Wkenl

Hoe je beter triceps te krijgen

Veel mensen realiseren zich niet het belang van hun triceps, denken ze bijna uitsluitend van hun biceps. Triceps zijn meer dan biceps gebruikt, kan zo zwak triceps een reëel probleem in je leven. De triceps is de spier tegenover de biceps op uw bovenarm, en het wordt gebruikt voor het trekken van je arm direct na het buigen. Gymnasts moeten sterke triceps, door de aard van acrobatische manoeuvre ze uit te voeren. Bijvoorbeeld tijdens de achterkant handspring moet je achteruit springen en opdrijven van de grond met je handen weer op je voeten.

Stappen

Hoe je beter triceps te krijgen. Lig op je buik met je benen recht en samen.
Hoe je beter triceps te krijgen. Lig op je buik met je benen recht en samen.

Push up

 1. 1
  Lig op je buik met je benen recht en samen. Leg je handpalmen plat op de grond naast je schouders. Je armen moeten natuurlijk buigen bij de elleboog wijst naar het plafond. Ze kunnen af ​​wijzen uit je lichaam, in welk geval trek ze in strak tegen je ribben. Druk nu op, dit is een triceps push up. Begin met tien van deze, of als dat te moeilijk beginnen met vijf. Verhoging van het bedrag dat je telkens met vijf als de oefening wordt makkelijker.
 2. 2
  Begin in een normale pers omhoog staat, hetzelfde als een triceps push up, maar de armen zijn niet verscholen in. Beweeg je handen tegen elkaar totdat je eerste vingers en duimen aanraking, die een driehoek / kite vorm op de vloer moeten vormen. Houd je handpalmen plat op de grond als je dit doet. Nu hoeft een push up. Opnieuw beginnen met vijf, en verhogen met vijf als voorheen.

Halter

 1. 1
  Verkrijgen van een halter gewicht u vertrouwd bent met, als je net begint wil je misschien een 5 kg halter. Met het in uw hand opsteken je arm rechtop, nu buigt u uw arm, zodat de halter naar beneden komt achter je hoofd. Dan steek je arm weer, voor een maximaal effect weet dit op een langzame en gecontroleerde manier. Opnieuw beginnen met vijf en werk van daaruit als je meer spieren op te bouwen.
 2. 2
  Knielen op een been, rust de kant niet houden van de halter op een krukje of iets dergelijks. Laat de hand met de halter hang gratis dus het is ontspannen. Nu, buigen de elleboog zodat de bovenarm is parallel met de grond. Strek die arm helemaal, als de spanning pieken als je je arm helemaal strek je het goed doet. Indien niet vinden van een zwaardere halter of controleer uw houding. Begin met 5 en bouwen van daaruit in fives als je meer spieren op te bouwen.

Tips

 • Cardio, Cardio, Cardio! Afhankelijk van wat je zoekt kan je al deze opnemen in uw work-out. De juiste naam voor het hart, wat betekent 'hart en vaten' dus het is de uitoefening van het hart en de vaten in je lichaam. In wezen verbrandt vet, dus als je wilt om een ​​resultaat te zien van al deze triceps te oefenen moet je vet als een slang loodsen huid af te werpen, zoals de triceps niet is ontworpen als een zeer indrukwekkende spier zoals de biceps.
 • Niet meer dan stam zelf, je moet je eigen beperkingen kennen. Als het erg moeilijk om een ​​herhaling te doen dan stoppen bij een, als je dat niet doet krijg je een stijve triceps die je zal verhinderen uit te oefenen in de nabije toekomst.
 • Altijd warm-up de spieren u bent van plan te oefenen. Als je dat niet doet je in gevaar bent van het trekken van een spier, dat is niet alleen erg pijnlijk, maar zal die spier stak van actie voor een lange tijd. Te warmen oefening die de spieren een paar keer en stretch, doe dit minstens twee keer om er extra zeker van.
 • Eet gezond. Net als alle oefeningen als u het wenst om een ​​effect moet je gezond te eten hebben, zie Eet gezond voor het leven voor meer informatie.

Waarschuwingen

 • Weer niet verwondt doen van deze oefeningen, doe het rustig aan. Hoe langzamer de oefening hoe beter het is, en je hebt de toegevoegde bonus van jezelf niet doen van een blessure.