Wkenl

Hoe kunt u uw denken vaardigheden te verbeteren

Ondervindt u problemen met uw denken skills.Here zijn enkele tips om uw denken vaardigheden te verbeteren.

Stappen

Hoe kunt u uw denken vaardigheden te verbeteren. Neem wat ademhalingsoefeningen.
Hoe kunt u uw denken vaardigheden te verbeteren. Neem wat ademhalingsoefeningen.
 1. 1
  Neem wat ademhalingsoefeningen. De beste manier om adem is om het te nemen uit je buik. Veel mensen weten niet van deze wijze van ademhalen. Haal een paar keer langzaam adem vanuit je buik. Maag ademhaling activeert je hersenen. Het helpt u om uw denken vaardigheden en het geheugen te verbeteren.
  • Diepe ademhaling verhoogt ook de zuurstoftoevoer naar uw hersencellen. Als gevolg hiervan worden ze actiever.
 2. 2
  Studies hebben ook aangetoond dat kauwgom kan ook helpen bij het ​​verbeteren van je denken vaardigheden. De handeling van kauwgom verhoogt de doorstroming van bloed naar je hersenen. Mensen kauwgom in staat zijn om beter te concentreren en te onthouden nieuwe informatie beter. Het is goed om suikervrije kauwgom te gebruiken om eventuele bijwerkingen te voorkomen.
 3. 3
  U kunt ook proberen arm cirkels. Het is goed om te gaan naar een plek waar niemand je kan zien. Het is voldoende om 10-15 set van arm circles.To doen een arm cirkel doen, gewoon rechtdoor verbreed uw arm uit naar de voorkant. Dan zwaai je arm helemaal achter u en terug naar het front. Houd altijd uw elleboog geblokkeerd tijdens het uitvoeren van deze oefeningen. Het zal u verhogen de hartslag, die goed is voor je hersenen wordt beschouwd.
 4. 4
  Maak gebruik van sommige brain games. Puzzels en hersenkrakers dwingen je geest in de actieve modus te krijgen. De verschillende types zoals kruiswoordpuzzels, sudoku, etc kan gebruik worden gemaakt van voor dit doel.
 5. 5
  Drink voldoende water. Ga niet voor frisdrank, cola of koffie. Eet geen chocolade of snoep. Zij zullen uw vermogen om te concentreren en dingen te onthouden verlagen. Er wordt gezegd dat veel mensen zijn uitgedroogd alle tijd en beseffen het niet. Je hersenen wordt gemakkelijk beïnvloed door het. Zorg er daarom voor dat je genoeg water drinkt.
 6. 6
  Het hebben van te veel voedsel dat vet of suiker bevat zal slecht invloed op je denken vaardigheden. Nemen geen maaltijden kan maken je moe. Daarom eet een kleine, evenwichtige maaltijd. Onder andere voedingsmiddelen die helpen de hersenen werken goed, zoals vis, groenten en volle granen.
 7. 7
  Wanneer je probeert om te studeren proberen met behulp van alle zintuigen. De verschillende delen van je hersenen herinneren verschillende zintuiglijke indrukken. Bijvoorbeeld beelden worden opgeslagen in een stippellijn geluiden in andere.
 8. 8
  Wanneer u nieuwe gegevens te bestuderen, een timer instellen. Allot slechts een bepaalde hoeveelheid tijd om het materiaal te leren. Kunt u ze weer onderverdelen. Misschien een of ander ding als dit, 10 minuten om te lezen, 20 minuten te herzien en 10 minuten te reciteren. Het zal je dwingen om zich te concentreren, omdat je weet dat je tijd beperkt.

Tips

 • Zoals eerder gezegd puzzels kan echt nuttig zijn. Ze dwingen je om na te denken over iets heel diep. Ze maken je hersenen werken. Ze brengen al het redenerend vermogen in je. Probeer een boek van puzzels om betere praktijk te kopen.
 • Meditatie kan nuttig zijn om beter te denken. Begin met 5 minuten in de ochtend en vijf minuten vóór bed, elke dag.
 • Als je slaapt beter je in staat om beter te denken.

Waarschuwingen

 • Trachten eerder slagen dan onderhoudend gedachten van mislukking.