Wkenl

Hoe te genezen of te verlichten oedeem

Oedeem, met inbegrip van lymfoedeem, is ophoping van vocht in bepaalde lichaamsdelen of grotere gebieden leidt tot zwelling. Oedeem wordt veroorzaakt door ziekten van de bloedvaten, de lymfe drainage systeem, het hart of de overschot water of kan worden door allergieën en voedselintolerantie. Het wordt ook veroorzaakt of verergerd door leefstijlfactoren.

Stappen

Hoe te genezen of te verlichten oedeem. De ziekte veroorzaakt oedeem en ernstige oedeem moeten professioneel worden behandeld.
Hoe te genezen of te verlichten oedeem. De ziekte veroorzaakt oedeem en ernstige oedeem moeten professioneel worden behandeld.
 1. 1
  De ziekte veroorzaakt oedeem en ernstige oedeem moeten professioneel worden behandeld. Daarnaast kunnen de volgende maatregelen worden genomen door jezelf.
 2. 2
  Verminderen van de zoutinname. Niet consumeren zoute voorbewerkt voedsel of voeg veel zout aan je eten.
 3. 3
  Heb een goede blaasgruisoplossend en verbetert de spijsvertering, die deze ingrediënten in een natuurlijke vorm: Vis, schaal-en schelpdieren, fruit, groenten, noten, zonnebloemen, bonen, erwten, aardappelen, amandelen, maïs hele granen en hele maïs brood. Gebruik oliën en levensmiddelen die omega-3-vetzuren en mono-onverzadigde vetzuren.
 4. 4
  Verander je lichamelijke positie met regelmatige tussenpozen tijdens werk-en rusttijden.
 5. 5
  Doe wat oefeningen regelmatig aangepast aan uw gezondheidstoestand, dat zowel maak je je spieren gebruiken en laat je uitstrekken. Yoga is prima uit te strekken met.
 6. 6
  Hebben de gezwollen ledematen in een hoge positie voor enige tijd, als zitten en liggen
 7. 7
  Masseer de gezwollen lichaamsdeel op een zachte manier in de natuurlijke richting van de vloeistof circulatie - Dat is de richting van het hart. Door ernstige oedeem een ​​professionele masseur moeten worden aangetrokken om het soort massage genaamd "manuele lymfedrainage" voeren.
 8. 8
  Gebruik elastische handschoenen, kousen, tapes of bandages rond de gezwollen lichaamsdelen tijdens de dag of tijdens lichamelijke activiteiten na instructies van een professionele persoon.
 9. 9
  U kunt gebruik maken van opblaasbare kledingstukken rond de gezwollen ledematen gedurende enige tijd na professionele instructie.
 10. 10
  U kunt sequentiële verloop pomptherapie uitvoeren nadat professionele instructie. Door deze therapie een elektrische pompen verbonden met opblaasbare kledingstukken worden gebruikt om herhaaldelijk en opeenvolgend comprimeren en decomprimeren van de gezwollen ledematen te vloeistofcirculatiesysteem hulp.
 11. 11
  De huid op een lichaamsdeel getroffen door ernstige oedeem dient speciale zorg te bereiken om te voorkomen en te behandelen zweren. Goede reiniging, dagelijks gebruik van vochtinbrengende crèmes, goed afspoelen van de huid verwondingen.
 12. 12
  Kruidenproducten om oedeem te behandelen kan nuttig zijn. Wetenschappelijke projecten is gebleken effect van kruiden of kruidenextracten bevat flavonoïden.
 13. 13
  De procedure genaamd "olie trekken" kan helpen om oedeem. Het bestaat uit het spoelen van de mond met een eetlepel sesam-of zonnebloemolie gedurende 15-20 minuten en dan spugen de olie eruit.

Waarschuwingen

 • Door ernstige oedeem, de maatregelen die u kiest om zelf te doen moet worden met een professionele besproken voordat u uw keuze maken.
 • Oedeem is zowel een symptoom van ernstige en minder ernstige ziekten, en ook een gevolg van ongezonde levensstijl. Door oedeem zonder bekende bron, moet professioneel onderzoek worden uitgevoerd.
 • De beschreven maatregelen kunnen thuis worden uitgevoerd. De technisch gecompliceerde varianten moeten echter worden gedaan na instructies van een professional.