Wkenl

Hoe je garnalen vangen

Woon je in de buurt van de kust? Ben je ziek van het betalen van 10€ 0,99 voor een pond garnalen? Als dat zo is, kunt u in staat om uw eigen garnalen vangen met slechts een klein beetje tijd, een beetje inspanning, en het beste nog niet een hele hoop geld.

Stappen

Hoe je garnalen vangen. Analyseer uw lokale tij charts.
Hoe je garnalen vangen. Analyseer uw lokale tij charts.
 1. 1
  Koop een werpnet. Als je nog nooit een werpnet hebt gegooid, ga naar youtube.com en bekijk een video over hoe je een werpnet te gooien. De beste plek om te oefenen is je eigen achtertuin, omdat het gras ook daadwerkelijk laten zien hoe je worp zou eindigen in het water.
 2. 2
  Analyseer uw lokale tij charts. Kijk voor de lage tij keren van het tij grafiek. Eb is de beste tijd om garnalen. Schemering tot 's avonds bij laag tij is optimaal.
 3. 3
  Reizen naar een plek die je zou zetten op een plek waar je de cast net vrij uit gepakt kunnen gooien. Banken, pieren, dokken of per boot zijn geweldige plekken. U wilt een plaats die is niet dieper dan de straal van uw werpnet vinden.
 4. 4
  Gooi je werpnet in het water en laat het zinken naar de bodem. Wanneer de loden gewichten de bodem bereiken, gebruiken het touw en trek in het net. Zoals u trekt aan het touw, zal de hoorn van de cast net te sluiten in de kring van de netto-trapping wat erin zit.
 5. 5
  Bereid te rommelig. Bij het trekken van uw werpnet omhoog uit het water, vergeet je gewoon dit net te slepen door de modder. Trek het werpnet snel (maar niet te snel). Koop een breedgerande emmer om uw netto zetten inch
 6. 6
  Pak de lood-lijn op het werpnet om los te komen van de netto en dump de inhoud in deze breedgerande emmer.
 7. 7
  Halen uit de garnalen je hebt gevangen en in een koeler met wat ijs.
 8. 8
  Houd gooien dat net in het water totdat je je vulling van garnalen of je armen moe worden, wat dan ook eerst komt.
 9. 9
  Een zeer eenvoudige en goedkope manier om garnalen of garnalen, vangen is een zeer fijne butterfly net en schraap langs een pijp die uit kunnen steken van het water en in de buurt van een dock te gebruiken. ze zijn meestal in baaien die leiden naar de oceaan.
 10. 10
  Als al het andere faalt proberen met behulp van een goedkope butterfly net en schrapen langs de zijkanten van de pieren of dokken en door het zand.
 11. 11
  Je zou iets interessants te vangen.

Tips

 • Nighttime is beter dan overdag als de garnalen blijven hoger in de waterkolom.
 • Garnalen zijn er in overvloed als het water koeler.
 • Je moet de garnalen schoon voordat u ze kookt. Het is waarschijnlijk een goed idee om de garnalen schoon zodra je terug bent van garnalenvangst. Als je ze op het ijs, terwijl je ze vangen, kunt u waarschijnlijk wachten tot de ochtend. Reiniging bestaat meestal uit op ze af te spoelen in zoet water, het verwijderen van de hoofden, en de-aders hen.
 • Eb is de beste van de twee getijden

Waarschuwingen

 • Als je een garnaal met tientallen zwarte eieren onder haar buik te vangen is een zwangere vrouw dus gooi het terug in het water zoals vissen hen zal resulteren in een verminderde bevolking.
 • De hoorns op de kop garnalen zijn zeer scherp, en kan een pijnlijke wond toebrengen. Levende garnalen zijn experts in het gebruik ervan, maar ook als dood, kan de hoorns schade doen aan een onvoorzichtige hand of vinger.
 • Hoewel zeldzaam, sommige mensen zijn allergisch voor garnalen en andere soorten schelpdieren. Sommigen kunnen niet eens weten. Indien, na het eten van garnalen of schelpdieren, je begint te symptomen zoals beklemming in de keel, borst hebt of netelroos (rode vlekken) te ontwikkelen, kunt u een allergische reactie. Het is belangrijk om 911 te bellen, want dit kan levensbedreigend worden. Als u ooit een reactie op garnalen of schelpdieren had, NIET eten van garnalen of schelpdieren riskeren weer!

Dingen die je nodig hebt

 • Cast net. 3/8 "mesh, minimaal 4 '. Ik adviseer niet groter dan 8'.
 • Schoenen die je het niet erg om vies
 • brede rand emmer of een vlakke platform dat u kunt slang af
 • koeler met ijs
 • handschoenen (optioneel)
 • schijnwerper voor nacht garnalenvangst (optioneel)