Wkenl

Hoe te netelroos natuurlijke wijze te behandelen

Hoewel de oorzaak van netelroos is niet altijd bekend, ze vaak een reactie op het lichaam vrijgeven histamine, die het heeft wanneer er een allergische reactie op voedsel, medicijnen of andere allergenen. Histamine is soms ook reactie van het lichaam tegen infecties, stress, zonlicht en temperatuurschommelingen oa. Netelroos meestal manifesteren als kleine, gezwollen, jeukende, rode plekken op de huid die alleen of in clusters kunnen optreden. Onbehandeld, netelroos meestal verdwijnen binnen een paar uur, maar nieuwe kunnen in hun plaats lijken. De meeste bijenkorf uitbraken volledig op te lossen zichzelf binnen een paar dagen. U kunt netelroos natuurlijk de behandeling om hulp te krijgen van de symptomen.

Stappen

Hoe te netelroos natuurlijke wijze te behandelen. Breng een nat, koud kompres op de bijenkasten om de zwelling en koel de ontstoken huid te verminderen.
Hoe te netelroos natuurlijke wijze te behandelen. Breng een nat, koud kompres op de bijenkasten om de zwelling en koel de ontstoken huid te verminderen.

Deel een: behandeling van de bijenkasten nature

 1. 1
  Breng een nat, koud kompres op de bijenkasten om de zwelling en koel de ontstoken huid te verminderen.
  • Bevochtig een papieren handdoek met koud water en leg het op uw aangetaste huid gedurende 15 minuten per keer.
  • Opnieuw de koud kompres om de paar uur als nodig is om pijn en zwelling te verminderen.
 2. 2
  Drink kruidenthee voor een natuurlijke bijenkorf behandeling. Aankoop theezakjes of kopen kruiden los en brouwen uw eigen thee. In het algemeen moet u gebruik maken van 1 theelepel kruid per kop heet water. Steile blad of bloem kruiden voor ongeveer 10 minuten, en de wortel kruiden voor 20. Drink 3 tot 4 kopjes thee per dag voor een optimaal effect.
  • Groene thee, algemeen bekend om zijn voordelen voor de gezondheid, met inbegrip van antihistamine effecten, is verkrijgbaar zowel met als zonder cafeïne.
  • Zoethoutwortel kan ontsteking veroorzaakt door bijenkasten te verminderen en ondersteunt uw immuunsysteem te helpen uw lichaam te herstellen van de symptomen sneller. Als u last heeft van hoge bloeddruk, een hartkwaal, oedeem, of het nemen van bepaalde medicijnen, zoals warfarine of diuretica, niet nemen zoethout.
  • Goldenseal, vooral bekend om zijn maag-uitkeringen, is ook gevonden dat zij heilzaam zijn voor mensen met voedselallergieën op te heffen of te verminderen allergische reacties.
  • Duivelsklauw, ook wel bekend als harpagophytum procumbens, kan de ontsteking te verminderen en het kan nuttig zijn indien huidafwijkingen optreden van ernstige bijenkorf uitbraken. Als u diabetes hebt of neemt de bloeddruk of bloedverdunnende medicatie, denk duivelsklauw niet nemen.
  • Kamille thee wordt vaak gebruikt door mensen om bijenkasten te behandelen, hoewel er geen wetenschappelijk bewijs om de voordelen ervan te bewijzen in bijenkorf behandeling. Als u warfarine, hoeft kamille niet nemen zonder eerst toestemming van uw arts.
 3. 3
  Probeer andere kruiden antihistaminica. De meeste van deze middelen kan worden ingenomen in pilvorm. Zij moeten ofwel een tijdelijke verlichting te bieden van jeuk of vermindering van roodheid. Natuurlijke kruiden-antihistaminica zijn:
  • Brandnetel. Dit klinkt misschien raar, want het aanraken van brandnetels in het wild kan een uitslag te produceren niet in tegenstelling tot netelroos. Sommige artsen daarentegen aanbevolen die een gevriesdroogd preparaat brandnetel, dat bekend staat om zijn vermogen om de hoeveelheid histamine het lichaam te verminderen.
  • Coldsfoot kan effectief zijn als een natuurlijke antihistamine. Europeanen hebben een lange geschiedenis van het gebruik van de plant om huidaandoeningen genezen. De bladeren kunnen ook worden vermalen tot een pasta of coldsfoot extract kan worden ingenomen in pilvorm.
  • Basilicum kan ook werken als een natuurlijke antihistamine. Verhit een paar takjes basilicum blaadjes in het kader van wat stoom en voorzichtig toe te passen op de kasten. Basilicum kan helpen geruststellen het lichaam dat de buitenlandse agent waardoor de korven is niet iets wat het zou moeten vechten.
 4. 4
  Weken in een warm, niet heet, havermout bad om jeuk te verlichten en verzachten je huid. Dit is vooral handig als de bijenkasten bestrijken een groot deel van uw lichaam of zijn geconcentreerd op je benen en onderlichaam.
 5. 5
  Breng aloë vera topicaal de kasten en de huid rondom het getroffen gebieden. Aloë Vera helpt de getroffen huid te genezen sneller en vermindert de kans op het ontwikkelen van bijenkasten op onaangetast gebieden.
 6. 6
  Gebruik gember. Bekend als een "wondermiddel" rond de wereld, gember worden op verschillende manieren verwerkt in voedsel, genomen als een pil of in stoom behandelingen. Probeer het kopen van verse gember, het afsnijden van de huid, zodat het vlees wordt blootgesteld, en zachtjes daubing de gember op de ontstoken huid. Plaats uw gember in de koelkast op voorhand voor een verkoelend effect.
 7. 7
  Verrijk uw dieet om uw immuunsysteem te versterken, verminderen uw kansen op het krijgen van netelroos, en uw lichaam helpen herstellen van aanvallen.
  • Eet een goed uitgebalanceerd dieet, dat door de Amerikaanse Food and Drug Administration, of aanbevelingen van uw arts maakt, voor een optimale gezondheid aanbevelingen volgt.
  • Verhoog de hoeveelheid vitamine C in uw dieet door het eten van meer sinaasappels en andere citrusvruchten, aardbeien, frambozen, meloen, tomaten, rode paprika en groene bladgroenten.
  • Eet voedsel dat acidophilus en andere probiotica bevatten voor optimale spijsvertering de lengte van de kasten verkorten wanneer ze zich voordoen als gevolg van voedselallergieën. Yoghurt dat levende actieve culturen, kwark en zuurkool bevat zijn enkele goede bronnen.
 8. 8
  Zoek professionele hulp voor bijenkorf behandeling als uw pogingen tot het verstrekken van noodhulp zijn niet effectief of als u zeer pijnlijk of chronische netelroos. Een ervaren homeopaat kan ezels uw conditie en bepalen welke homeopathisch middel is uw beste natuurlijke bijenkorf behandeling.
  • Acupunctuur de frequentie of ernst van netelroos door allergische reacties, waaronder angio-oedeem verminderen. Dit is een extreme bijenkorf uitbraak die ook veroorzaakt zwelling van de weke delen membranen rond de lippen, tong en strottenhoofd, die ademhalingsproblemen kan veroorzaken.

Deel twee: het voorkomen van bijenkorven in de toekomst

 1. 1
  Zie een gekwalificeerde allergoloog om een allergietest te nemen. Een allergie test moet zowel soorten huisstofmijt, alle voedingsmiddelen, en bomen en gras, want deze zijn zeer voorkomende allergenen. Een allergietest moeten helpen je concluderen welke allergenen te vermijden in de toekomst. U kunt allergisch zijn voor:
  • Levensmiddelen of additieven. Aardbeien zijn voorkomende triggers van netelroos, evenals kleurstoffen, of salicylaten, sulfieten en polysorbaten.
  • Medicijnen. Als je een medicijn, vooral een antibioticum, dat ervoor zorgt dat je om uit te breken in netelroos spoedig daarna nemen, kon je allergisch voor is.
  • Insectenbeten. Het gif van bepaalde insecten kan een allergische reactie veroorzaken.
 2. 2
  Vermijd stress. De exacte medische redenen zijn nog niet helemaal duidelijk, maar wetenschappers denken dat er een verband tussen stress en de immuunrespons. Proberen om natuurlijke afzetmogelijkheden te vinden voor uw stress als je overweldigd voelen, hulpeloos, en vaak geïrriteerd. Oefening, sport, kunst en meditatie kan helpen voorkomen dat een stress-geïnduceerde breakout.
 3. 3
  Vermijd triggers. Uw allergoloog zou in staat zijn om u te helpen erachter te komen wat natuurlijke, chemische of dierlijke interacties geven u netelroos, maar veel mensen zijn volledig in het duister over hun triggers.
  • Nadat u een incident, schrijf alle voedingsmiddelen die je hebt gegeten in de afgelopen drie dagen, evenals alle detergenten, schoonheidsproducten, en hygiëne producten die u hebt gebruikt of verbruikt. Noteer elk detail je kunt onthouden. Breng deze lijst in uw allergoloog als documentatie.
  • Als uw allergoloog niet in staat is om te komen met een boosdoener, doe wat onderzoek zelf. Beginnen met een volledig neutrale dieet - rijst, aardappelen, kip, etc. - voor een paar dagen, en dan beginnen de invoering van verschillende items in uw dieet, een voor een. In het begin, alleen wassen met ongeparfumeerde, niet-chemisch-behandelde zepen, uit te breiden naar een aantal verschillende wasmiddelen als je denkt dat ze misschien de boosdoener zijn.

Tips

 • Maak een dikke pasta van zuiveringszout en water. Verspreid over besmette gebied.
 • Proberen om de bron van het allergeen te identificeren als u denkt dat een allergische reactie wordt veroorzaakt uw netelroos. De beste manier om bijenkasten te behandelen is om ze te vermijden. Voorkomende voedselallergenen behoren schelpdieren, vis, eieren, melk, noten, bessen en tomaten. Je kan ook allergisch zijn voor een conserveermiddel, voedsel kleurstof, of andere chemische stof in bereide producten. Houd een eetdagboek en gebruik proces van eliminatie te beledigen voedingsmiddelen te identificeren, of een arts voor de arts allergie testen.
 • Als je een grote uitbraak van netelroos die van invloed is op een groot deel van je lichaam, de snelste manier om de huid te koelen is neem een ​​koele douche. Begin met warm water en geleidelijk verlagen van de temperatuur totdat het is comfortabel koel of koud. Vermijd het nemen van een warme douche, die verder jeuk en irritatie van de gevoelige weefsel kunnen veroorzaken.

Waarschuwingen

 • Netelroos of angio-oedeem gepaard gaan met ademhalingsproblemen kan leiden tot een medische noodsituatie. Als u met iemand die heeft een slechte allergische reactie, monitoren zijn ademhaling en bij hem blijven om ervoor te zorgen zijn luchtwegen helder blijft.