Wkenl

Hoe te vechten reflexen te verbeteren

Reflexen zijn de manier waarop uw lichaam zich gedraagt ​​wanneer het nodig heeft om te handelen zonder na te denken. Ze kunnen zowel natuurlijke reflexen (zoals snel terugspringende je hand als je iets weg raken te warm) of onderwezen reflexen (zoals het niet te laten vallen dat zeer dure of waardevolle cup gewoon omdat het te kostbaar). Trainen van uw reflexen kunnen met succes worden bereikt door eindeloze herhaling van de bewegingen. Tijdens dit proces, zal de consequente acties om bepaalde stimulus worden omgezet in onderbewustzijn aanleiding voor (de reflexen).

Stappen

Hoe te vechten reflexen te verbeteren. Een lijst van de aanslagen wilt u uw reactie tegen te verbeteren.
Hoe te vechten reflexen te verbeteren. Een lijst van de aanslagen wilt u uw reactie tegen te verbeteren.
 1. 1
  Een lijst van de aanslagen wilt u uw reactie tegen te verbeteren.
 2. 2
  Zoek een trainingspartner.
 3. 3
  Vraag je partner om de aanval langzaam uit te voeren. Terwijl uw partner voert de aanval, proberen te ontwijken of te blokkeren. Wees verstandig om te begrijpen dat bepaalde aanslagen niet kan worden geblokkeerd, bijvoorbeeld het blokkeren van een stempel zal gewoon jezelf getroffen door zowel de punch en door de hand of arm u ervoor kiest om te blokkeren met. U kunt ook de trein een onmiddellijke tegenaanval na het succesvol ontwijken de oorspronkelijke attack.
 4. 4
  Herhaal de zeer dezelfde aanval met precies dezelfde verdediging. Als je denkt dat je het goed doet, dan beginnen steeds meer de aanval snelheid en de verdediging snelheid. Doe dit voor ongeveer 10 ~ 15 minuten. Je lichaam leert om te reageren op deze specifieke situatie.
 5. 5
  Wisselen naar een andere aanval of in een andere verdediging (of beide). Verdere opleiding voor ongeveer 10 ~ 15 minuten. Uw lichaam zal nu leren om te reageren op een andere situatie. Niettemin, tot hier, je bent altijd verwacht dat de aanval.
 6. 6
  Blijven schakelen totdat je succes hebt getraind ongeveer 3 of 4 aanvallen en bijbehorende verdedigingen.
 7. 7
  Vraag je partner om een van de eerder getrainde aanvallen willekeurig te doen. Nogmaals, begint langzaam en blijven verhogen de aanval snelheid als je succesvol zijn in je training. Uw lichaam zal nu beginnen te trainen op hoe snel de aanval en dienovereenkomstig reageren.
 8. 8
  Herhaal het allemaal. Herhalen is de enige manier waarop je reflexen zullen worden opgeleid.
 9. 9
  Meer partners, althans blijven vinden manieren om verschillende aanvallen. U wilt vechten reflexen te verbeteren, niet het verbeteren van je reflexen als iemand je weet dat je stoten op een heel bijzondere manier.
 10. 10
  Zodra je dit onder de knie hebt, vinden twee meer mensen. Hebben een staan ​​aan weerszijden van en voor u, en voeren dezelfde aanvallen willekeurig (Het beste is om een ​​andere persoon te bellen op een bepaald nummer voor elke persoon, om ze allemaal te voorkomen dat de aanval u in een keer.)

Tips

 • Uiteindelijk uw spier-geheugen zal schoppen in, en deze natuurlijke zal worden. Het beste is om een ​​paar bewegingen die het meest comfortabel voor u en komen gemakkelijk vinden. Er is niet een manier om elke aanval te ontkennen - Experimenteer en kijk wat werkt.
 • Word lid van een martial arts school. Je zult hetzelfde moeten doen als hier beschreven, met het verschil dat je "professionele" hulp op de beste manieren om het ontwijken van de aanslagen, van contra-aanvallen en een grote verscheidenheid aan aanvallen is gewaarborgd zult hebben.
 • Geniet van wat je doet. Trainen niet tijdens woedt of denken over wraak van een soort als die ervoor zorgt dat je lichaam denken aan de opleiding ervaring als een slechte ervaring en zijn stimulus zo veel mogelijk af te wijzen. Terwijl u geniet van uw training, zal je lichaam eerder bereid zijn om te leren.
 • Probeer jezelf of je partner geen kwaad. Toch heb je af en toe gekwetst door een ongeluk...

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat de mensen die je trainen met niet daadwerkelijk gaat je pijn doen. Als je denkt dat ze zullen vinden dan een andere partner te trainen met.