Wkenl

Hoe te polsstokspringen

Er zijn veel stappen om een ​​goede polsstokhoogspringer geworden. Echter, als ze niet correct worden opgevolgd, kan dit leiden tot ernstig letsel. Je zou zelfs kunnen sterven. Lees dit artikel om te leren hoe polsstokspringen.

Stappen

Hoe te polsstokspringen. Koop een aanvaardbare springen paal.
Hoe te polsstokspringen. Koop een aanvaardbare springen paal.
 1. 1
  Koop een aanvaardbare springen paal. Lengte en flex nummer (het gewicht is gemaakt om te worden gebruikt voor) het polsstok afhankelijk van het gewicht en de lichaamslengte. Zorg ervoor dat de paal is gemaakt van een goed materiaal dat niet zal breken met de eerste sprong. Vergeet niet, je gaat om te rusten van al uw gewicht op dit flinterdunne paal.
 2. 2
  Ga naar een polsstokhoogspringen put. Zorg ervoor dat de put wordt gebouwd aan de veiligheidsnormen.
 3. 3
  Houd de paal correct. Rechtshandige mensen moet de paal te houden met hun rechterhand op de top, en hun linkerhand moet tussen de een en twee voeten eronder. Op een eerste poging moet je alleen houden de paal zo hoog als je kunt bereiken wanneer de paal wordt volledig rechtop gehouden. Verleng je rechterhand boven je hoofd. Linkshandige mensen, doe dit vice-versa.
 4. 4
  Plaats het uiteinde van de paal in het vak gewelven. Zorg ervoor dat uw handen in dezelfde positie als voorheen.
 5. 5
  Ga op je linkervoet en rijdt je rechterknie in de lucht als je rechtshandig bent. Als je linkshandig bent, sta op je rechtervoet en rijden met je linkerknie. Neem drie grote stappen achteruit voor een kamer.
 6. 6
  Ren naar voren. Om het makkelijker te maken op de eerste paar pogingen alleen houd je armen boven je hoofd verlengd. Neem drie lopende stappen vooruit. Op latere pogingen kunt u beginnen de aanloop met je armen gebogen en het bovenste deel van de paal recht boven je hand rust op je schouder, later kunt u de paal omkeren, zodat het uiteinde is in de lucht en de top in de buurt van de grond. Tijdens de drie stappen aanpak soepel breng uw rechterhand vanaf het aanvankelijke positie op uw heup om het de uiteindelijke positie boven je hoofd (zoals hierboven uitgelegd). Wees er zeker van te houden je hand dicht bij je lichaam, buig je elleboog in plaats van swing een stijve arm van het lichaam weg en dan omhoog. Als je onder de knie hebt een driefasenaanpak en zijn ervan overtuigd met uw gewelf vermogen van de aanpak kan worden uitgebreid tot een 12 tot 16 stappen aanloop.
 7. 7
  Springen van je linkervoet, met behulp van uw rechter knie om jezelf te drijven in de lucht. Spring van je rechtervoet als je linkshandig bent. Je moet vooruit in een snel tempo, met de pole verstrekken van meer en meer hoogte. Ren lang en springen uit de grond, houd je linkerarm instort in je lichaam en laat de paal flex.
 8. 8
  Zwaai je linkerbeen tot aan de bovenkant van de paal terwijl de rechterknie in de 90 graden rijstand in een poging om jezelf als upside-down mogelijk. Een goede manier om dit te oefenen is een one handed pop-up kluis.
 9. 9
  Rij door met je armen. Doe dit door het brengen van uw top de hand (je rechterhand, als je rechtshandig bent) tot aan je heup. Dit geeft je extra hoogte geven en houden u dicht bij de paal.
 10. 10
  Draaien. Tot op dit punt uw rug is geconfronteerd met de put die u voltige in. Nu, trek en draai je heupen rond de paal. Initiëren de beurt door aan je rechter voet naar binnen. Als je trekt je lichaam moet natuurlijk draaien rond de paal, zodat je buik wordt nu geconfronteerd met de put.
 11. 11
  Af te duwen van de paal wanneer u op uw maximale hoogte. Uw voeten moeten nog steeds verticaal (bijna als het doen van een one-handed handstand push-up off van de bovenkant van de paal). Een van de moeilijkste technieken is het houden van jezelf evenwicht in een verticale positie met je hoofd en schouders naar beneden en je benen verlengd direct over hen. Begin en de meeste tussenliggende vaulters zal de fout te laten hun benen vallen in de richting van de bar en bedriegen zichzelf uit twee of meer voeten hoogte te maken. Blijf verticale als u uittrekken en omdraaien! Wees voorzichtig! Meest verwoestende verwondingen in polsstokhoogspringen optreden wanneer de springer laat gaan van de paal te vroeg en valt voorover in de doos.
 12. 12
  Vallen laten de matten van de put te vangen u. Probeer niet te landen op je voeten, want dit kan mogelijk leiden tot een verstuikte enkel. Indien mogelijk land op je rug.

Tips

 • De omvormer knie is heel belangrijk. U wilt dat uw tenen wijzen omhoog.
 • Wanneer u begint moe niet te gaan zou dit een ernstige verwonding veroorzaken
 • Wat gewicht opleiding zal u helpen een beter polsstokhoogspringer zijn, het duurt arm kracht en een sterke kern om een ​​goede vaulter zijn.
 • Polsstokhoogspringen gaat een aantal ingewikkelde bewegingen met je lichaam dat je zal niet op magische wijze te ontdekken, zodat je iemand moet hebben om te laten zien hoe het wordt gedaan.
 • Om te voorkomen dat u te vertragen voordat je plant het uiteinde van de paal in het polsstokhoogspringen put, moet u een aantal "het planten van de paal" oefeningen doen voor spier-geheugen.
 • Als je een serieuze interesse te ontwikkelen, vinden een instructeur, stel jezelf in een wedstrijd, of gewoon plezier hebben uitdagende jezelf te hoger en hoger hoogten te bereiken!
 • Je zal niet te hoog in het begin, maar na de training, zal je hoger springen.
 • Veel plezier
 • Wanneer u plant de paal in het vak fabriek ervoor zorgen dat uw biceps raakt je hoofd en je beide armen recht

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat uw paal is geschikt is voor uw lengte en gewicht.
 • Als springen een bar, nooit land voeten eerst op de mat. De mat geeft en kan leiden tot ernstig enkelletsel.
 • Oefen een met een bungee koord. Het zal pijn doen als je land op de glasvezel concurrentie dwarsbalk.
 • Gebruik een paal getest binnen 5 pond van uw gewicht je kunt ernstig gewond raken als je dat niet doet.
 • Als u planten de paal als je "in", dan zul je schouder problemen. Zorg ervoor dat loodrecht met de grond 90% van de tijd
 • Controleer de kuil voor gaten of scheuren voordat gewelf.
 • Hebben toezicht te allen tijde.