Wkenl

Hoe maak je een toernooi paintball speler te worden

Met een goede discipline, moet je gemakkelijk een geweldige speler in geen tijd.

Stappen

Hoe maak je een toernooi paintball speler te worden. Zoek een paintball marker die je zal gebruiken om je toernooi carrière te beginnen.
Hoe maak je een toernooi paintball speler te worden. Zoek een paintball marker die je zal gebruiken om je toernooi carrière te beginnen.
 1. 1
  Zoek een paintball marker die je zal gebruiken om je toernooi carrière te beginnen. Als u wilt snelheid-bal te spelen toernooien te verzekeren dat uw marker (wapen) heeft de vereiste toernooi modi van brand, is gemakkelijk te onderhouden en dat u vertrouwd bent met het. Als u meer geïnteresseerd in recreatieve spelen dan toernooien spelen dan te investeren in een meer instap setup kan een beter idee zijn, maar later, kunt u uw marker te upgraden of te kopen een betere. In de Paintball industrie, zijn nieuwe en betere producten per jaar uitgebracht en de sport is steeds veranderen. Veel producten die zijn twee jaar oud worden nu beschouwd als verouderd, maar zijn nog steeds in staat apparatuur niettemin.
 2. 2
  Bij de aanschaf van nieuwe apparatuur is het altijd het beste om het hoofd naar je lokale pro-shop. Hier kan je een goed gevoel voor wat voor soort apparatuur die u wilt kopen te krijgen.
 3. 3
  Het kopen van een lokale winkel biedt veel voordelen boven het kopen van online, zoals plaatselijke garantiedekking (veel winkels bieden een garantie voor degenen die in de winkel te kopen om eventuele reparaties veel eenvoudiger te maken), pakket aanbod (lokale velden zijn veel meer kans om in staat zijn om uit te werken een deal met een speler die op hun vakgebied een hoop dan een online bedrijf), je het paintball gemeenschap te ondersteunen in uw omgeving, laten we eerlijk zijn als je het internet af te kopen je bent niet het ondersteunen van lokale paintball en als we geen ondersteuning voor de lokale winkels de sport zou kunnen sterven.
 4. 4
  Als de lokale winkel niet dragen het merk van de marker of andere apparatuur die u wilt praten met spelers kopen bij uw lokale veld. Velen zijn zeer bereid om u te laten testen op hun apparatuur en geven u advies over toekomstige aankopen.
 5. 5
  Wanneer u voor het eerst begint te spelen niet worden boos als je niet wordt gevraagd om een team, gesponsord, enz... deze dingen vergen veel van hard werken.
 6. 6
  Praktijk. Oefenen, oefenen en had ik al gezegd de praktijk?
 7. 7
  Er zijn tal van waardevolle oefeningen je kunt oefenen zowel thuis als op uw lokale veld.
 8. 8
  Als uw lokale veld heeft een gesponsord team hen vragen of je ze kunt deelnemen voor een aantal oefeningen, verwacht niet dat ze moeten toelaten om dit te doen.
 9. 9
  Sommige dingen om te oefenen:
 10. 10
  Snap schieten: Snap schieten is waar in een seconde je pop uit de bunker, vuur een enkel schot of een kleine uitbarsting van schoten en de controle terug in uw bunker.
 11. 11
  Tight spelen:
 12. 12
  Tight spelen zal het moeilijker voor je tegenstander om je te elimineren.
 13. 13
  Lopen en schieten:
 14. 14
  Oefen het houden van uw schoten op doel als je loopt. De mogelijkheid om mensen te elimineren terwijl u naar een andere bunker is een voordeel ten opzichte van het andere team.
 15. 15
  Er zijn vele andere aspecten van het spel dat net zal komen in de tijd met ervaring. Veld bewustzijn, aan te passen aan het veld, timing, teamwork, communicatie en komen allemaal met gewoon spelen op het veld. Bij het beoefenen, niet alleen focussen op het spelen van andere teams. Boren is erg belangrijk.
 16. 16
  Conditioning. Je moet fit om paintball te spelen. Snelheid en uithoudingsvermogen kunt u een voorsprong op de volgende kerel. U kunt een boks gids voor trainingen en diëten te gebruiken. Het eten van recht en oefenen op een dagelijkse basis zijn essentiële onderdelen van paintball.
 17. 17
  Netwerk. Spelen op lokaal gebied en zijn sociaal met de andere spelers is de sleutel. Maak kennis met de lokale teams en het veld eigenaars alsook de regelmatige spelers en alle gesponsorde teams die velden hebben leren kennen.
 18. 18
  Toon uw vaardigheden. Spelen met of tegen uw lokale teams zullen uw zichtbaarheid te verhogen. Hoe beter je speelt met deze teams de kans andere teams zullen geïnteresseerd zijn in het spelen met je.
 19. 19
  Zoek een team om mee te doen of maak je eigen. Als je een goed genoeg indruk gemaakt, kunnen sommige teams nodigen u uit om mee te doen of aan te bieden u een tryout. Er zijn meestal veel lokale teams die tryouts geven. Maar als je vrij nieuw voor de sport en hebben niet deelgenomen aan een toernooi, is het niet een goed idee om een ​​team te beginnen. Het starten en onderhouden van een team is hard werken. Ga gewoon naar je lokale veld en spelen als een walk-over. Maak je geen zorgen over toetreding tot of het starten van een team uit de vleermuis. Zodra je bent een goede speler, zal alles op zijn plaats (teams en sponsoring) vallen.
 20. 20
  Zorg ervoor dat u weet hoe te communiceren met uw team, komen met codewoorden voor bunkers, mensen en problemen voordat games.
 21. 21
  Zorg ervoor dat de divisie en competitie je in past bij uw stijl en ervaring.
 22. 22
  Maak jezelf onschatbare waarde voor je team. Gebruik te maken van een sponsor is de beste manier. Als een familielid of vriend is eigenaar van een winkel of bedrijf, zou een sponsoring je een god om je teamgenoten te maken. Vanwege de hoge kosten van het toernooi paintball, sponsors zijn een must. Woord van voorzichtigheid, zijn er niet veel sponsors buiten de paintball industrie die u een sponsoring zal geven. Zelfs als je een paintball bedrijf om uw team te sponsoren, geven ze meestal kortingen op hun producten, tenzij je een hoog aangeschreven divisie team. De meeste teams krijgen geen financiële sponsoring en nationale toernooien zijn erg duur (vliegtickets, hotelkamers, inschrijfgeld, verf).

Tips

 • Kijk om je heen proberen te tunnelvisie (focus op slechts een speler) te vermijden omdat je kan worden geflankeerd.
 • Zorg ervoor dat u weet het veld voordat je speelt. Dit zal sterk verhogen van uw kans om te winnen.
 • Speel betere teams en spelers. Je zult nooit beter spelen mensen slechter dan jij.
 • Bekijk video's op tv en online op te halen verhuist van de beste spelers.
 • Nooit bang om iets te doen op het veld. Moed en vertrouwen zal u laten maken toets beweegt op het veld.
 • Koop paintball magazines (zoals Actie Pursuit Games) en de studie over de nieuwste gear en technieken. Andere grote magazines meer gericht op het toernooi paintballers zijn Facefull, P8nt en Paintball Games International.
 • Als je serieus bent over het spelen van toernooien paintball bent, krijg je waarschijnlijk nieuwe markers en versnelling elke keer in een tijdje. Dat kan krijgen prijzig, dus tenzij je serieus bent over het spelen niet te veel uitgeven aan je spullen bij de start.
 • Speel elke wedstrijd allemaal uit.
 • Oefen elke kans die je krijgt. Maar, het kan een stuk duurder worden.
 • Houd altijd uw vat omhoog.
 • Paintball is competitief, maar moet altijd leuk zijn.
 • Nooit ontmoedigd. Je zal niet zo goed doen de eerste keren dat je goede teams te spelen, maar houd het op.
 • Uw gonna get neergeschoten. Het doet geen pijn. Overgaan tot het gebied zo veel mogelijk en omgaan met de vijanden als je eenmaal je weg hebt gedaan om een ​​bunker in het strijdperk.
 • Schreeuwen nooit op een ref. Hun taak is moeilijk en provoceren hen zal je niet helpen. Als u een probleem hebt, rustig de situatie uitleggen aan hen.

Waarschuwingen

 • Mensen kunnen bang zijn dat paintballs kwetsen. Ze doen steken, maar hoe meer je speelt, je zult er wel aan wennen.
 • Speedball kan heet, drink veel water krijgen, in tegenstelling tot woodsball er zijn niet zo veel bomen om schaduw en beschermen u tegen de zon.
 • Wordt duur

Dingen die je nodig hebt

 • Paintball masker
 • Snelle elektronische marker dat is licht
 • Snelle elektronische hopper
 • Carbon-fiber of stalen perslucht tank (de meeste high-end toernooi markers mag niet worden uitgevoerd op C02
 • Elleboogbeschermers
 • Kniebeschermers
 • Paintball broek
 • Paintball jersey (optioneel, maar voor het toernooi te spelen moet u uw armen bedekt
 • Paintball handschoenen (optioneel)
 • Slider broek (met zachte cup)
 • klampen (optioneel, maar sterk aanbevolen) Soccer klampen zijn best als de meeste toernooien niet het gebruik van stalen spikes toestaan, controleer dan de regels voor de arena om zeker te zijn.
 • Suggestie: Smart Parts Vibe (klein budget geweer die is toegestaan ​​in de meeste toernooien en kost slechts 115€) Smart-onderdelen Ion (een klein budget geweer die is toegestaan ​​in de meeste toernooien en is een grote marker), maar een nog beter wapen voor 150€ is de proto SLG, beste wapen voor de prijs (SLG-super light gun)
 • Veel geld.. als je wilt een stuk te gaan is het een dure sport