naar wat tips over hoe je je levensverwachting te verhogen? Dit artikel kan u helpen leven een zeer lange levensduur. Lees dan verder en geniet van je langer leven!

Stappen

Hoe maak je een lang leven. Vermijd kankerverwekkende stoffen.
Hoe maak je een lang leven. Vermijd kankerverwekkende stoffen.
 1. 1
  Vermijd kankerverwekkende stoffen. Kankerverwekkende stoffen kanker veroorzaken, maar kunt u stappen ondernemen om ze te vermijden. Dit zijn de meest voorkomende:
  • . Elke vorm van rook is slecht voor je, het maakt niet uit hoe weinig je neemt. Roken kan je longkanker verlagen om uw gezondheid te geven en kan vaak leiden tot de dood.
  • Zoek een gewoonte die in voor het roken zal vullen. Bijvoorbeeld, sommige van mijn vrienden gekauwde kauwgom en dat maakte hen better.Then weer te voelen, gom is een soort van dure... Vind uw eigen genezen!
  • Dragen sunblock. Zelfs als je donkere huid en hebben geen voorgeschiedenis van huidkanker in uw familie, het raken van de aarde van de zon het toenemende aantal UVA-en UVB-stralen een bedreiging voor iedereen en iedereen die besteedt meer dan 15 minuten per dag uit het huis opleveren of kantoor. Echter niet voorkomen dat het naar buiten gaan helemaal - zonlicht helpt uw ​​lichaam te synthetiseren vitamine D, die essentieel is voor je gezondheid.
 2. 2
  Verander je consumptiepatronen.
  • Veel water drinken. De universele oplosmiddel is een zeer effectief wapen tegen toxines en vele andere overtreders. Het spoelt je systeem als niets anders doet. Of je als het water je verliest niet wordt vervangen, kunt u uitgedroogd raken. Dorst, hoofdpijn, vermoeidheid en zwakte zijn allemaal tekenen dat je lichaam een ​​tekort aan water kan worden uitgevoerd. Extreme uitdroging kan spierspasmen en nierfalen en de dood veroorzaken. Je verliest bijna 10 kopjes water per dag via de ademhaling, zweten, urine en ontlasting.
  • Vermijd eenvoudige koolhydraten. Koolhydraten zorgen dat uw insuline niveaus te stijgen, dat is geassocieerd met een verhoogde incidentie van borstkanker bij postmenopauzale vrouwen.
  • Voorkomen overindulging. Te veel van alles kan schade veroorzaken, of het nu voedsel, drank, drugs, of zelfs medicijnen - Tylenol kan fataal zijn indien ingenomen in grote genoeg hoeveelheden. Niet-receptplichtige en illegale drugs kunnen chemicaliën en / of andere geneesmiddelen die ongeschikt zijn voor menselijke consumptie bevatten, maar houd in gedachten dat alcohol en tabak behoren tot de ergste drugs. Vergeet niet dat cafeïne is ook een drug. Elke drug, van alcohol tot aspirine, gaat gepaard met een risico van de verkorting en eindigt je leven. Als je besluit om geen drugs te gebruiken, verantwoordelijk - doe je onderzoek, zorg ervoor dat u inzicht in hun eigenschappen en bijwerkingen, en adequaat gebruik ze. Hetzelfde geldt voor levensmiddelen - lees voeding etiketten en doe wat onderzoek om te begrijpen wat de informatie betekent voor uw gezondheid. Met alles wat je binnenkrijgt, gematigdheid is de sleutel.
  • Overweeg een calorie-beperking of intermitterende vasten dieet. Studies suggereren dat periodieke vasten bevordert een betere gezondheid van het hart. Kies een dag waarop je kunt veroorloven om twee maaltijden over te slaan, en maken het een ritueel je doet elke maand of twee.
  • Balans van uw Omega-3: Omega-6 verhouding. Er is steeds meer bewijs dat een dieet rijk aan omega-6-vetzuren (vetten) verhoogt je kans op hart-en vaatziekten en kanker. Om je ratio te verbeteren, te verminderen uw inname van omega-6 vetten (bijzonder slecht zijn maïs en koolzaad-olie, evenals vele notenolie), terwijl het verhogen van uw inname van omega-3 vetten uit voedingsmiddelen zoals vette vis, vooral zalm.
 3. 3
  Beschouw hurken te ontlasten. Het kan sterk verminderen uw kans op het krijgen van darmkanker (dat is mogelijk fatale) of aambeien (die meestal alleen vervelend).
 4. 4
  Consumeren antioxidanten. Ze verminderen de kans op het ontwikkelen van kanker. Overweeg deze eenvoudige manieren om dit te doen:
  • Drink veel thee. Er zijn twee belangrijke soorten thee - groen en zwart. Beiden zijn afkomstig uit de dezelfde boom, maar groene thee is minder bewerkt dan zwarte thee. Groene thee heeft vele voordelen voor de gezondheid, waaronder naar verluidt het verminderen van de kans op een hartaanval en kanker. Andere voordelen zijn meer energie en stofwisseling (goed voor gewichtsverlies), en een hoog gehalte aan antioxidanten (vertraagt ​​veroudering). Zwarte thee heeft deze voordelen ook, maar op een lager peil. Probeer het en drink 5 kopjes groene thee per dag. Het gebruik van meer theezakjes of bladeren is een betere manier om sterke thee dan brouwen langer te maken. (Merk op dat groene thee bevat meestal cafeïne, die een negatief effect hebben op uw gezondheid en levensduur kunnen hebben.)
  • Eet donkere chocolade. Een stukje donkere chocolade per dag kan het hart ten goede komen als cacao hebben een gunstig effect van het hart en de slagaders. Donkere chocolade heeft meer antioxidanten dan andere soorten chocolade. Kijk voor 60% onbewerkte cacao of meer. Chocolade maakt je ook gelukkig (voor het geval je het niet wist) omdat het endorfine.
  • Drink een glas rode wijn per dag. Rode wijn bevat stoffen genaamd polyfenolen, die de elasticiteit van de vaatwanden te behouden en ook fungeren als antioxidanten - dus helpen handhaven van een gezond hart en vertragen veroudering. Anekdotische, de oudste vrouw van de wereld, Jeanne Calment, dronk een glas wijn per dag, en ze woonde tot ze de leeftijd 122. Als u liever geen wijn drinken elke dag, overwegen het eten van rode druiven plaats.
  • Zorg ervoor dat je je 5 a Day! Fruit en groenten zijn zeer goed voor je, en moet deel uitmaken van een groot deel van uw dieet. Proberen om 5 porties per dag innemen.
 5. 5
  Stress te verminderen. Het vinden van manieren om uw stress te verminderen en het leven een rustiger, meer vreedzaam bestaan ​​kunnen verbeteren uw levensduur.
  • Hebben nauwe relaties. Mensen die in staat zijn om vertrouwen in nauwe vrienden of levenspartners zijn getoond om langer en gezonder te leven. Dit komt door de vermindering van stress, verveling en depressie. Het resultaat zal een mentaal en fysiek gezonder persoon te zijn. Koester je vrienden en familie.
  • Verminder oorzaken van stress en depressie in je leven. Dit kan een zeer negatieve invloed op je hart, en andere fysiologie hebben. Leren omgaan met stress door te proberen verschillende ontspanningstechnieken of gewoon door te kijken naar de dingen anders. Neem diep adem tijdens je meest stressvolle momenten, of leren mediteren.
  • Probeer niet bang te zijn. Serieus, de ergste spanning komt van binnenuit. Als je in een constante angst voor iets of alles (fobieën) word je zo kwetsbaar is als een mier, vragen om het leven te stappen op je. Wees zo passief en laconiek als je kunt. Er zijn grotere dingen zoals aardbevingen, verdwaalde kogels, auto's en vliegtuigen die kunnen doden in een oogwenk, maar die je niet kunt verdedigen tegen, en zijn niet bang voor hoe dan ook, toch? Angst is een hulpmiddel, en het heeft een doel, maar het is meestal slecht voor je welzijn. Wees niet bang, wees gewaarschuwd.
  • Kijk op de zonnige kant. Het hebben van een optimistisch standpunt is gezond en degenen die drinken uit de beker, dat is half vol neiging om een ​​veel sterkere veerkracht om eventuele gezondheidsproblemen te hebben.
  • Blijven werken. Het is bewezen dat mensen die actief blijven in hun baan of vrijwilligerswerk doen, langer leven. Omdat een deel van een gemeenschap en / of het aantal werknemers in uw gouden jaren zal uw leven gevuld en het vervullen tot het einde.
  • Smile. Glimlachen is als ontspanning - het verlicht stress en verandert je houding. Niet alleen meer mensen zullen graag uw positieve houding, maar je zult je stemming veranderen. Het hebben van een positieve houding kan 7 jaar toe te voegen aan je leven (volgens onderzoekers), dus zet een glimlach op
 6. 6
  Cultiveren een gevoel van doel. Veel mensen boven de leeftijd van 100 vordering een reden achter hun leven, en suggereren dat hun verstand heeft hen geholpen zulke leeftijden bereiken. Enkele redenen om te leven kan zo praktisch als het verstrekken van voedsel voor anderen, of zelfs zo abstract als het verstrekken van inspiratie. Een vrouw beweert zelfs dat haar leeftijd zelf is uitgegroeid tot haar reden om te leven!
 7. 7
  Kijk uit voor problemen. Sturen duidelijk van deze mogelijke valkuilen:
  • Eerst denken. Deze stap omvat het kijken beide manieren voordat je de straat over te steken, als kinderen worden onderwezen, maar veel volwassenen voor lief nemen, en het dragen van beschermende kleding wanneer dat nodig is. Of je rijdt op een fiets of skateboard, werkt op een bouwplaats, of omgaan met potentieel schadelijke stoffen, wees voorzichtig. Terwijl de menselijke schedel is vrij dik en stevig, kan ernstig hoofdletsel gevolg van de hersenen wordt rond verdrongen in de schedel van een impact, wat kan leiden tot blijvende hersenbeschadiging of zelfs de dood.
  • Veilig zijn. Vermijd potentieel gevaarlijke activiteiten die regelmatig of af en uiteindelijk de dood of verminking, zoals stierenvechten, of relaties met gevaarlijke mensen.
  • Draag een veiligheidsgordel. Doe altijd een veiligheidsgordel als je in een auto, of je nu de bestuurder of een passagier.
  • Wonen jaarlijks physicals. Vroegtijdige identificatie van mogelijke gezondheidsproblemen kan uw leven redden.
 8. 8
  Oefening regelmatig. Terwijl de meeste mensen leiden een heel druk leven, de voordelen van lichaamsbeweging meestal presenteren zich op alle gebieden van je leven. Geleidelijke invoering van oefening zal leiden tot langere patronen van fitness in plaats van te kiezen voor een harde workout regime elk nieuwjaar is.
  • Een eenvoudige manier om te beginnen is het lopen. Studies hebben aangetoond dat het lopen 2 mijl per dag vermindert het risico van dood bijna de helft! Dertig minuten per dag werkt ook, want het vermindert zo veel risico op een hartaanval als een zeer intensieve training.
 9. 9
  Leer zelf. Een van de meest consistente markers van levensduur wereldwijd in alle economische omstandigheden hoger onderwijs. Als je op school blijven en een diploma te behalen, lijkt het om uw kansen op het andere leven langer meer dan bijna alles te verhogen, afgezien van het nemen van fysieke zorg voor jezelf met regelmatige lichaamsbeweging, gezond eten en niet roken.
 10. 10
  Schrijf een dankbaarheid lijst. Als je schrijft een dankbaarheid lijst, zal je veel beter voelen over jezelf en je zult niet nadenken over wat je niet hebt. Als je je richt op wat je nu hebt, trek je meer goede dingen in je leven. U zult langer leven omdat dankbaarheid maakt je gelukkig voelt.
 11. 11
  Ontwikkelen van een slaap schema. Het is niet belangrijk is voor een bepaald aantal uren slaap, zoveel als voor dezelfde hoeveelheid slaap, op hetzelfde tijdstip, dag in dag uit. Slapen geeft je lichaam de kans om te genezen en te regenereren, het hebben van een stabiele slaap routine helpt je lichaam zich vanzelf gemakkelijker. Als u niet succesvol slaapcyclus voeren over een langere periode (48 + uur) kunt u serieus invloed op uw lichamelijke en geestelijke gezondheid.
 12. 12
  Gebruik je verstand. Dit zal u helpen om betere beslissingen te helpen langer te leven, evenals het helpen in overleving situaties. Het heeft geen zin om een ​​lang leven als je niet tevreden bent, en dit is een manier om jezelf te verlichten en te genieten van het leven.
  • Pick-up een goed boek die je dwingt om na te denken. Mensen die veel lezen en oefenen hun geest de neiging om minder vatbaar voor de ziekte van Alzheimer te zijn.
  • Doe puzzels. U kunt een kartonnen puzzel te doen op de keukentafel, een dagelijkse kruiswoordpuzzel, Sudoku of iets ingewikkelder. Wat het ook is, het moet je probleemoplossende vaardigheden te oefenen.
 13. 13
  Flos elke dag. Bepaalde bacteriën leven in je tanden en kan leiden tot slagaders te zwellen. Gezwollen bloedvaten kan leiden tot hart-en vaatziekten.
 14. 14
  Lachen ten minste eenmaal per dag. Je hoort deze dag in dag uit, lachen is het beste medicijn. Hoewel er niet kan worden bewezen wetenschappelijke voordelen, elke keer dat je je aan het lachen altijd een goed gevoel binnen. Dus neem de tijd om te lachen vandaag, en elke dag. Speel een gek spel, kijken comedy. Wat ooit maakt je aan het lachen, ga je gang en doe het. U krijgt een miljoen keer beter te voelen.

Tips

 • Knoflook eet, maar gebruik het met mate (moet ik nog meer zeggen?). Het hebben van bepaalde hoeveelheden knoflook in de dagelijkse maaltijden daadwerkelijk verbetert meerdere markers van de cardiovasculaire gezondheid en bouwt je immuunsysteem.
 • Bezuinigen op zout en zoute voedingsmiddelen. Verminder de consumptie van verwerkte voedingsmiddelen en geen zout toe te voegen aan levensmiddelen.
 • Bestudeer de levensstijl en gewoonten van "honderdjarigen" - mensen die de afgelopen 100 jaar heb gewoond.
 • Terwijl het lichaam is altijd een belangrijke factor in het lange leven, vergeet niet uw psychische gezondheid. Wat goed is met een lichaam dat kan leven voor 120 jaar als je hersenen sterft van binnen naar buiten op 50? Als u eventuele wijzigingen in uw houding of gedrag, zoals een versnelling van het humeur, een afstomping van de zintuigen, of een traagheid in spraak ervaren of gedachte, raadpleeg dan een professionele geestelijke gezondheidszorg. Het kan niets anders zijn, maar better safe than sorry. Ook het verminderen van stress en angst zal helpen om je geest gezond te houden.
 • Blijf ademen zo lang mogelijk! Adem en de manier waarop je ademt u direct invloed hebben op uw gezondheid. Om de functionaliteit van uw ademhaling te verhogen kunt u de praktijk ademhalingsoefeningen binnen de tradities van yoga en qigong.
 • Er zijn moisturizers (zowel gezichts-en lichaamsbehandelingen) met ingebouwde sunblock die niet je ruiken als je net van het strand. Naast het houden van uw huid beschermd, zal lotion helpen houden het bedrijf.

Waarschuwingen

 • Drinken dampende thee is in verband gebracht met een verhoogd risico op oesofageale (voedsel buis) kanker. Dus laat het afkoelen een beetje of gewoon voeg wat koude melk erin. Dat is genoeg om het risico te elimineren.
 • Wees op uw hoede van slechte wetenschap. Veel dingen gevonden om te zijn voor je gezondheid kan morgen schadelijk worden verklaard. Zorg ervoor dat u het onderzoek van elke wijziging aan uw dieet voordat je het uit te voeren. Denk aan de bron en waar de financiering voor het onderzoek kwam van. Als u twijfelt, raadpleeg dan een arts of twee.
 • Niet zo verstrikt raken in levende lang dat je vergeet te genieten van het leven! Een gelukkig leven vol sterke relaties zal zeker verminderen stress en maak je lange verblijf de moeite waard.
 • Te veel water kan ook slecht zijn voor u en hebben een eigen bijwerkingen. Meerdere glazen per dag, of gewoon water in aanvulling van andere vloeistoffen tijdens de maaltijd genoeg zal zijn.
 • Als je ouder bent, boven vijfenzestig, vermijd zwaar tillen. Het is gemakkelijk om verschillende weefsels scheuren of verwonden in het latere leven.