Wkenl

Hoe om de pijn te verminderen als je een kramp

Krampen komen om een ​​aantal redenen. Voor sommige mensen is het een genetisch probleem dat zorg en aandacht voor spierspanning en houding vereist. Voor anderen kan het als gevolg van onvoldoende vloeistof in het lichaam. Soms zijn ze gebeuren als je zit of ligt in een positie te lang en de spieren samentrekken pijnlijk. Hier zijn enkele stappen die u kunt nemen om te helpen verzachten de kramp pijn.

Stappen

Hoe om de pijn te verminderen als je een kramp. Begin door te gaan zitten.
Hoe om de pijn te verminderen als je een kramp. Begin door te gaan zitten.
 1. 1
  Begin door te gaan zitten. Probeer de grond of op een stoel of bank, wat dan ook de meest comfortabele aanvoelt.
 2. 2
  Wacht een paar momenten. Zit stil en houden zo ontspannen als je kunt. Als je een been of arm kramp, ze niet bewegen, maar als het de maag of borst kramp, houden nog steeds maar rechtdoor.
 3. 3
  Probeer uw ademhaling ritmisch en stabiel te houden. Weet echt korte, scherpe adem niet als dit kan het gevoel van pijn verhogen.
 4. 4
  Proberen om de spier zeer voorzichtig rekken. Blijf gedurende 5 seconden, dan ontspannen. Probeer dan 10 seconden en ontspan. Houd het opbouwen van de tijd totdat de kramp passeert. Als het een borst kramp, strek je buik-en zijkant spieren.
 5. 5
  Wacht totdat de pijn passeert voordat masseren.
 6. 6
  Probeer ijs of warmte. Veel mensen vinden het ijs helpt pijn te verlichten. Voor sommigen is dit verergert het en warmte packs hebben de voorkeur. Kies wat het beste voelt voor jou.

Tips

 • Probeer uw inname te verhogen van kalium, of door het toevoegen van een dagelijkse multi-vitamine of door het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan kalium zoals bananen. U zult het verschil in frequentie merken.
 • Oefening regelmatig. Minstens een uur wandelen per dag is aanbevolen om je lichaam in een gezonde conditie te houden en dit zal helpen om af te weren krampen. Wees ervan bewust dat voor sommige ongelukkige zielen, kan uitoefenen brengen op krampen. In dit geval strekken regelmatig en oefenen.
 • Denk positieve gedachten.
 • Blijf up een goede vochtinname als u gevoelig voor krampen zijn. Zelfs als dit niet de oorzaak van uw krampen, kan het geen kwaad om gehydrateerd te houden. Terwijl het water is de beste keuze, veel liever Sportdranken. De keuze is aan jou.
 • Een douche zou kunnen helpen, maar wees ervan bewust dat dit kan het probleem bij sommige mensen verergeren.

Waarschuwingen

 • Masseren nooit kramp, zal de intensiteit van de pijn verhogen. Je moet wachten tot de kramp pijn passeert voordat het masseren.
 • Als je krijgt kramp vaak, ziet een medische professional voor advies. Als de arts een reden voor uw krampen niet kunnen vinden, vragen of het goed is om een ​​of andere vorm van stretching les bij te wonen in de fitnessruimte of een sport studio. Als de arts geeft u de all-clear om dit te proberen, kunt u ontdekken hoe u krampen stoppen in de eerste plaats.