Wkenl

Hoe maak je een airsoft sniper te zijn

Bijna elke Airsoft speler wil een sluipschutter op een punt zijn. Ontdek hier of het de juiste job voor u. Als je eenmaal hebt besloten dat je bent gemaakt om een ​​sniper te zijn, leren de manieren van een moeilijke maar dankbare positie.

Stappen

Hoe maak je een airsoft sniper te zijn. Lees uw rol als eerste!
Hoe maak je een airsoft sniper te zijn. Lees uw rol als eerste!
 1. 1
  Lees uw rol als eerste! Niemand kan je vertellen hoe vaak een airsoft sniper zal gaan over de kop op zijn rol, en weet niets over, en uiteindelijk gefrustreerd, en hetzij volledig verlaten airsoft, of krijgen een nieuw wapen. Proberen met behulp van een AEG op semi auto slechts voor een tijdje, zie hoe het u bevalt, en als het past bij uw speelstijl meer, dan misschien kijken naar het kopen of het maken van een Ghillie pak, en de overstap naar een geweer, zoals een Maruzen, Tokyo Marui of Tanaka. Klonen (UTG / WELL / BE / AWP) meer dan vaak worden gemaakt op een zodanige massa geproduceerde nummers die kwaliteit zal naar beneden zal bijna altijd ontbreken, en de 470 FPS die je ziet met een 0,2 dragen om rond 410 FPS met een 0,2 na ongeveer 500 opnamen. Bezoek online forums voor meer informatie over upgrades.
 2. 2
  Leren dat zijarmen zijn zeer belangrijk voor een sluipschutter en kosten niet veel. Ze kosten ongeveer 25-100 dollar. Wilt u misschien uw geld te investeren in een zijarm als zij over het algemeen kosten niet veel en zijn erg handig als je in een in het nauw gedreven up situatie. Niets is erger dan het hebben van uw positie herkend en nog de kosten door de vijand met niets om u te verdedigen, maar je geweer. Een pistool en een holster worden aanbevolen. Hoewel de lente is beter voor een sniper rifle een zijarm moet minstens semi-auto. Als uw zijarm is een volledig of semi automatische dan moet je een voldoende hoeveelheid munitie (Meestal 2-3 tijdschriften afhankelijk tijdschriftcapaciteit) mee te nemen en nog genoeg voor je geweer. Dit komt omdat het gênant om al uw zijarmen gevuld en klaar, wacht twee uur, zie je doelgroep en haal de trekker over, hoor dan is het altijd prachtige geluid van niets, maar de lucht uit je geweer.
 3. 3
  Koop een goede sniper rifle en pistool
  • Je moet gaan met een veer geweer als ze zijn nauwkeuriger. FPS is niet erg belangrijk, zolang het is op zijn minst heeft 300 FPS. Het is niet slecht om een ​​hoge FPS wel hebben. Je moet krijgen airsoft bbs, afhankelijk van hoeveel FPS je sniper rifle heeft. Normaal gesproken zwaarder bbs zijn beter dan lichte bbs, te wijten aan het feit dat zwaardere bbs u meer nauwkeurigheid in normale weersomstandigheden en winderig weer zal geven.
  • Een veer pistool met minstens 275 FPS is goed met 0,20 gram bbs omdat je ze zult gebruiken op korte afstand.
 4. 4
  Weet je geweer. Onderzoek de statistieken van uw pistool zo veel mogelijk. Besteden een goede hoeveelheid tijd krijgen om je wapen kennen, en hoe de schoten onder verschillende omstandigheden (wind, temperatuur, enz.) reageren. Spelen met de hop-up instellen op je wapen (indien aanwezig) en vinden waar je het het meest gepositioneerd. Neem een ​​tijdje om naar je wapens 'unieke shots kennen en oefenen met hen de hele tijd. Leer maximale bereik van je wapen, dat is, het bereik zal het nog steeds accuraat zijn op.
 5. 5
  Weet dat airsoft snipen is niet zoveel schieten als je denkt! Meestal zijn alle airsoft snipers denken dat ze zult krijgen meer kills dan iedereen op het veld, terwijl het in werkelijkheid, zijn ze meestal krijgen het minst. Ook kan snipen soms zelfs saai. Vaak, je merkt dat je zittend onder een stapel takken en wachten op een vijand te laten zien (afhankelijk van het spel). Weet dat observatie en sabotage zijn uw belangrijkste vrienden in het veld, je geweer dient slechts als een hulpmiddel om u te helpen bij uw verschillende rollen die nodig zijn op het gebied zoals aangegeven door uw commandant of squad leader.
 6. 6
  Wijzig uw geweer aan uw behoeften te passen. Er zijn letterlijk duizenden aftermarket onderdelen voor airsoft sniper rifles. Afhankelijk van je geweer kunnen er honderden upgrades je zou kunnen doen.
 7. 7
  Deze lijst van upgrades voor een geweer in de volgorde van belangrijkste naar minst:
  • Hoge kwaliteit bb's zijn uiterst belangrijk. De bb van keuze moet ook een zwaarder gewicht dan de meeste (zoals een 0,43 g bb). Merken zoals Bioval, Maruzen, Madbull (zwaargewichten), en Goldenball zijn ideaal.
  • Componenten die helpen bij het verbeteren van uw compressie zijn next up. Om te beginnen, test je compressie door uw vinger over het uiteinde van de cilinderkop. Brand de actie en als de lucht lekt, moet u de compressie te verbeteren. Beginnen de vaststelling van uw compressie door het toevoegen van teflon tape om de schroefdraad van uw cilinderkop. Vervolgens, het vervangen van uw zuiger met een van een gerenommeerd merk zal helpen. Andere dingen om te helpen compressie is inpakken teflon tape tussen je hardnekkig en innerlijke vat. Er zijn ook op maat gemaakt ringen die gaan over de bokken tot 100% AirSeal bieden. Contact Noobie en ASR voor meer informatie.
  • Vervang uw voorraad vat met een precisie innerlijke vat. Dit moet gebeuren voordat een fps mods of upgrades worden gedaan. Merken zoals Laylax, EDGI en PDI worden beschouwd als de beste. Indien beschikbaar (als het is voor de VSR-10), ter vervanging van uw hopup bokken.
  • Versterking. Dit moet gebeuren met grote fps upgrades. Versterking onderdelen omvatten bout handgrepen, nieuwe cilinders, retapping schroeven en nieuwe schroeven.
 8. 8
  Koop een goede ruimte voor je pistool. Leapers (c) maken fatsoenlijk instapmodel airsoft scopes (Remember in airsoft je niet nodig hebt en 900€ tactische scope). Een 3-9x40scope is een klassieke keuze om ongeveer 30€. Maar, houd in gedachten dat veel feitelijke sluipschutters alleen gebruik maken van een 4x32 scope, en proberen om een ​​scope te krijgen met verstelbare parallax.The meer u inzoomt met een scope, hoe minder nauwkeurig je zal hebben. Bipods zijn zeer behulpzaam in het bijstaan ​​met nauwkeurigheid en ook zij zijn goed voor het behoud van een stabiele positie opnamen voor lange bedragen van de tijd. U kunt ook het veld opportuun steunpijlers / resten van takken, stokken en andere natuurlijke kenmerken.
 9. 9
  Maak een Ghillie pak of een goede camouflage. Dit zal u verbergen voor vijanden en tegengestelde sluipschutters. Zorg ervoor dat het comfortabel is, omdat u het dragen van het voor een tijdje. Een ghilliekostuum moet worden gemaakt van generieke kleuren, bruin, lichter bruin, wat groen zou kunnen helpen. De lange stroken zijn handig voor het binden in de natuurlijke elementen van je omgeving. Bijvoorbeeld, als je in het bos, pick-up enkele stokken en bladeren van de bosbodem, en bind ze op om je pak (de Webtex verhulling vest is perfect voor natuurlijke camo). Gebruik genoeg dat je zal mengen in, maar gebruik variëteit. Ook kunt u proberen om te verblijven in hetzelfde type terrein vanaf uw beginpunt om je doel, anders, moet u uw camo aan uw veranderende omgeving.
 10. 10
  Koop wat goede munitie. Alleen high-polish BB's zal doen, zullen anderen verpesten high-performance sluipschuttersgeweer vaten en binnenwerk. Biologisch afbreekbare BB's zijn duur, en zijn meestal van mindere kwaliteit dan normaal BB's. Je munitie moet minstens 0,25 gram, 0,30 gram of zwaarder wegen wordt aanbevolen voor maximale nauwkeurigheid. Onthoud: Hogere gewicht is gelijk aan een hogere nauwkeurigheid en lagere FPS, maar zwaardere BB's dragen meer kinetische energie voor langere afstanden.
 11. 11
  Leer de kunst van stealth Ik stel voor het beoefenen van de kunst van stealth 's nachts met je vrienden (teamgenoten) door te proberen om terug te sluipen naar veilige zone onopgemerkt. Als je betrapt je hebt gevangen, dan bent u klaar. Afwisselend teams. als je eenmaal bekend bent met je wapens. Beweeg langzaam en zeker om de vijand te kijken. Dit is de belangrijkste stap! Je moet de tijd nemen om uw omgeving te bestuderen nemen. In plaats van het zien van de dingen zoals bomen of struiken, denk aan hen als een goede schuilplaats of een fallback punt. Ook, kijk welke hoek de wind waait. Als je in een gras veld en de wind is zuid waait, naar het zuiden. Het zal beter camoufleren je bewegingen. Als u het leiden van een grote of misschien zelfs een kleine groep van sluipschutters maken de vluchtroute bekend bij alle leden van de groep.
 12. 12
  Vergeet niet dat niemand wordt achtergelaten. Je mag niet altijd samen met uw kameraden, maar als je er een ziet in de problemen, helpen tenzij je in een belangrijke positie en vuren zal uw locatie te onthullen.
 13. 13
  Geworden comfortabel in alle situaties. Je moet weten hoe om te snipen in bossen en open velden. Als je gaat wachten voor een lange periode van tijd, zorg ervoor dat u zich in een positie die veel druk op de individuele spieren niet gezet. Het is het niet waard om gewoon worden gedetecteerd, zodat u kunt strek je armen of benen. Ook vertrouwd te raken met het veranderen van uw Ghillie pak aan te passen aan terrein.
 14. 14
  Ontdek het gebied dat u zal spelen in als je een kans voor de wedstrijd te krijgen. Maak mentale aantekeningen van goede sniping posities, goede observatie punten, en goed bedekte gebieden voor een retraite, dit is erg belangrijk.
 15. 15
  Ken uw oppositie. Niets is meer frustrerend dan te beseffen dat je gaat om te worden overweldigd, omdat je geen idee hoe groot het andere team was had. Meer dan waarschijnlijk dat je ze te zien in de SafeZone. Gebruik deze tijd om meer over hen te weten te komen.
 16. 16
  Neem het laag en langzaam, terwijl Airsofting. Wees geduldig. U mag alleen in staat zijn om een ​​paar meter per minuut te veranderen. Het opzetten van een hinderlaag of kies uit oprukkende vijanden. De beste positie voor een sluipschutter is de buikligging, waar u de meest verborgen houdt. Maar buigen is een alternatief in zeer dichte gebieden. Opstaan ​​is wanneer je een meer voor de hand liggende doelwit. Weet je hele silhouet niet onthullen, profielen zijn moeilijker te zien.
 17. 17
  Bepaal een vluchtroute. Als je op een diepe staking missie (plukken uit een vijand commandant van achter hun lijnen), altijd weet je weg naar buiten. Als je dat niet doet, zullen de vijanden je schot te horen en jagen je naar beneden. (Ze kunnen niet, want dit is airsoft). Bij het instellen van een gebied om te schieten uit, proberen om minstens twee vluchtwegen hebben. Zorg ervoor dat beide hebben dekking moet uw oppositie inhalen.
 18. 18
  Blijf in beweging. Neem een ​​of twee schoten en ga dan verder. NOOIT VERBLIJF IN EEN POSITIE VOOR EEN LANGE TIJD, tenzij je wachten tot hinderlaag of val. Maar nogmaals, blijf laag op je buik. Een sniper moet alleen verplaatsen als er zekerheid van geen vijandige agenten in het gebied, en zelfs als hij verhuist, moet hij verhuizen vermijden detecteerbare wisseling van positie. Kruip dan met je vingers en tenen, geen ellebogen en knieën, of welke manier je past. Worden patiënt dit zou kunnen zijn tergend langzaam. Wanneer je kruipen, houd je hielen tegen elkaar, en beweeg je tenen om vooruit te gaan. Dit staat bekend als de sniper lage crawl. Gebruik nooit een crawl hoger dan de infanterie mans lage crawl
 19. 19
  Leren om een landschap te onthouden. Als je iets dat er voorheen niet was te zien, naar beneden, trek uw verrekijker (als u nog), en neem een ​​kijkje.
 20. 20
  Realiseer je dat je een beperkt aantal foto's die u kunt nemen. Leren welke shots te nemen. Bijvoorbeeld proberen te nemen uit hoge prioriteit doelen, zoals commandanten, vips, enz.
 21. 21
  Reinig uw apparatuur te houden in tip-top conditie om een voorsprong op de vijand te krijgen. Siliconenspray is nuttig voor een volledig op schone, niet alleen spuiten vaststelling van het vat. Nadat u klaar bent met spuiten, gebruik dan een wisserstaaf en doek om het schoon af. Met behulp wrijven alcohol zal ook het reinigen van uw innerlijke vat effectiever dan siliconenspray.
 22. 22
  Vergeet niet om je teamgenoten en welke positie ze weten. Niets is meer gênant dan het nemen van je eigen teamgenoot omdat je dacht dat je niet over een support schutter.
 23. 23
  Wees je bewust te allen tijde. Houd een dicht oog op uw prooi en onthoud de regel van de sluipschutter is om ze te vinden voordat ze ter plaatse u.
 24. 24
  Gebruik de veilige zone in uw voordeel. Toen in de veilige zone te zoeken naar belangrijke doelwitten en te onthouden wat ze dragen, wat gun ze gebruiken.
 25. 25
  Ontdek het slagveld
  • Een goede sniper probeert altijd goede plekken te vinden om te snipen, vluchtwegen, schuilplaatsen, dekking, en de vijandelijke basis!
 26. 26
  Zoek een plek om te snipen
  • Een plek met een goede vluchtweg, dekking, en een goed zicht van de vijand is de beste plek.
  • Wees voorzichtig om niet te gaan, want het is heel gemakkelijk om een ​​bewegend sniper of wandelen bush spotten. Vergeet niet je geduld nodig.
  • Als u nodig hebt om te bewegen, beweeg langzaam. Over een voet per minuut.
 27. 27
  Targeting
  • Als je een groep van doelen spotten, stoppen met bewegen (als je bent) en probeer ze te prioriteren op belangrijkheid en schiet snel, gewoon een squad weten wat te doen zonder een squad leader.
  • Als u slechts een doel te spotten, te wachten tot je een duidelijk schot en neem hem naar beneden.
 28. 28
  Ontsnappen
  • Nadat u uw taak hebt gedaan je moet ontsnappen
  • Proberen om langzaam terug kruipen naar je basis of naar een ander gebied.
 29. 29
  Gevlekt
  • Als u gespot ren zo snel als je kan en probeer te ontsnappen.
  • Als ze meer dan 100 meter afstand proberen om snel te verbergen na het gaan om een ​​hoek en neem je pistool.
  • Als ze dichterbij zijn proberen ze te ontsnappen door het uitvoeren rond een veel hoeken en gaan over obstakels om te proberen en te vertragen.
 30. 30
  Herhaal dit proces (tenzij er niemand meer)
 31. 31
  Als u volgde deze stappen en tips, en kreeg alles van de dingen die je nodig hebt, ga je een zeer goede sniper te zijn!

Tips

 • Werken op verschillende snipen posities die goed voor je zijn.
 • Snipers kunnen zijn spel wisselaars. U bent misschien niet rekken tot de kills maar je kunt helemaal stoppen met hun team.The beste sluipschutter is degene die niet zal terugdeinzen als kogels in de buurt komen of te schoppen vuil in hun ogen.
 • Goede dekking en een vluchtweg is belangrijker dan gezichtsveld. Sommige mensen zullen u vertellen dat een goede sniper wordt nooit gespot. Nou, een betere sniper weet hoe niet te raken. Dat betekent hoog in bomen is een no-no.
 • Oefenen en wees geduldig.
 • De sleutel tot effectieve snipen is dit: observeren, te berekenen, te schieten.
 • Wanneer in het veld, kijken waar je loopt! Ga niet op droge bladeren of takjes. Ze breken, waardoor een krakend lawaai! Stap op grote rotsen of verpakte vuil. Toen in de vijanden FOV probeer niet te bewegen. Het is gemakkelijk om beweging te spotten.
 • Weinigen airsofters beseffen het belang van stealth bij terugkeer van een missie. In airsoft, is er niet zoiets als een veilige zone. Overal is een vijandige situatie, en moeten worden behandeld als dus. Als een sluipschutter, geen schot is makkelijker dan vijandelijke eenheden terug te keren naar hun thuisbasis (Merk op dat dit in twee richtingen. Terwijl u wilt voorkomen dat een gemakkelijk doelwit, terwijl het naar huis terugkeren, probeer het opzetten van dichtbij een vijandelijke basis, en schiet de patrouilles als ze terugkeren).
 • Koop extra tijdschriften en een holster voor je pistool.
 • Lees Take Out een Airsoft Sniper. Als u weet dat de tactiek van de vijand, heb je meer kans om te leren hoe het tegen te gaan. Probeer dit: lees een anti sniper tactiek, en dan nadenken hoe je het in de echte wereld (meestal het beste antwoord is om weg te sluipen) kon tegengaan. Doe deze oefening op zoveel mogelijk sites, met inbegrip van militaire locaties. Altijd onthouden dat je net zoveel, zo niet meer kunnen leren van een vijand dan je kunt van een bondgenoot.
 • Hebben verschillende tekenen als een zwarte doek of fluit iets om je team te melden voor de dekking, of als er een vijand op de loer, of gebruik de veiligheid werken als slang of lopend konijn, enz.
 • Video games en films zijn geen substituut voor echte opleiding en ervaring.
 • Hebben of een goede spotter. Een spotter heeft altijd de rug van zijn sniper als je in slechte situaties. Je moet goede ogen hebben en aandacht besteden aan details, zoals een oneven gras klomp bewegen van je weg.
 • Koop handschoenen! Knokkel-shots pijn!
 • Dit klinkt allemaal erg extreem, maar je hoeft niet alles te doen. Doen de meeste, en het zal het verschil tussen je wezen een goede airsofter en een uitstekend "Splinter Cell / Call of Duty4" te maken.
 • Wees niet bang om vies te krijgen! Leg op je buik onder een struik of hurken op een lage opknoping tak met veel bladeren. Poke je pistool uit de bush. Het is beter om wat beschutting dan geen hebben.
 • Vermijd sites die niet gespecialiseerd zijn in airsoft of verkopen andere dingen niets met airsoft.
 • Recruit een spotter. Niet alleen kan hij / of zij u helpen in een vuurgevecht, kan hij ook helpen mogelijke doelwitten te spotten.
 • Bestudeer wat echte wereld sniper trucs, en gebruik uw gezond verstand om te zien wat er in airsoft zou werken. Bijvoorbeeld, als je een hoed, zet het op een stok en op te trekken, zodat het nog net steekt boven wat beschutting. De wind zal de hoed zet te doen alsof het een persoon om zo vaak. Dit is goed voor de balie snipen, of het nemen van beneden mensen die Trigger Happy. Het werkt ook voor buiten mensen achter deksel lokken.
 • Een tweede Externe link wordt aanbevolen. Alle informatie is afkomstig van militaire handboeken.
 • Als je gewoon spelen met een paar vrienden, proberen om deze tactiek te voorkomen. Veel mensen denken dat deze tactieken zijn echt oneerlijk in een achtertuin shootout, of zelfs een casual game in de bossen. Maar vergeet niet, terwijl je niet zou willen om de tactiek specifiek gebruik, rekening houden met de eenvoudigere tactiek waarop deze zijn gebaseerd: snelheid, heimelijkheid, geduld, en het belangrijkst, intelligentie en de wil om te streven naar uitmuntendheid.
 • Berekenen altijd wind. Op 400 voet, zal zelfs de ademhaling terwijl u de foto maakt het projectiel go off-course. Zoals voor de ademhaling, niet je adem inhouden bij de boven-of onderkant, houd het in het midden van een uitademen.
 • De meeste hoge FPS guns niet over een hoge vuursnelheid.
 • Een goede airsoft sniper draagt ​​altijd een kleine basis in hun rugzak. Als een tent, voedsel, water, en back-aanvalsgeweer.
 • Een goede sniper rifle is een Tokyo Marui VSR, of een goedkopere route zou de Jing Gong BAR-10 te zijn. Met eenvoudige aanpassingen - zoals het kappen van het pistool en het afdichten van de bokken met teflon tape - kan u meer dan 450fps.
 • Als je gaat om een ​​hoog aangedreven geweer (450fps +) moet u Minimum Engagement Afstanden of MID's, observeren om verwondingen aan andere spelers te vermijden. Kopen
 • Bolt action snipers zijn nauwkeuriger, maar soms ook bij het leggen geneigd in een Ghillie pak je cant trek de bout zonder te worden gespot.
 • Verblijf in gevoelig voor de hele wedstrijd, tenzij het gedrang. Terwijl je niet schieten, houd je sluipschuttersgeweer in een geval dus de vijand niet kan zien uw geweerloop uitsteekt. Verplaats 1 voet elke 5-10 minuten om een ​​laag profiel te houden. Het zal helpen om Modern Warfare 2 te spelen in Sec Ops om de tactiek te ontleden. Speel elk level op moeilijk om echt goed.

Hier krijg je een groen gas zullen ze je lopen 150 -2200 $ $

Waarschuwingen

 • Controleer je hele lichaam op teken en andere stekende insecten wanneer je onder de douche na de wedstrijd. Lyme-ziekte is slecht voor je airsofting vermogen.
 • NOOIT spelen in een openbare ruimte. Spelen airsoft in een openbare ruimte zou kunnen krijgen je gearresteerd... of erger, SCHOT!
 • Koop handschoenen en oog / gehoorbescherming. Schoten om die gebieden zijn pijnlijk.
 • U kunt geen gebruik maken van Quick scope.
 • Zelfs als je een goede sniper, pakte 15 mensen op een rij zal je niet belonen met een tactische atoombom.
 • Zorg ervoor dat u een duidelijke lijn van het zicht bij het fotograferen van een airsoft replica.
 • Een spotter misschien een goed idee zijn. Echter, het kan maak je in een situatie dat is het dubbele van het erger als je alleen bent.
 • Probeer niet truc schot in COD.
 • Speel op veilig! Krijgen een masker (maar niet als je gebruik maakt van een scope omdat je niet kunt kijken via een scope met een masker) en hebben begeleiding als je jonger bent dan 18 jaar oud. U kunt gezicht covers kopen op een jacht / buitenshuis winkel die een gewone zwart masker kan camoufleren.

Dingen die je nodig hebt

 • Sniper Rifle 300-550 fps. (Afhankelijk van de staat of provincie wet)
 • Zijarm kleine automatisch geweer of pistool.
 • Ammo-hoogwaardig BB's voor de sniper.30 of hoger (hoge kwaliteit munitie is een van de belangrijkste onderdelen) en 0,20-0,25 BB's die nodig zijn voor het pistool.
 • Brillen die worden ANSI Z 87,1-2.003 beoordeeld.
 • Camouflage-camoufleren kleren
 • Een goed paar laarzen: vergeet niet, zult u moeten doen veel lopen.
 • Gezichtsverf (Army Navy Winkels verkopen zakformaat draagbare Olive Drab En Arabische Black in een container (dubbelzijdig containers)).
 • Een pistool sling (zowel voor je geweren; holster voor pistolen).
 • Hydratatie zakje zoals een kameel of een kantine.
 • Neem een ​​full-auto met u, dus als je in een situatie die je kunt voorkomen dat je geraakt wordt.
 • Neem een ​​granaat of twee met u, ook twee of meer rook granaten voor dekking, afleiding, te nemen of om uit de gekke situaties.
 • Als u niet beschikt over een Ghillie pak, zie Hoe een Ghillie pak te maken.