Wkenl

Hoe de keel van slijm

Slijm is onaangenaam, smerig, en soms blijft bij je voor langer dan verwacht. U liever te ontdoen van het dan laat het op zijn beloop, maar je weet niet echt hoe. Lees verder voor meer informatie over hoe u uw keel van slijm en slijm.

Stappen

Hoe de keel van slijm. Helder slijm of slijm uit je keel door hoesten of Hocking.
Hoe de keel van slijm. Helder slijm of slijm uit je keel door hoesten of Hocking.

Getting basiszorg

 1. 1
  Helder slijm of slijm uit je keel door hoesten of Hocking. Indien een overmaat van slijm zijn thuis heeft gemaakt in je keel, het is oke om het te verdrijven door hoesten het op. Zoek een afgelegen plek, zoals een badkamer, en proberen om het slijm los te maken van je keel door hoesten of Hocking.
 2. 2
  Gorgelen met warm water en zout. Ontbinden van een theelepel zout in 8 gram lauw of warm water. Neem het water in je mond, kantel je hoofd naar achteren, en zonder slikken, gorgelen het zoute water in de achterkant van je keel.
 3. 3
  Drink veel vloeistoffen tijdens de dag. De juiste vloeistoffen kunnen helpen los het slijm van de binnenkant van de keel als de vloeistoffen passeren de slokdarm. Probeer het volgende voor beproefde slijm relief:
  • Warme thee met citroen en honing. Dit moet een van je steunpilaren. De zuurgraad van de citroen is goed in het opbreken van het slijm, terwijl de honing lagen de keel met een aangenaam beschermlaag achteraf.
  • Warme soep. Kippensoep is een favoriet, omdat de bouillon is licht en snijdt het slijm. Stok met lichtere bouillon in plaats van dikker, romiger soepen.
  • Koel water. Luister naar je dorst en drinken zoveel water als je nodig hebt om te blijven verzadigd.
 4. 4
  Probeer stoombehandeling. Geef jezelf een stoombehandeling en laat warme stoom reizen onderaan uw sinus en keel, versoepeling van een aantal van het slijm dat er sprake is ingediend. Probeer het volgende voor de verlichting:
  • Wikkel een handdoek om je hoofd en adem de stoom die uit warm water. Nog beter, steile thee (kamille werkt geweldig) in een grote pot, kantel je hoofd over zijn, en adem de stoom.
  • Neem warme douches. Als je een lange douche te nemen, moet u daarna hydrateren als warm water berooft de huid van essentiële oliën en vocht.
  • Gebruik een luchtbevochtiger / verdamper. Laat uw luchtbevochtiger om vochtige lucht te pompen in je kamer. Zorg ervoor dat u te veel vocht te pompen in de lucht, een beetje gaat een lange weg.
 5. 5
  Gebruik geneeskunde die stoepranden slijm. Generiek geneesmiddel is, zoals Mucinex, is algemeen beschikbaar te dun uit en los slijm. Kijk voor geneesmiddelen die zijn gelabeld "expectorants", wat betekent om duidelijk uit slijm of slijm.

Toedienen van kruiden en natuurlijke remedies

 1. 1
  Gebruik eucalyptusolie. Eucalyptus olie wordt al lang gebruikt als een kruiden slijm opluchting product. De meest effectieve manier om eucalyptus olie te gebruiken is om de bovenste borst lijn met een vervoerder olie, zoals kokosolie en daarna de vlek met een paar druppels van de eucalyptus olie. Dit zou kunnen maken je hoest een beetje meer dan verwacht op het eerste, maar na een tijdje zou moeten helpen los slijm uit je keel.
  • Voeg een paar druppels eucalyptus olie aan uw vaporizer voor een andere effectieve behandeling optie. Laat eucalyptusolie niet oraal te nemen.
 2. 2
  Voeg kurkuma poeder vloeistoffen om het spijsverteringskanaal werking houden. Kurkuma werkt ook als een antiseptisch. Voeg een eetlepel kurkuma en een eetlepel honing tot 8 gram van warm water, oplossen. Drink de vloeistof, en herhaal voor de beste resultaten.
 3. 3
  Eet kruidig ​​voedsel om het slijm los en loopneus krijgen. De lijst met kruidige voedingsmiddelen die kunnen helpen bij het slijm opluchting is lang. Een paar voedingsmiddelen die u zou kunnen nemen zijn:
  • Wasabi of mierikswortel
  • Paprika's, zoals jalapeno of Anaheim
  • Gember en zelfs knoflook

Het vermijden van slijm-producerende voedingsmiddelen en irriterende stoffen

 1. 1
  Blijf weg van melk en zuivelproducten. Hoewel veel betwist het bewijs dat zuivel maakt slijm erger, is het best om het te vermijden als je denkt dat slijm kan verergeren nadat u bereiken voor de melk. Dat komt omdat het vetgehalte in de melk kan hoog zijn, waardoor slijm dikker en irritant.
 2. 2
  Blijf weg van sojaproducten. Sojaproducten, zoals sojamelk, tofu en tempeh, hoewel rijk aan eiwitten en overigens gezonde voor u, kan de viscositeit van slijm en veroorzaken buildups van slijm in de borst te verhogen. Als je de keuze hebt, kan het beter zijn om te verblijven op de veilige kant en soja voorkomen.
 3. 3
  Stoppen met roken. Gewoon een andere reden - een van de vele - te stoppen met roken als je nog niet hebt. Roken irriteert de keel, verergert respiratoire functie, en veroorzaakt congestie.
 4. 4
  Vermijd andere irriterende stoffen, zoals sterke chemicaliën of verf. Verven en huishoudelijke schoonmaakmiddelen zoals ammoniak kan irritatie veroorzaken aan de neus en keel, waardoor verdere slijmproductie.

Diagnose van het probleem

 1. 1
  Weten als je een verkoudheid. Je weet waarschijnlijk wel of u verkouden bent. Maar weet je waarom verkoudheden worden begeleid door aanhoudende slijm? Slijm heeft twee functies:
  • Het bedekt organen, waardoor ze gehydrateerd en te voorkomen dat ze uitdrogen.
  • Het fungeert als een soort eerste verdediging tegen verontreinigingen en bacteriën, die vaak raken in het slijm voor het infiltreren van de rest van het lichaam.
 2. 2
  Weten als je post-nasal drip kan hebben. Post-nasal drip is wanneer je lichaam overtollig slijm, en het slijm loopt door je keel in plaats van uit je neus. Post-nasal drip kan worden veroorzaakt door verkoudheid en allergieën, bepaalde medicijnen (ook voor geneesmiddelen voor hypertensie), afgeweken septums en dampen van irriterende stoffen. Bel uw arts als uw drainage is stinkende of langer duurt dan 10 dagen.
 3. 3
  Weten of het slijm wordt veroorzaakt door seizoensgebonden allergieën of een allergische reactie. Allergieën kunnen stimuleren de productie van slijm. Slijm veroorzaakt door allergie is meestal duidelijk, dat slijm veroorzaakt door een verkoudheid of griep meestal geelgroen. Indien u gevoelig bent voor allergieën bent, vermijd het naar buiten gaan op dagen dat het stuifmeel tellen hoog is, en blijf weg van:
  • Schimmel
  • Dierlijke huidschilfers
  • Huisstofmijt
  • Kakkerlakken
 4. 4
  Weten dat ze zwanger kan slijmproductie verergeren. Als u onlangs ontdekt dat je zwanger was, dat kon je probleem uitleggen met slijm. Hoewel er is niet echt wat je kunt nemen, afgezien van decongestiva zoals Claritin, moet worden geruststellend om te weten dat uw opgedreven slijmproductie niet eeuwig zal duren.

Tips

 • Drink meestal water.
 • Probeer het eten van gekruid voedsel.