Wkenl

Hoe je natuurlijke insectenspray maken

In sommige delen van Europa, kan men eigenlijk gedood worden als hij zich zonder muggenspray. Zwarte vliegen zijn bekend om buffels en runderen te doden en kan gemakkelijk laat het leven van een volwassen man. Ook de aanhoudende kwelling van Rocky Mountain koorts en de ziekte van Lyme hebben gelijke bewind in Noord-Europa. Er zijn zeer effectieve manieren om insecten te bestrijden hierna te bespreken.

Stappen

Hoe je natuurlijke insectenspray maken. Bedek alle geopende vlees met lichte kleding.
Hoe je natuurlijke insectenspray maken. Bedek alle geopende vlees met lichte kleding.
 1. 1
  Bedek alle geopende vlees met lichte kleding. Dit zal vooral beschermen tegen zwermen insecten. Echter, zwarte vliegen en muggen aangetrokken warmte en beweging. Dat betekent dat de meeste van hen zullen ironisch worden zoemen rond de open gebieden van het gezicht. Dit is problematisch omdat spoot warm ogen zijn meestal het eerste doelwit van de kleine overlast. Ook, tikt gemakkelijk lopen in de plooien van de kleding en kan boren zich in uw vlees op hun gemak.
 2. 2
  Bedek elke centimeter van vlees met een dunne laag van natte blauwe klei of modder. Deze laag stolt tot een dunne plaat van beton die u ongetwijfeld zal houden van wordt gebeten. Deze methode werkt zelfs tegen de meeste teken. Het enige probleem is psychologisch. Je zal nog steeds onophoudelijk 'm smeren, maar de meeste insecten zullen niet in staat om te bijten door deze laag.
 3. 3
  Zoek inheemse airborne vlamvertragende vergiften. Black Jack kan vaak worden verzameld rond een in de struiken te branden als een insectenverdelger en afstotend.
 4. 4
  Maak zwarter aas. Dit is meer een wraak toegepaste methode om zoveel zwermen insecten te doden als mogelijk. Door het plaatsen van een donkere, CO2 uitstotende warmtebron naast een roofzuchtige nest zwermen insecten overlast zal voortvloeien. Het plaatsen van deze zwarter aas potten dicht bij water zal aantrekken forel aan zwarte vliegen te eten. Ook het plaatsen van deze aas potten op het land zal trekken de natuurlijke vijanden van de genoemde overlast.

Tips

 • Insecten worden aangetrokken door donkere, warme C02 bronnen. Door het verblijf droog en onder-werkte kun je vaak voorkomen dat grote stormen van insecten.
 • Gebruik nooit DEET, dat is meer dan 60 procent zuiver, het is gevaarlijk en verdampt zonder verdunnen agenten. De beste en meest effectieve mengsel kan worden gezien bij 55% DEET.
 • Als je een zwarte vlieg in je oog niet aanraken als je DEET hebt toegepast op je lichaam, kan dit wel doet, leiden tot ernstige ziekte en / of infectie van het oog.
 • Begrijpen en bestuderen van insecten in het gebied in kwestie, kan een twee minuten observatie u precies vertellen wat u te maken met.
 • Blijf in beweging en probeer niet te zweten.

Waarschuwingen

 • Breng nooit blackjack op de huid, het is dodelijk giftig voor sommige mensen.
 • Nooit experimenteren met planten insectenwerende middelen in de jungle, zijn sommigen gekend om abrupt te kloppen mens bewusteloos en geven de insecten een gezonde maaltijd.
 • Merk op dat sommige insecten niet kunnen worden afgestoten door gebruikelijke werkwijzen.
 • Breng nooit afstotend zo een bijenkorf voor zijn honing te overvallen. Er is geprobeerd en niet werkt, kan ook bijen steken door dikke lagen kleding. Als je honing nodig heeft om welke reden de huid cement methode is de beste manier om het te bereiken.