Wkenl

Hoe maak je jezelf een nieuwe persoon te maken

Ooit gedacht over het maken van jezelf een nieuw, beter mens? Je weet wel, het veranderen en het maken van een verschil in je eigen leven, zich beter te voelen. Soms voelen we ons alsof we zijn nog steeds hetzelfde, en dat is niet altijd een goede zaak. Veranderingen kan echt gezond en goed voor ons zelfvertrouwen.

Stappen

Hoe maak je jezelf een nieuwe persoon te maken. Hier krijg je een nieuwe stijl!
Hoe maak je jezelf een nieuwe persoon te maken. Hier krijg je een nieuwe stijl!

Ziet er

 1. 1
  Hier krijg je een nieuwe stijl! Gaan winkelen voor een nieuwe garderobe, een garderobe die veel te maken met je persoonlijkheid, dat maakt je comfortabel voelen en geeft u vertrouwen heeft. En als u niet beschikt over veel geld te gaan kopen nieuwe dingen, kunt u naaien van kledingstukken zelf proberen, of zijn sluw en maak wat accessoires. Er zijn tal van tutorials over het hele internet. Wie weet, zou je een nieuwe vaardigheid te leren!
 2. 2
  Verander uw haar. U kunt een kapsel en stijl het op een nieuwe manier die je wilt krijgen. Of misschien verven het een andere kleur. Doe wat voelt u zich het meest vertrouwen.
 3. 3
  Trakteer uzelf! U kunt een nieuw parfum te krijgen, doe je eigen nagels, of gewoon een warm bad elke keer in een tijdje.
 4. 4
  Verander dingen die je niet bevalt. Niet alleen klagen, doe er iets aan! Maak een lijst met nog wat je zou willen veranderen en kies er een om aan te werken op een moment. Bedenk echter, kan veel fysieke dingen niet worden gewijzigd, hoeft dus niet te hard voor jezelf.

Houding

 1. 1
  Wees zelfverzekerd. Het is de sleutel tot een nieuw, beter persoon te worden. Beginnen te denken van u als de persoon die je altijd al wilde zijn, en hou je eraan.
 2. 2
  Nieuwe mensen ontmoeten. Ga naar nieuwe plaatsen, vrijelijk communiceren met nieuwe mensen, het is echt gezond om jezelf te omringen met verschillende, interessante mensen.
 3. 3
  Doe nieuwe activiteiten. Zelfs als het opknoping in het winkelcentrum of een nieuwe sport die je misschien geïnteresseerd in, breken slechte gewoonten, beginnen dingen die je graag doet.
 4. 4
  Luister naar nieuwe soorten muziek. Als je de hardcore soort rots, waarom niet luisteren naar klassieke muziek? Of als je in land, waarom niet proberen een beetje oude school rots? Kans groot dat u niet net als alle van de verschillende soorten muziek die je proberen, maar wie weet, kun je net een vindt die groeit op je.
 5. 5
  Streven naar succes. Succesvol op school of werk kan maken van de rest van je leven vastklikken een beetje makkelijker. Het is hard werken, maar het eindresultaat is zeker de moeite waard.

Tips

 • Vertrouwen is de sleutel, niet mocht vergeten.
 • Wat er ook gebeurt het leven heeft te gaan op, verlaten geen hiaten voor iedereen om te winnen. Wees altijd alert, omdat mensen hebben niet altijd goede bedoelingen.
 • Als je jezelf te veranderen om iemands goedkeuring te krijgen, vergeet het maar. Als u wilt wijzigen, moet je het voor jezelf wilt, niet omdat iemand anders wil dat je.
 • Het veranderen van de manier waarop je denkt is het allerbelangrijkste. Soms is het leven een stuk anders als we gewoon veranderen ons perspectief van de dingen.
 • Streven naar een betere versie van de persoon die je al bent, want iedereen heeft een aantal goede eigenschappen die niet hoeven te worden veranderd.
 • Als je wilt veranderen, maar weet niet precies wat je wilt veranderen aan jezelf, schrijf een lijst van alle van de kwaliteiten over jezelf die je niet wilt, en dan schrijven wat je liever die kwaliteiten zijn. Bijvoorbeeld, als je een beetje een lachertje en willen een beetje assertiever, schrijf dat.