Wkenl

Hoe om kinderen te nemen visserij


Dit artikel is voor iedereen die een kind heeft genomen, denken dat het leuk zou zijn, en het bleek een ramp te zijn. Kinderen hebben behoefte aan actie om hun aandacht vast te houden. Dit zal u tonen hoe om genoeg vis te vangen om het voor iedereen aangenaam te maken.

Stappen

Hoe om kinderen te nemen visserij. Koop hoge kwaliteit visgerei.
Hoe om kinderen te nemen visserij. Koop hoge kwaliteit visgerei.
 1. 1
  Koop hoge kwaliteit visgerei.
  • Vergeet de leuke, goedkope, hengels die worden verkocht voor de kinderen. Ze zijn meestal te moeilijk te werpen, en de lijn is meestal goedkoop. Je zult meer tijd besteden ontwarren knopen dan eigenlijk vissen. Het zal verleidelijk zijn om de Donald Duck hengel kopen, maar overslaan.
  • Koop een goede, ultralichte hengel en. Ze komen op vijf tot zes meter. Probeer de kortste je kunt, maar niet minder dan vijf meter te kopen.
  • Koop een spoel van goede lijn. Er zijn veel op de markt. Stren wordt aanbevolen voor het gemak van de casting en minder klitten. Ga voor een 2-4 pond test.
  • Koop een paar torpedo stijl praalwagens. Er zijn een aantal die speciaal zijn gemaakt voor vliegen. Stel een bediende bij uw lokale winkel aan te pakken.
  • Koop wat vliegen die zijn gemaakt voor het vliegvissen. Zorg ervoor dat ze zijn voor droge vliegvissen. Dit betekent dat ze zullen drijven. Ze maken een aantal spons spinnen die echt goed doen, en sommige zogenaamde "Pan Pops," ook.
 2. 2
  Spoel de spoel, of hebben ze het voor je doen bij de pakken winkel. Bevestig de drijver zodat het kan schuiven langs de lijn naar de gewenste lengte. Bind on the fly, en je bent klaar om te gaan.
 3. 3
  Kies de juiste vijver. Probeer dan een die niet erg druk is te vinden. Kinderen kunnen krijgen enthousiast met hun casting, en we willen vissen, niet mensen op te vangen. Ook op zoek naar een vijver die veel pan vis heeft. We zitten niet achter een enorme bas. Kinderen zullen erg blij zijn met een bos van bluegill.
 4. 4
  Houd de vlotter weg omhoog door de vliegen, en leert je kind hoe je ergens gegoten in een veld of een lege parkeerplaats.
 5. 5
  Trek de vlotter naar beneden weg van de vlieg, ongeveer vier tot vijf meter zodra uw kind is comfortabel met gieten.
 6. 6
  Hebben dezelve uit te werpen in het water. Ze hoeven niet ver te werpen. In feite, kunnen zij meer geluk hebben casting dichter bij de kust.
 7. 7
  Laat de vlieg gewoon zitten voor een paar seconden. Soms is de vis zal toeslaan zodra hij het water raakt. Als er geen actie meteen, beginnen ze te haspelen in langzaam. Gebruik een start en stop actie.
 8. 8
  Laat ze verhogen de stang omhoog zodra ze het gevoel een sleepboot of een hapje. Meestal is er geen noodzaak om de haak te stellen.
 9. 9
  Reel 'em in, baby! Als er vissen in de vijver, zullen ze hopelijk meer dan genoeg te vangen om ze tevreden te houden. Het zal leuk zijn voor hen.

Tips

 • Vergeet niet dat kinderen niet per se schelen hoe groot de vis is - ze willen gewoon om vis te vangen.
 • Cut-up stukjes hotdog, brokken kaas, deeg en maïskorrels maken perfecte aas voor preuts kleintjes die niet willen wormen te behandelen, en bluegills hou van de maaltijd! Zeg niet nee als de kleintjes vragen om aas hun haak met een Franse bak van de lunch, zonnebaars en meerval zijn vooral enthousiast over burger king frieten.
 • Oefen catch and release, als je niet van plan om de vis te eten.
 • Lege duidelijk pretzel containers vinden op de meeste plaatsen zoals Sam's Club, Costco, enz., dat ongeveer 2 liter water maken een grote vuilwatertank, zodat uw kinderen kunnen kijken naar wat ze hebben gevangen houden.
 • Houd een paar van de naald neus draad knipt handig. Soms is de vis zal het vliegen slikken en je moet de lijn clip (als u het vrijgeven van uw vis is het zeer belangrijk om te proberen aan de haak te halen zonder verdere verwonden van de vis, je wilt dat ze overleven wordt vrijgegeven - maar als U kunt de haak er niet uit, knip de lijn en de haak zal oplossen in de tijd).
 • Probeer barbless vliegen, of mash kopen beneden de weerhaak met een tang of griptang. Dit maakt het leven echt eenvoudiger wanneer het proberen om de vis vrij te geven, of om het te krijgen uit de huid van uw kind, ook!

Waarschuwingen

 • Kleine hoeveelheden lood is aangetoond dat ze schade toebrengen aan kinderen. Bij het kopen van spullen, kopen loodvrij producten.
 • Vissen ongelukken kan leiden tot ernstige oogletsels. Altijd waren beschermende bril. Gepolariseerde lenzen helpen zien de vis.
 • Denk er altijd aan de leeftijd en de rijpheid van het kind. Haken zijn scherp en moeten zorgvuldig worden behandeld. Wijs kinderen in de gaten houden op hun haak tijdens het gieten, of ze kunnen iemands oog haak!
 • Wees erg voorzichtig in de buurt van het water van een diepte, vooral bij jonge kinderen. Zorg er altijd voor hen reddingsvesten te dragen. Zorgen voor voldoende volwassenen aanwezig zijn om alle kinderen te houden in het zicht.