Wkenl

Hoe te airsoft

Airsoft is een leuke en actieve militaire simulatie sport waarin vele deelnemen. Het is net als paintball, behalve kleine plastic korrels worden gebruikt als projectielen, en de wapens zijn bedoeld om te simuleren werkelijke vuurwapens.

Stappen

Hoe te airsoft. Hier krijg je een pistool.
Hoe te airsoft. Hier krijg je een pistool.
 1. 1
  Bespaar je. Dit zal geld.
 2. 2
  Hier krijg je een pistool. Er zijn drie types van Airsoft geweren.
  • Er is veerwapen (Springer), die een hoog vermogen veer gebruikt om de bb starten. Het nadeel hiervan is dat na elk schot, moet je haan van het pistool. Ook, tenzij je betaalt 70 + voor het pistool, is het waarschijnlijk zeer onnauwkeurig in vergelijking met een AEG.
  • Er is het elektrisch pistool die elektriciteit gebruikt om de macht van het pistool.
  • Er zijn ook gas geweren die gas gebruiken om de bbs stuwen bij zeer snelle snelheid.
 3. 3
  De belangrijkste soorten zijn LPEG, mpeg, en AEG. LPEG is low power elektrische pistool, MPEG is mid power elektrische pistool, en AEG is gewoon automatische elektrische pistool.
 4. 4
  Er zijn drie types vooral: het Automatic Electric Gun (AEG), Automatic Electric Pistol (AEP), en de Electric Blow Back Gun (EBB). Meestal is de AEG is een hogere kwaliteit wapen en je krijgt veel meer waar voor je geld. De meeste lange tijd airsofters uiteindelijk een goede AEG, en het duurt een tijdje. Dit is uw standaard "ernstige airsofter" type van airsoft gun. Het wordt meestal gevoed door een oplaadbare batterij.
  • AEP's worden alleen gemaakt door Tokyo Marui en zijn fatsoenlijke geweren. De EBB is een eBay speciale en meestal is een waarde van minder dan je voor betaald. Heeft een EBB niet krijgen, tenzij het is van hoge kwaliteit.
  • Dan tot slot, is er het gas pistool (GBB). Het maakt gebruik van HFC132a (zwakste), Propaan (sterk), Groen Gas (sterk), Rood Gas (zeer sterk), CO2/Black Gas (Sterkste). Aan de macht van het pistool.
  • Elektrische en klap terug guns niet aanspanning nodig. Als je een gas non-blow back of een veer pistool hebben, moeten ze worden gespannen voordat stoken (maar er zijn enkele gas een niet-ontploffing pistolen die semi-auto kan afvuren). Lente geweren zijn zeer betrouwbaar, maar een langzame vuursnelheid (ROF), Automatic Electric Guns (AEGs), hebben een hoge ROF, maar zijn lastiger te onderhouden en hebben meestal een lagere FPS. GBBs hebben een hoge FPS (meestal afhankelijk), kan automatisch zijn, maar ze zijn meestal semi, maar je gas nodig en je moet blijven kopen gas. Maar het gas aangedreven airsoft wapens en de AEG is geworden exponentieel minder betrouwbaar bij koud weer, en de kunststof onderdelen die in veel airsoft wapens zijn gevoelig voor breken.
 5. 5
  Zoek een groep mensen die ook geïnteresseerd zijn en proberen om een team te vormen of zoek een team om mee te doen. Uw "team" kan gewoon een groep van jou en je vrienden. Er is geen enkele vorm van geregistreerde team systeem, gewoon daar en plezier hebben.
  • Jij en je team moeten het eens worden over de spelregels die worden meegedragen in elk spel. Deze moeten vooral veiligheidsregels zijn. Hier zijn de basisregels van mijn team, om u een idee te geven:
   • 1. Gun safties bezig totdat alle spelers hebben hun bril op.
   • 2. Handen / pistool in de lucht betekent "niet schieten" (dit is handig als u niet wilt dat het hele spel te pauzeren, maar uw bril hebben beslagen en je nodig hebt om ze af te vegen.)
   • 3. Definieer een "veilige zone." Alle spelers die uit zijn, of moeten herladen, moeten blijven in de veilige zone. Je kunt niet ontslaan in of door de veilige zone. Veilige zones moeten een plek waar iemand veilig kan zijn zonder bril zijn.
   • 4. 1 hit en je bent voor die ronde.
 6. 6
  Zoek een stuk te spelen in. Paintball en airsoft velden worden aanbevolen. Hebben tal van plaatsen voor dekking, want open gebieden zijn niet leuk. Bosachtige plaatsen zijn groot in de dag, maar 's nachts vaak te donker voor de casual gamer te zijn. Elke juridische locatie met een goed gedefinieerde gebied is groot.
  • Structureel gezien is het typische van basisscholen lay-out heeft de neiging om een goed gedefinieerd speelveld, veel van de dekking, en zelfs enkele kleine halve muren zorgen. Dit is slechts een voorbeeld van wat te zoeken. Eigenlijk niet spelen in de scholen. Sancties voor het dragen van elk soort wapen op schoolterrein zijn ernstig.
  • "Backyard Airsofting" wordt meestal neergekeken op de Airsoft gemeenschap. Allereerst, het spelen met het oog op andere mensen brengt u het risico van het hebben van de rechtshandhaving gebeld door een bange buurman. Belachelijk dat ook mag lijken, vergeet niet dat als iemand wandelingen of schijven door uw huis en vangt een blik van mensen stoken zeer realistisch uitziende geweren bij elkaar, is het heel gemakkelijk om die persoon in paniek te raken en de politie bellen. Ten tweede, als je per ongeluk brand uw pistool en raakte een omstander, kon je in ernstige problemen met de wet te krijgen.
  • Onder geen beding mag u ooit spelen in een openbare ruimte, zoals een park. Dit is het soort gedrag dat leidt dorpen en steden te verbieden airsoft. Zoek particuliere grond om op te spelen, toestemming krijgen van de eigenaar, en houd airsoft leuk voor ons allemaal.
 7. 7
  Krijgen toestemming om te spelen in de gewenste regio. Het moet om prive-eigendom te zijn! U dient uw buren informeren over wat u van plan bent te doen. Als je niet zeker weet waar het je toegestaan ​​om te spelen, kunt u altijd bellen met het plaatselijke politiebureau en vragen over de wetten met betrekking tot airsoft gebruik.
 8. 8
  Leer goede tactiek. Er zijn een aantal fundamentele tactieken die u moet gebruiken wanneer u voor het eerst begint, en je misschien al weet dat sommige van hen.
 9. 9
  Kies uw type spel. De twee meest voorkomende zijn laatste man / team staan ​​(deathmatch) en objectieve basis.
  • In de laatste man / team staan, je gewoon elkaar of het andere team te schieten. Jij en je teamgenoten proberen te "doden" het andere team door te schieten. Hits zijn gebaseerd op de eer-beleid. Een hit-systeem moet worden uitgewerkt. Meestal een of twee hits en je ligt eruit, soms is er de mogelijkheid om terug te komen tot leven via een medic of respawn punt. Het team dat alle leden van het andere team doodt wint.
  • Op een objectieve based spel, je monteren twee teams en elk team heeft om ofwel te verdedigen of aan te vallen een doel, het opzetten van een hinderlaag, de mogelijkheden zijn eindeloos. Een leuke optie zou kunnen worden capture the flag.
 10. 10
  Juiste kleding en veiligheid! Als je je spel aan het spelen bent 's nachts, wilt u misschien investeren in een aantal kleding voor rondsluipen. Camouflage is leuk, maar het heeft de neiging om zeer specifiek is voor het soort omgeving waar je in bent Het is beter om te investeren in een aantal donkerblauwe kleding voor 's nachts spelen, omdat donkerblauw goed zal werken voor u mengen in zowat overal. Je moet altijd dragen een soort van bescherming voor de ogen! Een airsoft pellet gericht op je hoofd kan je oog eruit te halen. Draag iets als een veiligheidsbril of een Paintball Mask, zelfs als u een bril draagt ​​normaal. Je kunt krijgen bril om te passen over uw bril. Test altijd alle paren van veiligheidsbril met elk nieuw pistool dat wordt toegevoegd aan het team, om ervoor te zorgen dat het veilig. De beste manier om te testen is om ze in te stellen op de top van een houten hek of een ander oppervlak. Niet uitvoeren van de test in de voorkant van huizen, auto's, of iets anders met breekbare ramen. Als je ze niet kan krijgen van de grond, kunt u ze op de stoep en knielen. Test altijd op een vrij korte afstand (6-10 voeten, geen punt blanco.)
 11. 11
  Veel plezier, doe het een man die iedereen haat omdat hij / zij is ook in het en schreeuwt tegen iedereen niet. Blijf los en gewoon schieten.
 12. 12
  Gebruik deksel. Cover is een object of een verandering in het terrein dat u kunt gebruiken om te verbergen / bescherm uzelf achter of inch Een goed voorbeeld van de dekking is een geul. Terwijl een geul is goed voor het nemen van dekking, het is niet perfect, in gedachten houden dat het zowel beperkt u van vooruit en terug, kunt u over het algemeen alleen verplaatsen parallel aan je tegenstander (dit alles hangt af van de kromming en de lengte van de sleuf.
  Naast de duidelijke voorbeeld van een sleuf, veel dingen deksel gebruikt: Een grote boom, kunstmatige klep (zoals sommige gestapelde banden), hoeken van een gebouw, en zelfs dicht heesters of struiken blokkeren de meeste zo niet alle airsoft BBs.
  • Slechte dekking is ook een ding om op te letten, slechte dekking is iets dat niet volledig kan verbergen / blokkeren je lichaam: als een kleine boom of een ondiepe kuil in de grond. In noodsituaties deze zijn beter dan niets, maar het is best om ze indien mogelijk te vermijden. Cover is een waardevolle troef naar het winnen van een wedstrijd, altijd een oog voor goede dekking voor, achter, en naar links en rechts van je. Dit zal je helpen wanneer je moet verhuizen naar een andere plek voor zowel een betere vuren positie, of een veiliger plaats om terug te vallen op.
 13. 13
  Employ stealth. Nu, het is bijna onmogelijk voor een ongetrainde burgers om effectief te verbergen zichzelf laat staan ​​verplaatsen onopgemerkt onder een geoefend oog, maar hopelijk je niet vecht beroepsmilitairen. In airsoft verbergen kunt jezelf zo simpel zijn als het verblijf laag, langzaam en rustig.
  • Zorg ervoor dat u alle spullen beveiligd en zwijgen (dit zal hard met high-cap mags zijn).
  • Blijf hurkte (of zelfs gevoelig op een zeldzame gelegenheid, is dit niet ideaal te wijten aan het feit dat het in principe immobiliseert je als je ontdekt).
  • Zorg ervoor dat alle reflecterende / kleurrijke kleding of uitrusting wordt gedekt en alle lampjes uit zijn. dit helpt u in combinatie met uw omgeving, vooral als u de juiste camouflage patronen op en je hebt dichte boom dekking / shadow).
  • Wees je bewust van alle delen van je lichaam en waar zij zich in de ruimte om je heen, met inbegrip van uitrusting en je pistool, die moet worden beschouwd als een verlengstuk van je lichaam, dit zal je hulp van intensivering op twijgen / sloop tegen bomen / schuifelen rond.
  • Vermijd zichtlijn als dat mogelijk is van een vijand, en als je bent gevangen in hun lijn van het zicht bevriezen en niet bewegen, zelfs als ze de hoofdrol op je af kunnen ze je niet gezien hebt. Het menselijk oog is erg goed in het detecteren van een beweging, maar niet erg goed in het uitzoeken van een gecamoufleerde niet-bewegende figuur. Echter, als ze je in het vizier blijven laag en lopen voor de dichtstbijzijnde dekking.
 14. 14
  Oefen schieten. Er zijn een paar belangrijke stappen te schieten die je kunnen helpen je allebei kills, houden van het krijgen geraakt, en de instandhouding van munitie. # * Selecteer een doelwit. Overweeg eerst 'kan ik dit doel te raken?'. Je moet niet vergeten dat airsoft BB's hebben meestal een maximale bereik van 200 meter (dit is vaak de bovengrens van zelfs goede geweren), en een algemene effectieve bereik van 75-120 meter.
  Om de maximale afstand te halen uit je geweer is het best om een ​​plaatsing geschoten om te zien hoe je de volgende opname te compenseren ontslaan, als het raakt kort je zal moeten omhoog gericht zijn om te compenseren voor de daling. Als u niet kunt schijnen om een ​​afstandsschot op doel te krijgen binnen de eerste 5-7 schoten niet blijven proberen, airsoft BB's zijn niet erg voorspelbaar op lange afstand. Weet altijd hoe uw pistool preforms en hoe nauwkeurig van een shooter je bent.
  • Leer hoe om te vuren. Maak je trigger trekt met een handgreep in plaats van met een ruk, trek de trekker met een constante druk. Dit zal helpen bij het verbeteren van de nauwkeurigheid (wat vooral belangrijk is in de verschillende vliegroutes van BB's). Als u een automatisch geweer, brand in drie-shot bursts of op halfautomatische. Met enkel schot wapens, heb je herladen proces onder de knie, weten hoe ze de bout werken op uw bout actie, of hoe snel en hard moet je de pomp te trekken op je shotgun. Weten ook hoe de dia op je pistool te bedienen. Dit zal reload tijd verminderen en houd je vuursnelheid hoog.
  • Vuren vanuit dekking. Proberen te vuren vanaf de zijkant van het deksel en niet over de top. Vuren rond de rand van het deksel houdt meer van je lichaam bedekt en het maakt je moeilijker te raken.
 15. 15
  Wees een teamspeler. Deze is vrij eenvoudig, luisteren en werken met je teamgenoten; dekking bieden vuur voor hen, en beweeg met uw team.

Tips

 • dekkingsbrand is erg belangrijk. Het zal een soldaat om van A naar B zonder neergeschoten te h ** l en twee keer terug.
 • Hier krijg je een pistool u vertrouwd mee bent. Het moet niet te zwaar en moet goed grip in de hand.
 • Als een soldaat wordt geraakt in een gebied vol met vijanden, probeer niet om hem terug te krijgen inch Een dood van een klein team is slecht twee, echter, is veel erger.
 • Bij het kopen van BB, je moet weten wat je wilt:
  • Zwaardere BB's zoals.25,.30 en hoger, meer wegen. Het gewicht maakt ze nauwkeuriger, maar ze niet zo ver of zo snel reizen. Lichtere BB's zoals 0,12 (niet aanbevolen) en.20 reizen verder en sneller, maar zijn minder nauwkeurig. 0,23 haal je het beste van beide werelden, maar kan moeilijk te vinden. Er is een balans en je moet de juiste BB voor de taak te selecteren. Vergeet ook niet je moet nooit minder dan 0,20 in een AEG kopen. Wat geweren zullen zeggen in de handleiding die het gewicht is het beste, maar in het algemeen, 0,20 is een goede vuistregel.
 • Er zijn veel goede tactiek op het internet. Sprong frogging is een van hen. Het is als een man in een omslag plaats in de voorkant van de andere man schiet op enemys non stop, terwijl de andere man loopt naar de man die hem op hetzelfde deksel te sluiten. Doen over en over totdat je bent waar je wilt zijn.
 • Altijd goed voor je pistool. Na elk spel, reinig het goed met een doek. Lube de interne keuken met siliconenspray! Niet WD-40, zal het eten door de zeehonden en sommige kunststoffen.
 • Je hoeft niet naar een zeer dure pistool (40€ -60 zal doen) te krijgen, maar in airsoft, je krijgt wat je betaalt voor. Een goed geweer (alleen 115€ of zo) zal een jaar of zo meegaan met goede zorg. Een hoge kwaliteit pistool (een TM of CA of G & G) kost ongeveer 190€ en zal een lange tijd duren met goede zorg. Elke geweren met een lage FPS, en het pistool zal niet erg ver schieten en zal niet toebrengen veel pijn. 330-350 FPS is de gemiddelde voorraad en wordt aanbevolen. Wat geweren dan 400 FPS kan illegaal zijn in uw staat of land. Controleer altijd uw staat of land wetten.
 • Werk altijd met uw team. Ook al ben je misschien in staat zijn om rambo het en nemen iedereen op het andere team in Call Of Duty, zal die tactiek gewoon niet werken in airsoft. Als u samen met uw team, voeren goede flankerende bewegingen en communiceren, je succesvol zal zijn in Airsoft.
 • Indien mogelijk, op de hoogte van de lokale autoriteiten (politie, enz...) die u vasthoudt een airsoft geval binnen het gebied voor het spelen van een hele dag spelen. Zet ook posters, spandoeken rond het gebied waar een airsoft wordt gehouden. (Dit zal andere mensen het idee van wat er werkelijk gebeurt voordat ze in paniek en bang te geven.)

Waarschuwingen

 • KIJK NIET langs de loop van het geweer ALLEN TIJDE.
 • Draag altijd een veiligheidsbril. Airsoft is een gevaarlijke sport bij verkeerd gespeeld, en men moet draag altijd een veiligheidsbril om de ogen te beschermen.
 • Oranje tips zijn voor DOUANE ONLY! Een oranje tip betekent niet dat een officier zal het als een stuk speelgoed. Het is nog steeds een wapen en moet je een vijandige beweging te maken, ze moeten elke bevoegdheid te vuren.
 • Groen gas is laboratorium getest om een ​​combinatie van propaan en siliconen zijn. Wees je bewust van hoe en waar u uw gas tijdschriften te laden, hoeft nb hen niet laden buurt van open vuur of andere ontstekingsbronnen.
 • Carring een airsoft wapen in een openbare plaats (of een pistool voor die kwestie) is domheid in beweging. Als je draagt ​​een airsoft wapen in een openbare plaats en krijg geschoten of in de problemen, haar eigen schuld. Zelfs als het een POS duidelijk pistool.
 • Niet spelen waar het storend voor uw omgeving zou zijn. Veel mensen hebben geen probleem bel de politie op je. Wees voorzichtig om te spelen op prive-eigendom jij mag spelen.
 • Indien de autoriteiten opdagen, schreeuwt een staakt het vuren en leg je wapens neer en zet u het masker. Voldoen aan hun ieder commando.
 • Wijzen of te schieten op iedereen die geen bescherming voor de ogen heeft of is niet in het spel nooit.
 • Houd de veiligheid op totdat het spel begint. Houd uw vinger van de trekker totdat je pistool is gericht op wat je wilt om te schieten op.
 • Als u eigenaar bent van een AEG niet droog vuur (Firing zonder BB) het te veel of je het risico het breken van de interne onderdelen.

Dingen die je nodig hebt

 • Airsoft gun.
 • Goggles. Gebruik alleen goedgekeurde eye wear.Eye slijtage moeten voldoen aan of overtreffen ANSI hoge impact normen en die dicht gezicht / schuim sealed.Do niet gebruikt "schieten bril".
 • Een volgelaatsmasker (zoals een paintball masker) is ook een goed idee, maar gebruik geen gaas maskers omdat de BB's zal verbrijzelen en nog steeds gaan in je ogen.
 • Zware Kleding
 • plastic of bio-afbreekbare airsoft BB's.
 • Andere mensen! Dit spel is zo veel beter met veel mensen.