Wkenl

Hoe te vissen op zeebaars

Dit artikel zal u vertellen hoe u die grote trofee winnaar vangen.

Stappen

Hoe te vissen op zeebaars. Uitzoeken van de juiste aas.
Hoe te vissen op zeebaars. Uitzoeken van de juiste aas.
 1. 1
  Uitzoeken van de juiste aas. Dit is van cruciaal belang. Bas zoals lawaai, dus probeer spinnerbaits en pluggen met een goede rammelaar. Ook Bas liefde wormen, dus probeer wormen die zout in hen hebben. Deze werken het beste. Plastic kikkers en hagedissen werken ook. Het belangrijkste is, erachter te komen wat de bas zijn eten waar je vissen. Zo zijn er veel elft waar u vis, rivierkreeft enz. Zodra je erachter te komen wat de bas zijn natuurlijk voeden op, het is een kwestie van het vinden van de juiste kleuren, diepte en op te halen voor die natuurlijke look die de bas beet zal leiden.
 2. 2
  Uitzoeken van de juiste hengel. Ga naar de lokale outdoor winkel of sportsfishingpro.com. Er zijn veel verschillende stijlen van de visserij-en andere apparatuur voor de verschillende situaties.
 3. 3
  Geworpen in een gebied met een beetje gras en veel rotsen. Verzonken bomen of houtblokken goed werken, ook - bas graag hangen in de buurt van een structuur, drop offs setiment lijnen enz. Heb het aas raakte de rotsen. Largemouth bass liever ondieper, rustiger water met veel dekking. Met Largemouth Bass werken de oever van een vijver of meer Smallmouth bass liever meer open water, vaak met een stroom.
 4. 4
  Als met een zachte kunststof zoals een hagedis of een worm, reel in langzaam en trekken aan het elke keer in een tijdje. Vissen zoals voor hun wormen te bewegen, vooral onregelmatig dus.
 5. 5
  Als u een hapje, wacht een seconde of twee om ervoor te zorgen dat de vis heeft uw lokken in zijn mond, dan ruk omhoog lichtjes aan de haak in de mond van de vis. Zodra je denkt dat je een vis hebt gevangen, spoel het erin
 6. 6
  Vangst en versie wordt sterk aanbevolen. Bass zijn het populairste spel vissen in de VS Veel bas visserij bevatten alleen inheemse vissen en in sommige gevallen zijn overbevist. Het loslaten van uw vangst verzekert de toekomst van de bas bevolking en dat betekent meer vis te vangen in de toekomst.
 7. 7
  Als je besluit om het te houden voor het diner, de beste methode is om de vissen te houden in een live goed of op een stringer totdat u klaar bent om het te doden zijn. Als dat geen optie is, doden de vis snel (stomp voorwerp op de achterkant van het hoofd), incisie de buik en verwijder de ingewanden (zorg ervoor dat de nieren die zijn tegen de wervelkolom te verwijderen), dan direct hiermee op ijs. Als u niet beschikt over een koeler beschikbaar, een 'stringer' of emmer water zal het enigszins koel te houden. Als u niet van plan om de vis te eten, terug te sturen naar het water door zachtjes vast te houden in het water - zorgen voor de kieuwen kan openen en sluiten en laat het water door te laten.
 8. 8
  Als de bas vangen u heeft zwarte huid, laat het meteen. Het vlees is erg vet en sommigen zeggen het smaakt menthols. (Opmerking: Een bas met "zwarte huid" betekent alleen het is in het ondiepe water in de zon en heeft verduisterd door middel van blootstelling aan de zon Veel hetzelfde als een mens krijgt een bruine kleur..
 9. 9
  Wilt u misschien een topwater aas als je wilt een grote bas dingen die je nodig hebt voor deze vangen, is een bug lijkt topwater aas Ik zou de rebel aanraden hommel gemakkelijk te vinden in Walmart.

Tips

 • Natuurlijke kleur aas het beste werken - groen, bruin, watermeloen rood.
 • Geuren en gewichten kan uw kans op het vangen van een vis te verhogen. Probeer een breed scala om te zien welke de juiste voor het gebied je vissen inch is
 • Gooi je hengel en aas parallel aan de kust of de boomgrens of brushline u werkt en trek het aas terug naar u op deze manier. Dit zal uw lokken / lokaas geven een langere tijd in de staking zone en zal, in de tijd, het verhogen van uw staking percentages omdat je uitbreiding exposure van uw aas op bas voor een langere periode van tijd. Net als veel andere sporten, zal de slimme visser werken de percentages.
 • Niet negeren het schepsel aas en kunstmatige wormen - veel ervaren bas vissers zullen deze suggestie bevestigen: zonder mankeren, hebben de grootste bas ooit betrapt geweest blijft haken met behulp van deze eenvoudige aas en technieken met een spinning reel / hengel combo.
 • Niet uitsluitend afhankelijk kunstaas - een leuke avond crawler kan ook spectaculaire resultaten opleveren.
 • Controleer om te zien of u een visvergunning nodig, kosten van deze vergunningen te helpen zorgen voor een veilige en duurzame vangstmogelijkheden!
 • Raak niet ontmoedigd als je niet vis de eerste keer niet te vangen. Je moet het meer kennen. Overwegen om een ​​kaart voor de specifieke meer.
 • Net als iets anders, bas visserij vergt oefening. Hoe meer u vissen en leer hoe meer geluk je op het water zult hebben.
 • Pitch uw aas in of in de buurt zichtbaar borstel en onderwater puin. Bass rondhangen in de buurt en onder structuur te wachten op een hinderlaag kans te voeden. Hoe meer vertrouwen je wordt, kunt u zelfs beginnen met het overslaan van je aas uit deze structuur een reactie staking van een nabijgelegen bas werven. Dat klopt, zal bas lokt toeslaan als ze honger hebben en wanneer ze, bij gebrek aan een beter woord, geïrriteerd!

Waarschuwingen

 • Denk twee keer na over het eten van een bas die u kunt vangen. Reservoir en retentie vijvers kan een aantal grote bas produceren echter opvangbekkens verzamelen afvalmateriaal afvalstoffen en gifstoffen uit het grondwater. Het eten van deze vis kan gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Omgekeerd bass gevangen van grotere meren en rivieren zijn uw beste inzet voor vis niet zo waarschijnlijk toxisch met metalen zoals kwik en andere verontreinigingen. Dit is te wijten, in grote mate, aan het feit dat meer water wordt bijgevuld in verschillende mate door de feeder-rivieren en ondergrondse bronnen.
 • Zorg ervoor dat u een licentie om te vissen.

Dingen die je nodig hebt

 • Aas
 • Staaf
 • Haspel
 • Gebied te vissen
 • Bas boot, indien mogelijk