Wkenl

Hoe maak je een product uitvinden

Te bedenken, je ~ Thomas Edison hebt een goede fantasie en een stapel rommel.


Hier is een stap-voor-stap handleiding voor het omzetten van uw idee in een echte uitvinding, die je kunt maken, verkopen of octrooi.

Stappen

Hoe maak je een product uitvinden. Begin met het bijhouden van een dagboek.
Hoe maak je een product uitvinden. Begin met het bijhouden van een dagboek.
 1. 1
  Begin met het bijhouden van een dagboek. Wanneer je een idee hebt, noteer deze dan en doe een schets (indien van toepassing). Opmerkingen maken over uw omgeving en probeer te denken van het product dat u zou kunnen bedenken om het leven gemakkelijker te maken. Met de schets, tonen zo veel invalshoeken mogelijk. Hoe meer detail, hoe beter. Dit dagboek kan helpen om te bewijzen dat u de oorspronkelijke uitvinder, en het zou de transformatie van uw idee blijkt uit een abstractie in een echte en octrooieerbare uitvinding. Altijd aanmelden en datum inzendingen.
 2. 2
  Maak aantekeningen van alle ideeën, en noteer ze in je dagboek, ongeacht hoe eenvoudig, hoe complexer, hoe duur of hoe moeilijk ze ook mogen lijken.
 3. 3
  Beschrijf elk onderdeel van dat idee met een zo gedetailleerd mogelijk. Onder andere een schets, clip foto's of samenvatten artikelen die nauw elke component te beschrijven.
 4. 4
  Uitweiden over de functies, kenmerken en andere eisen van elke component in meer detail. Hier, uw kritische denkvaardigheden te beginnen verbeteren van als je te analyseren en te vergelijken, prijzen en de beschikbaarheid van elk onderdeel. Je basis informatie begint hier accumuleren.
 5. 5
  Gebruik uw notities om een prototype te ontwikkelen. Een prototype is een werkend voorbeeld van uw uitvinding. Haar voornaamste doel is om te laten zien hoe uw uitvinding werkt, maar dit is ook een goed moment om te overwegen hoe het uiteindelijke product zal worden gemaakt. Als u wilt dat het product vervaardigd op een grote schaal, bijvoorbeeld, moet u overwegen welke onderdelen, vormen en materialen zijn het meest compatibel met een fabrieksinstelling.
 6. 6
  Patenteren uw uitvinding. Het proces zal variëren afhankelijk van het land waarin je woont inch Hoe eerder je dit doet, hoe beter. Het is een goed idee om een ​​professionele inhuren om te helpen met uw octrooiaanvraag. Als je niet specifiek genoeg zijn, kan iemand anders een soortgelijk idee patenteren en geld van het weg, en uw product zal nooit in de schappen! Een professional zal u helpen dichten dergelijke lacunes.
 7. 7
  Maken het product. Er zijn een paar manieren om dit te doen:
  • Overtuig een bedrijf om het octrooi te kopen van je. Dan maken ze het product en verkopen het. U wilt royalties in deze regeling.
  • Contacteer fabrieken en vraag hen hoeveel ze zouden aanrekenen om de massa te produceren uw product.
  • Maak het zelf.
 8. 8
  Presenteer uw uitvinding. Er is geen succes in het uitvinden van iets dat nooit verlaat uw werkplaats. Neem contact met de media en mogelijke investeerders en tonen ze je product en de voordelen ervan in de meest indrukwekkende en expressieve manier.
 9. 9
  Iemand vinden om uw uitvinding te adverteren. Nu dat u uw vinding hebt gemaakt en het is op de markt, je kunt niet zomaar laten zitten op de planken. Adverteer!