Wkenl

Hoe om te voorkomen dat 's nachts bang

Hebben moeite met slapen vanwege de angst voor duisternis en onzekerheid? Volg deze tips en je zult in staat zijn om vreedzaam sluimeren, zelfs in de donkerste kamers.

Stappen

Hoe om te voorkomen dat 's nachts bang. De oorzaak van de angst, en te voorkomen dat het te doen.
Hoe om te voorkomen dat 's nachts bang. De oorzaak van de angst, en te voorkomen dat het te doen.
 1. 1
  De oorzaak van de angst, en te voorkomen dat het te doen. Als het van enge films, stoppen ze te kijken helemaal, en laat je herinneringen aan hen langzaam verdwijnen door de jaren heen, nooit in nieuwe beelden zetten.
 2. 2
  Bedenk beelden van uw favoriete dessert, uw meest recente verjaardag, of een om jezelf te omringen met grote kussens en dekens, omhelzen en trek de rest om je heen om zich veilig voelen.
 3. 3
  Gebruik de tijd als je in bed ligt om je creatieve spieren te oefenen. Denk jij iets? Zet hem in een verhaal (niet eng) in je geest, en maak zelf het hoofdpersonage.
 4. 4
  Ga niet naar bed met een hoofd vol zorgen: bent u bang voor monsters in de kast of denk je aan alles dat het morgen gedaan moet worden? Als het het laatste, probeer dan het maken van een lijst van wat er de volgende dag worden gedaan. Bekijk je lijst voor het slapen gaan dan vergeet het! Dit zal de structuur toe te voegen aan je leven en gemak een deel van de zorg. Morgen is een andere dag!
 5. 5
  Een cd die je echt leuk, of verbranden eenmalig een afspeellijst. Speel het op "alles herhalen" en het zou u helpen een hoop.
 6. 6
  Gebruik een nachtlampje. Gebruik een die is vermomd (als u ouder bent). Als je een die is zo cool, als een lava lamp te gebruiken, zullen de mensen ook worden afgeleid om op te merken dat het een nachtlampje. Of, gewoon nemen uit het nachtlampje nadat je wakker wordt.
 7. 7
  Als je een huisdier, kan dit u troosten veel. Een kat om lekker rond je voeten, een gigantische hond om je te beschermen, of zelfs de rustgevende geluiden van een vis filter of een hamster wiel.
 8. 8
  U kan worden gewend aan staren op een bepaalde enge plek in uw kamer, e. G. buiten de deur en in de donkere gang, om het zoeken naar monsters. Beweeg uw bed, zodat kijken de deur uit is onmogelijk, of sluit de deur. Dit lijkt misschien alsof het je meer zorgen over wat er uit zou maken, maar eigenlijk het verwijdert alleen de enge stimulans, zodat je niet eens over nadenken.
 9. 9
  Probeer te praten met jezelf. Dat griezelige ritselend geluid is alleen de bladeren waait in de warme, rustige wind buiten. Alle gelukkige kleine wezens buiten zijn ofwel snel in slaap of rondneuzen in het vuil, op zoek naar kleine noten of zaden te knabbelen. Als het helpt, houd een zwaar boek of een hard voorwerp enigszins in uw buurt. Overtuig jezelf dat als een indringer binnenkomt uw kamer, kunt u het object gebruikt als zelfverdediging. Als vreemde schaduwen, vormen en silhouetten zijn het probleem, logica gebruiken om hen te identificeren als wat ze werkelijk zijn.
 10. 10
  Als u geluiden, in plaats van na te denken over indringers komen, hoor je voorstellen dat al je vrienden en dierbaren om zijn tenen om uw huis mooi te maken! Ze bewegen rond om je te beschermen. Ze zou je nooit pijn doen. En weet nog wel dat krakende geluiden waarschijnlijk worden veroorzaakt door uitzetten en samentrekken houten vloeren.
 11. 11
  Sluit je ogen. Dit is vaak de beste manier om te stoppen met zich te concentreren op de vreemde vormen op uw muren. En als je moet, gebruik oordoppen te blokkeren uit de geluiden.
 12. 12
  Als u woont in een appartement, kunt u ook al die geheimzinnige, griezelige geluiden toeschrijven aan de andere mensen in uw gebouw. Krakende vloer geluiden, doffe klappen, enz. zijn waarschijnlijk net buren rond te lopen. Ook herinner jezelf eraan dat deze mensen wonen in de buurt, en zijn in de buurt voor het geval er iets gebeurt. Ze zouden je hoort. Deze gedachten zijn vooral handig als je vriendelijk bent met uw directe buren.
 13. 13
  Soms het gevoel geïsoleerd van de rest van de wereld 's nachts is wat vergroot de enge gevoelens. (Voor sommige mensen, dit is de reden waarom het verlaten van de tv of radio op als ze vallen in slaap is behulpzaam.) Probeer het verlaten van uw mobiele telefoon op en binnen handbereik voor geruststelling, "just in case". Heb het nummer van een vriend die blijft te laat of helemaal niet erg wakker om met je praten tot je rustig bent.
 14. 14
  Probeer het toevoegen van een korte sessie van meditatie, stretching, of yoga om je bedtijd-voorbereiding routine. U kunt gratis geleide meditatie podcasts en ontspannende yoga routines online. Zelfs iets eenvoudigs als diep ademhalen tijdens het luisteren naar kalmerende muziek kan helpen om je geest meer op hun gemak. Spanning opbouwt tijdens je dagelijkse activiteiten, en dit kan alleen het probleem van een verbeelding die overactieve nachts krijgt vergroten.
 15. 15
  Nogmaals, gelukkig, kalmerende gedachten zijn de eerste verdediging tegen de binnendringende, enge degenen, dus het vinden van een bron van deze. Sites als Cute Overload, Kan ik Has Cheezburger?, En Daily Puppy wonderen.
 16. 16
  Start een tumblr blog en vul deze met vrolijke en inspirerende dingen die zal je kalmeren. Foto's, muziek, video's, citaten en verhalen die je leuk kunt helpen als je in slaap valt.
 17. 17
  Als je super bange vraag je ouders als je kon slapen in hun bed. Als ze weigeren misschien vragen te slapen op hun verdieping. (Niet als je oud genoeg om het gênant zijn!)
 18. 18
  Als je een tv in uw kamer, kijken totdat je gewoon in slaap vallen. Zorg ervoor dat u een timer op de televisie dus als je in slaap valt, zal de televisie uit te zetten door zelf.
 19. 19
  Het helpt als je een paar huisgenoten die het niet erg laat verblijven. Vraag hen of ze kunnen blijven tot je dommelt.
 20. 20
  Probeer het krijgen van een kamer op de tweede verdieping als je woont in een huis. Slapen naast een raam met uitzicht op iets (bijv. De zee, een heuvel) en uit het directe gezichtsveld van de deur kan ook helpen.

Tips

 • Luister naar een van uw favoriete nummers en stel je bent de zanger met je fans op het podium.
 • Denk hier eens over. Als er geen indringers of monsters op alle andere avonden, waarom zou er nu geen zijn geweest?
 • Leid jezelf niet alleen met gelukkige gedachten, maar de technologie! Wanneer je kijkt naar een film (uiteraard niet een enge of verdrietig een) u bent veel positiever, en films als iPhone-games, online video's en websites bieden veel escapisme. Uiteindelijk kunt u de controle-technologie om bepaalde mate, en we voelen zich veiliger wanneer we in een betrekking van beschermd of een positie van controle.
 • Bidden. Vraag God, Maria, en al de heiligen te helpen vergeten over je angsten. Ze zijn waarschijnlijk niet echt, maar wetende dat je God hebt aan uw kant is een enorme hulp!
 • Denk na over leuke dingen in de toekomst, zoals wheres uw volgende vakantie of wat krijg je voor je verjaardag als uw verjaardag in de buurt.
 • - Als je zag een enge personage in de film, video, etc. probeer verbeelden dat personage en vervolgens 'verfraaiing van het "- waardoor het in uw dagelijkse menselijke (waardoor het tot een beroemdheid je helpt ook).
 • Zing een vrolijk liedje en herinner me een gelukkige gedachte.
 • Gebruik je gezond verstand. Vergeet niet dat monsters, geesten en demonen zijn niet echt! Maar als je echt bent nog steeds bang van de gedachten en weet dat het niet realistisch is, praat met uw familie en vertel hen dat je bang bent. Zij zullen ondersteuning bieden. Als je nog steeds bang te vragen om naar de plaatselijke arts.
 • Speel een zachte melodie met een hoofdtelefoon of oordopjes. Dit kan helpen om geen lawaai en u helpen sneller in slaap vallen.
 • Niet over nadenken. Hier krijg je een knuffel, een bos van kussens, of praten met jezelf. Iets om je gedachten af ​​te leiden van het. Denk maar aan gelukkige gedachten en denk dan aan hoe onmogelijk de angst is (bijvoorbeeld als het een enge film).
 • Houd jezelf te vertellen dat het is gewoon een film of eng verhaal. Als je woont in een huis dat je hebt geslapen vóór, is er geen verschil, het is gewoon normaal avond!
 • Vergeet niet als je woont in een flatgebouw, konden al die geluiden gewoon uw buren maken van al het lawaai, niet een spook of monster of zelfs een indringer!
 • Vergeet niet dat je gewoon kon worden opgewerkt, misschien heb je iets wilt en je hebt moeite met slapen als je een kind en je een beloning kan krijgen Als je gewoon doen, zodat het gezicht van uw angst en gewoon gaan en neem een ​​kans!

Waarschuwingen

 • Vermijd het kijken naar enge films direct voor het slapen gaan. Deze zal zeker zet je op scherp.
 • Vermijd het maken van willekeurige zoekopdrachten op Google in de nacht, misschien iets dat je zult schrikken vind je. Hetzelfde geldt voor het kijken naar willekeurige video's op Youtube, tenzij u zeker weet van de inhoud (een aantal video's kunnen schreeuwers bevatten).
 • Echter, als u verdachte geluiden herhaaldelijk horen tijdens de nacht, niet te ontslaan met 'maak je geen zorgen, zijn mijn vrienden gewoon herschikken van mijn meubels. " 911 (999 in het Verenigd Koninkrijk). Ze zijn er voor uw hulp, en het is beter om een ​​vergissing dan wel echt in de problemen te maken. Of als je bij je ouders woont, gaan rustig naar hun kamer. Immers, zou zowel de 911 (999 in het Verenigd Koninkrijk) en uw gezin liever dat je veilig dan in een echte verontrustende situatie.
 • Als deze gedachten zijn constant en terugkerende, zou u een counselor over hen te zien. Kwesties zoals obsessief-compulsieve stoornis teisteren mensen met obsessieve, verontrustende, indringende gedachten, maar professionals kunnen helpen om deze problemen op te sporen en bieden een effectieve coping-strategieën.
 • Kijken naar enge films en met een hoofd vol nare gedachten kan leiden tot het hebben van nacht merries.
 • Als je een lavalamp gebruiken voor een nacht-licht, kan het vreemd schaduwen maken.
 • Als je een screamer, schakelt u de computer imediatley. Probeer niet te kijken naar iets wat gelukkig, zal je hersenen parinoid geworden. Uw geest zal meng de screamer en gelukkig video samen om een ​​nachtmerrie te maken. In plaats daarvan, als je leeft met iemand, praat met hen. of zelfs tot bij hen blijven. Of bel een vriend die niet erg vindt om een ​​beetje laat om je te helpen.
 • En als je het per ongeluk kijken enge films, proberen om te draaien, bijvoorbeeld als u woont in Europa zeggen: "het zal alleen gebeuren als u woont in Engeland" of een ander land, dus hopelijk waardoor u zich meer ontspannen.
 • Als u een keten-mail met een (domme, idiote maar eng) waarschuwing, repost het. Het lijkt kinderachtig en stom, maar het zal je geest op hun gemak.
 • Als u zich buiten, of ergens in je huis dat je weet dat je zal uiteindelijk moeten verhuizen uit, niet je ogen sluiten. Dat is gewoon gezond verstand.