Wkenl

Hoe om te trainen als een airsoft sniper

Dit is een lijst over hoe u uw lange afstand schieten voor airsoft combat verbeteren.

Stappen

Hoe om te trainen als een airsoft sniper. Opzetten van een doelwit.
Hoe om te trainen als een airsoft sniper. Opzetten van een doelwit.

Nauwkeurigheid

 1. 1
  Opzetten van een doelwit. De doelstelling moet in eerste instantie worden op een medium range in de open lucht, als u het verbeteren van bewegen het doel verder weg, obstakels toe te voegen en de doelgroep kleiner.
 2. 2
  Ontvang een tafel voor 50 schoten. Markeer het nummer op je raken ten opzichte van de nummer dat deed je niet. Op opeenvolgende runs doen hetzelfde, hopelijk uw hit nummer moet omhoog gaan. Zien of er patronen voor de treffers. Zijn ze allemaal in het begin? Als dat zo is, dan bent u waarschijnlijk verliest concentratie in de buurt van het einde. Als ze allemaal aan het einde dan bent u haasten in het, zo vertragen.
 3. 3
  Probeer het lezen van airsoft tactische gidsen; echte militaire handboeken zijn slechts van beperkt nut in airsoft vanwege de vele verschillen tussen het echte leven en airsoft.
 4. 4
  TREIN met je pistool, lopen rond, bewegen geruisloos, doe push-ups met het, en zorg ervoor dat je het gewicht af te handelen.

Heimelijkheid

 1. 1
  Koop of maak een ghilliekostuum
 2. 2
  Kijk voor gebreken in uw camouflage, gebruiken camouflage tape of stroken stof om hiaten te dekken.
 3. 3
  Leren kruipen / bewegen geruisloos, gebruik uw tenen bij het ​​liggen, niet je armen
 4. 4
  Wees geduldig!
 5. 5
  Ken uw omgeving en de oppositie.
 6. 6
  Weet een vluchtroute voor het geval je ooit nodig hebt.
 7. 7
  Upgrade je wapen als dat nodig is.
 8. 8
  Kies je shots
 9. 9
  Heb plotselinge bewegingen niet maken!

Tips

 • Wees bereid om te dumpen op een hoop geld in uw platform als je wilt dat je pistool om effectiever dan een voorraad AEG zou zijn.
 • Probeer te doen alsof je deel uitmaakt van het spel, terwijl praktiserende, behoud van het geluidsniveau en de snelheid van het oog, etc. Het heeft geen zin steeds een scheur geschoten in uw vakgebied en vervolgens een blindganger in een spel
 • Proberen te halen uit de kleinste van storingen en werken door ze een voor een, zorg ervoor dat u niet vergeet vorige punten als je al werkt aan nieuwe.
 • Een sniper is geen moordenaar zoals de meeste mensen denken dat ze zijn. Ze zijn een scout. Vergeet niet je geweer is je leven, maar je vaardigheden in stealth en scouting zijn uw meest nuttige troef.
 • Als je kunt, schiet de teamleider - dit zal leiden tot chaos en maken ze makkelijk af te halen
 • Als je in een open ruimte (de betekenis van een bos, enz.) en je vijanden gebeuren om uw positie te bepalen, de beste ding om te doen is om daar te blijven, tenzij er ofwel niets dat u kunt nemen dekking achter of een andere reden waarom je moet bewegen. Anders is er te blijven. Het heeft gewerkt voor mij, en het zal werken voor u als u uw hoofd rustig kan houden. Blijf daar en verder snipen. Als u verhuist, zullen zij uw exacte positie te bepalen voor zeker en hebben een grote kans op het krijgen van je weggenomen. Blijf waar je bent, blijf kalm, en blijven snipen alsof er niets gebeurd is. Sommige speciale gelegenheden vereisen improvisatie.
 • Vergeet niet, het milieu is niet je vijand. Het is je beste (en soms je enige) bondgenoot. Omdat je de meeste kans hebben een bolt-action rifle, moet je stealth gebruikt. Hier je omgeving in het spel komen. Denk niet dat van een struik als een struik, maar eerder als een verborgen plek. Stealth is het woord van de dag als je een sluipschutter.
 • Gebruik zware BB's, zoals 0,30, 0,36 gram of slechts 0,40 gram voor schietoefeningen als de munitie gevaarlijk voor levende spel kan zijn.
 • Terwijl u bent een sluipschutter wees voorzichtig waar u besluit te verbergen. Als uw positie slecht is, zal het andere team je ziet en dan heb je geen plaats om te draaien. Als dit gebeurt met een pistool nuttig. Verwacht niet te winnen als hij of zij weet waar je bent en heeft net om u spam. Als alles wat je hebt is het feit dat je niet weet wanneer hij of zij zal aanvallen.
 • Kies een goede sniper platform zoals een Maruzen, Tanaka of Toyko Marui. Niet plukken van een goed, UTG, JG of ACM branded sniper rifle, tenzij u in staat bent om upgrades te doen, en zijn in staat om de nauwkeurigheid / vermogen problemen te analyseren en te corrigeren. De UTG, WWELL, JG, ACM, zijn allemaal aanvaardbaar beginner merken, vooral voor het geld. Andere merken in het algemeen de neiging om meer betrouwbaar.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat u de handleiding van alle airsoft wapens die je gebruikt lezen.
 • Snipen is niet zo makkelijk als het eruit ziet in films. Tenzij je goed trainen, kun je nooit hopen te leven van uw donkerste fantasieën snipen (wat betekent dat u alleen het elimineren van meer dan drie vijanden met automatische geweren.)