Wkenl

Hoe om te ontspannen in bed

Nog in bed, betekent niet altijd. Sommige kunnen ontbijten in bed, genieten anderen TV kijken of het lezen van een goed boek, terwijl gestut met twee kussens. Sommigen houden ervan om te ontspannen in bed, omringd door hun kinderen, met ze te praten.

Stappen

Hoe om te ontspannen in bed. Zorg ervoor dat u een comfortabel bed van uw keuze, (i.
Hoe om te ontspannen in bed. Zorg ervoor dat u een comfortabel bed van uw keuze, (i.
 1. 1
  Zorg ervoor dat u een comfortabel bed van uw keuze, (i. E. Memory foam, waterbed, luchtbed, etc.) die u al genieten van het gebruik en goed te leren kennen.
 2. 2
  Het opzetten van een dag per week, om gewoon 'ontspannen' in bed. Het moet een dag zijn als je niet hoeft te gaan werken. Als uw kinderen zijn leerplichtig, zorg ervoor dat er geen school die dag niet.
 3. 3
  Kies uw manier van bed ontspannen.
  • Iedereen moet opstaan, wassen, en hebben het ontbijt. Dan kunnen ze het hoofd voor het bed voor wat ontspanning en recreatie.
  • Blijven in bed, en wacht tot de kiddies komen klauteren op uw bed, en verwelkomen hen met open armen.
 4. 4
  Wacht tot het knuffelen en kussen, en lachen is verdwenen. Dan laat ieder kind om te praten over dingen die hen interesseren. Luister naar elk van hen, indien er meer dan een kind. Praat met hen over uw belangen. Met hen te delen, en lachen met hen. Maken het een heel speciaal moment.
 5. 5
  Kijk om te zien of ze bracht een boek met hen. Als dat zo is, lees dan het aan hen, of als ze oud genoeg zijn om te lezen, hebben ze het te lezen voor u!
 6. 6
  Ontspannen in bed met uw kleintjes, is een moment dat je nooit zal vergeten. Het is ook een tijd voor jullie allemaal, ook wel aangeduid als een 'bijzondere tijd'.
 7. 7
  Weet dat de rest van de week kan worden gevuld met of, maar dit op een dag, is de speciale dag voor jullie allemaal. Een tijd om te ontspannen samen in bed!
 8. 8
  Visualiseer in je bed: Leg in je bed met comfort functie, kunt u uw ogen sluit, of je ogen richten op een bepaald punt in je kamer (nog steeds maken ze ontspannen), dan stel je in je hoofd mooie dingen (landschap, diep blauwe hemel...), of over je toekomst: wat is uw visie? Wat gaat u doen in 5 jaar, 10 jaar; herinneren aan je zelfbeeld-hoe ben je als je bent perfect etc. Om stel goede dingen voel je je ontspannen. En dit is ook een goede voorbereiding op je toekomst!

Tips

 • Als uw kinderen zijn kleuters, dan kunt u met hen praten. Lees ze geïllustreerde boeken, praten over de foto's, laat ze de kleuren. Het idee is om een ​​moment te delen, een moment gereserveerd gewoon om te ontspannen in bed en geniet van elkaar.