Wkenl

Hoe te plotselinge pijn op de borst te verlichten

Pijn op de borst kan het resultaat van een verscheidenheid van redenen, waaronder veel kleine en onschadelijk. Het kan echter plotselinge ongemak veroorzaken. Het is mogelijk om borstpijn verminderen of te elimineren zonder gebruik van sterke medicijnen.

Stappen

Hoe te plotselinge pijn op de borst te verlichten. Proberen pijn op de borst voorkomen.
Hoe te plotselinge pijn op de borst te verlichten. Proberen pijn op de borst voorkomen.
 1. 1
  Bel medische hulpdiensten. Als de pijn op de borst is een ernstige, langdurige, of zeer onverwacht, bel uw lokale alarmnummer of ga naar de spoedafdeling. Veel van de schade veroorzaakt door hartaanvallen kan worden verlaagd indien het een hartaanval is snel genoeg gevangen.
 2. 2
  Proberen pijn op de borst voorkomen. Eet veel gezonde voeding en krijgen in minstens dertig tot zestig minuten lichaamsbeweging per dag. Vermijd te veel stress en alles verwerken in een rustige manier. Eet langzaam, zoals slikken lucht kan pijn op de borst veroorzaken.
 3. 3
  Adem langzaam in en uit. Adem in door je neus en uit door je mond. Doe dit in een gestaag maar aangenaam tempo.
 4. 4
  Herinner jezelf van goede tijden en afleiden. In het algemeen, activiteiten zoals lezen, gaan op de computer of tv te kijken terwijl het hebben van pijn op de borst niet de neiging om te ontspannen, dus vermijd deze.
 5. 5
  Drink een milde kruidenthee, zoals munt of kamille. Het zal helpen kalmeren je.
 6. 6
  Ga liggen en ontspan. Stoppen met denken te intensief over iets. Sluit je ogen, als het helpt en probeer mediteren. Hebben iemand met je praten, maar vergeet niet dat harde geluiden alleen maar meer pijn kan doen.
 7. 7
  Ga naar buiten en wat frisse lucht. Frisse lucht kan een natuurlijke remedie voor vele kwalen zijn. Ga voor een eenvoudige wandeling, of gewoon zitten als je zwak voelt.
 8. 8
  Heeft iemand geeft je een sterke rugmassage. Het effect kan op dragen om uw pijn en verminderen het.

Tips

 • Adem niet in een te hard of te snel. Dit zal alleen de snelheid van uw hartslag.

Waarschuwingen

 • Als uw zaak ernstig is, moet u contact opnemen met een arts.
 • Als het hart pijn optreden te vaak of je het gevoel te zwak, het is een teken om een ​​arts te raadplegen.