Wkenl

Hoe bouw ik de ultieme tippmann sniper paintball pistool

Dit artikel beschrijft hoe te helpen bouwen aan de ultieme Tippman sniper rifle voor gebruik in Paintball. Er is veel controverse in de paintball wereld als het gaat om sluipschutters. Velen geloven dat er niet zoiets, als paintballs niet rechtdoor vliegen en het is niet praktisch om te snipen. Anderen geloven dat hoewel alle markers hebben hetzelfde bereik, de combinatie van een goede setup en een goede scherpschutter kan raken vanuit de tweede lijn. Hoe dan ook, zult u niet het doen van de militaire snipen vanaf 3/4 van een mijl afstand.

Stappen

Hoe bouw ik de ultieme tippmann sniper paintball pistool. Koop een fatsoenlijke barrel - Er zijn een verscheidenheid van lengtes en materialen die drastisch kan verhogen uw nauwkeurigheid.
Hoe bouw ik de ultieme tippmann sniper paintball pistool. Koop een fatsoenlijke barrel - Er zijn een verscheidenheid van lengtes en materialen die drastisch kan verhogen uw nauwkeurigheid.
 1. 1
  Koop een fatsoenlijke barrel - Er zijn een verscheidenheid van lengtes en materialen die drastisch kan verhogen uw nauwkeurigheid. De twee dingen die de meeste invloed hebben op uw nauwkeurigheid zijn de paintball en vat combinatie. Een Flatline Barrel System van Tippmann is bewezen dat bereik te vergroten. Als je niet krijgt een flatline, een vat 14-16 centimeter, eventueel een J en J keramiek, een Smart Parts vat, of een Apex vat bevestiging die effectief kan vergroten het bereik van uw marker op 100 meter. Niet iets lang alleen maar om dezelfde fps behouden te krijgen. Vat kits zijn vaak de meest veelzijdige en nauwkeurige vaten beschikbaar als je kan de grootte van uw vat te passen aan de grootte van de paintballs je schieten. Zorg ervoor dat uw vat heeft de juiste threading. Merk op dat de A5 neemt andere schroefdraad dan de 98 op maat.
 2. 2
  Hier krijg je een goede paintball match om je barrel - Alle paintballs zeggen dat ze zijn.68 kaliber, maar alle merken zijn nog steeds niet allemaal precies even groot. Als de paintballs u fotografeert niet overeenkomen met uw vat, zullen ze ofwel niet recht schieten of ze zullen barsten in het vat. U kunt zien of het paintball overeenkomt met het vat door het verwijderen van uw vat en laten vallen van een paintball in het. Als het rolt gewoon uit, het paintball is te klein, maar als het vast komt te zitten als je blazen in het vat, het is te groot. Het moet niet te vallen, maar gaan door wanneer u maar blazen in het vat. De beste manier om een ​​goede boring naar paintball wedstrijd is om een ​​vat kit die anders vat stukken op verschillende wijze omvang paintballs overeenkomen omvat krijgen. Als het gaat om het kopen van paintballs, je meestal krijgt wat je betaalt voor. Hoe goedkoper de verf, het meer kuiltjes en inconsistenties ze de neiging te hebben. Dit, natuurlijk, doet pijn uw nauwkeurigheid. Paintballs variëren in prijs van 20€ -60€ voor 2000 ballen. Duurdere paintballs zal doorgaans het beste, maar niet altijd.
 3. 3
  Leer het belang van consistentie - Als uw marker een gelijke hoeveelheid lucht of co2 niet elke keer schieten, een goed vat nauwelijks helpt, zult u niet in staat om nauwkeurig te schieten. Consistentie wordt verbeterd door toepassing van een regulator. Toezichthouders zijn ofwel hoge of lage druk. Als je er een zorg dat de druk rating van de toezichthouder is compatibel met de druk die nodig is om de marker te bedienen. Bij de meeste woodsball marker, zal deze hoge druk zijn. Toezichthouders doen wat de naam al zegt, ze regelen het gas aan het gas krijgen om de klep bij een constante druk te houden, zodat elk schot moet exact verdrijven dezelfde hoeveelheid gas. In combinatie met een goede boring op maat match te schilderen, kan toezichthouders maak uw marker schieten schilderen veel nauwkeuriger.
 4. 4
  Verminderen wrijving van de marker-tippmanns zijn een van de meest populaire markers voor woodsball en veel mensen "snip" mee, maar de fabriek tippmanns hebben verfresten in de ontvanger waarin de bouten beweging die wrijving veroorzaakt. Als u de contactpunten tussen de voorste bout, achter bout, en de ontvangers te poetsen, kunt u drastisch wrijving te verminderen binnen de tegenstander, waardoor de Tippmann schieten veel meer consistent. En consistentie is net zo belangrijk als nauwkeurigheid.
 5. 5
  Begrijpen de waarde van een gezicht versus een scope. Een gezicht is het een goed idee om consequent meer accurate schoten, GEEN SCOPE krijgen. Scopes worden beschouwd grotendeels onpraktisch in paintball omdat paintballs vliegen niet rechtdoor, het kost tijd om iemand te concentreren in een scope, en scopes zal je niet helpen door het verkrijgen van een vergroot beeld van iemand, zoals je kunt ze toch niet raken. Op hun maximale bereik, paintballs gaan sommige 200ft, en het doel bereik is meer als 75-100ft. Een gezicht kan een red dot sight of eenvoudige iron sights zijn. en als je snipen, zult u waarschijnlijk worden gericht je pistool in de lucht hoger zijn dan uw doelgroep, omdat de paintballs zullen afhaken na een bepaalde afstand.
 6. 6
  Het krijgen van een remote kit, dat is een lijn die u toelaat om uw co2 tank of luchttank op uw rug, kunt u aanzienlijk lichter je marker. Dit stelt u in staat om sneller te kruipen en breng uw marker om sneller te dragen, evenals het gemakkelijker om door het bos.
 7. 7
  Begrijp dat camouflage is erg belangrijk omdat het ideale bereik voor een regelmatige speler is ongeveer net 50-60ft, kan een sluipschutter overal van 100 meter tot ongeveer 200 als u verheffen je schot, en als je het te doen op een 40 graden boog, je 'll krijgen ongeveer 300 voet, maar geen garanties 0,125 feet is waar je bent zeker om ze te raken met een schot, dus je moet in staat zijn om jezelf te verbergen, en dat betekent dat je teller en je moet worden gecamoufleerd. Hier krijg je een Ghillie pak als je kunt veroorloven een, zo niet gebruik van lokale vegetatie of takken, struiken en takken, en zet ze op je. de meer natuurlijke je kijkt, hoe beter.
 8. 8
  Zorg ervoor dat u een voorraad te hebben voor de stabiliteit. Zij kunnen, of niet, het verbeteren van uw prestaties als een sluipschutter het uw marker stabieler zal maken wel, vooral tijdens het opstaan, en zal u helpen bij het aanpassen van uw marker voor een afstandsschot.
 9. 9
  Bijna elke paintball marker heeft een zeer vergelijkbare effectief bereik (zelfs 200ft is niet zo ver, en je zal hen waarschijnlijk niet raken van dat bereik, tenzij u oefenen met lange-balling, waar u verheffen uw paintball pistool.) Een paintball sniper must krijgen dicht om er zeker een one shot kill, en dit betekent dat je goed binnen de vijanden bereik. Je moet goed worden verborgen, en je moet in staat zijn om te raken wat je schieten op. Uw marker moet weerspiegelen dat.
 10. 10
  U kan ook lager uw a5 trekkertrekkracht door het verkrijgen van een vulpotlood voorjaar en deze te verwisselen met deel # 2 in de handleiding. Als het voorjaar is twee korte kan de marker leiden tot willekeurig ontslaan. Hier krijg je een paar veren om te zien welke het beste werkt, maar let op dat dit illegaal kan zijn in sommige gebieden, en je kan uiteindelijk schieten meer ballen dan u nodig hebt. vasthouden aan wat je hebt, maar als je niet van de trek, dan ga je gang en wisselen van de veren, en besparen ook de veren.
 11. 11
  Veel plezier knutselen met de marker. A5 kan gemakkelijk worden omgezet in een verscheidenheid van merkers, zoals M4, AK47 en MP5, maar zijn meestal cosmetische en zal helpen eigenlijke spel, behalve misschien lichtere lading en stabielere opname.
 12. 12
  Een bipod helpt ook als je graag rond kruipen op het veld, of opgezet worden in een bunker, of wat het je lukt om te vinden.

Tips

 • Een nog betere barrel is de BT Designs Apex. De Apex kunt u veld-tunen van uw foto's en passen voor omstandigheden in het veld en de verf. Het zal een paar spelletjes te nemen om een ​​idee te krijgen hoe het vat werkt te krijgen, maar zodra je de Apex beheersen, kun je fantastische foto's die zelfs een Flatline zou problemen met hebben.
 • Veel goede sniper versnelling is beschikbaar op actionvillage.com, opsgear.com, pntball.com, of uw lokale pro shop als je het nodig hebt.
 • Lengte van de vaten in veldproeven tonen geen invloed op de nauwkeurigheid. Alleen glad zijdeachtig honen, en droeg bijpassende doen. De honen in het allerbelangrijkste. 8-12 centimeter blijkt de beste resultaten in het helpen consistentie echter.
 • Vermijd alles glanzend.
 • Verzorg je marker.
 • Wanneer u niet aan stap op takken of bladeren bewegen, deze weg zal je positie te geven. In plaats daarvan proberen om stap op de rotsen, omdat ze geen geluid maken wanneer u stap op hen.
 • Er zijn een aantal grote vaten beschikbaar - je kunt niet verkeerd gaan met een Tippmann Flatline, maar betaal je ongeveer 115€ voor, dat is een mooie loop, maar werkt wel.
 • Camouflage uw marker goed. Stok sommige borstel uit je omgeving op terwijl u wacht.
 • Vermijd alles groot op u of uw marker, en geen 21inch vaten!

Waarschuwingen

 • Ga niet een fortuin te besteden aan accessoires zoals een scope, 20 inch loop, bi pod, en Ghillie deksel. Dit spul maakt je niet beter bij paintball te maken. Een goede paintball sniper zou goed zijn met een Talon terwijl het dragen van een spijkerbroek en een groen shirt. De paintball sluipschutter is een strateeg, die gebruik maakt weinig paintballs en brengt het grootste deel van het spel verstopt en het kijken, en het maken van zijn zet op het juiste moment, door langzaam plukken jongens af, en niet onthullen uw locatie. neem iemand uit als veel paintballs vliegen, zullen ze niet weten waar het vandaan kwam, of in ieder geval dat je ze af te werpen.

Dingen die je nodig hebt

 • Een Tippmann 98 custom, A5, X7 of andere kwaliteit marker
 • Een kwaliteit barrel / Flatline barrel
 • Een remote kit (optioneel)
 • sight (optioneel)
 • Fatsoenlijke camouflage of Ghillie suit (optioneel maar aanbevolen) Multi-cam werkt het beste.
 • Bipod (optioneel)
 • pod-pack (optioneel maar aanbevolen)