Wkenl

Hoe je ninja gevecht

Wil je weten hoe je moet vechten als een ninja? Volg deze stappen en je zult snel onder de knie de schaduwen.

Stappen

Hoe je ninja gevecht. Hier krijg je een goede nutsriem en sommige tabi laarzen en sokken.
Hoe je ninja gevecht. Hier krijg je een goede nutsriem en sommige tabi laarzen en sokken.
 1. 1
  Hier krijg je een goede nutsriem en sommige tabi laarzen en sokken.
 2. 2
  Krijg lopen elke dag om die buik weg te krijgen. Doe wat gewichten en regelmatige fitness dingen, als een ninja moet kunnen snel lopen en springen bijna overal. Wordt een met de natuur, weten hoe ze terrein aan te pakken, probeer springen over muren, hekken en door ruig plaatsen (bossen zijn een goede plek om te lopen door). Het is misschien een goed idee om te kijken naar parkour zijn.
 3. 3
  Krijgen om je wapens kennen, oefenen mantel hen. De ninja zwaard is recht, waardoor het tekenen van het weer langzamer. Een groot nadeel is tegen iemand met een samurai zwaard. Het is veel sneller te tekenen. Een goed bewapend ninja is een goede ninja. Koop wat werpmessen en darten en de praktijk met hen, ook.
 4. 4
  Strek je benen en armen zodat u meer flexibiliteit, in de tijd zult u in staat zijn om toppen van deurkozijnen, een handige truc tegen nietsvermoedende mensen schoppen. Ninjas zelden slaan met de vuist, gebruiken ze het onderste deel van de handpalm en karate chops omdat deze delen van de hand zal minder schade lijden indien gebruikt met geweld. Een truc die altijd goed is om te gebruiken is de palm naar de kin. 40% van de tijd zal de persoon de schok gaat door de schedel in de ogen en de hersenen desoriënteren.
 5. 5
  Begin met het zwaard te beheersen. De ninja zwaard is recht. Het is ontworpen om te steken en stak heel snel, in tegenstelling tot de samurai zwaard, dat werd ontworpen om slash. Ninja zwaard zijn niet zo goed gemaakt als samurai zwaarden. In feite, als het lijdt veel harde slagen, neigt te buigen en breken. Echter, ze zijn licht en effectief indien correct gebruikt. Concentreer je op steken en stoten terwijl je je sterkste kant, meestal uw rechterhand, op het zwaard tot aan de tsuba. Dit geeft u grip en een betere macht in krachtlijnen en stopt wordt geklopt uit de hand. Sommige van de zwaarden hebben gekartelde randen die snijden door het vlees - dat helpt bij kills - anderen hebben een kant scherp de andere botte deze zijn het beste voor het blokkeren en het onthoofden van mensen.
 6. 6
  In staat zijn om onopgemerkt te verplaatsen totdat het juiste moment zul je waarschijnlijk denken dat alles wat je doet is beweging langzaam en zwart dragen, dit is een vergissing als ogen zijn gebaseerd op beweging e. G. u een object zien en te gaan "wat is dat" je het ziet bewegen en reageren meestal weten wat het is. Uw hersenen zullen zelfstandig optreden als uw ogen verward zijn - zeggen 's nachts als je ziet een donker object dat u hebt geen idee wat het is, maar je hersenen vertelt je dat het een persoon (ghost enz.) Deze stakingen angst in jezelf. Probeer ongehoord en uit mogelijke weergave blijven. Blijf in de schaduw en bewegen wanneer je denkt dat niemand kan horen of zien. Vermijd gebroken twijgen als deze zijn geluid vallen als iemand hoort een takje handomdraai op 300 meter afstand als het rustig genoeg. Tabi laarzen zijn net zoals pantoffels en u kunt snel draaien in slippers, ook ze zijn gemaakt van rubber, dus loopt heeft een lage geluidsbelasting. Bukken, zodat je sneller kunt lopen met je armen verlengd tot je rug als een vogel, omdat wapperende armen kan ruis veroorzaken.
 7. 7
  Kijk voor de weedy jongens. Houd een oogje op plaatsingen. Als de grote persoon is op zijn eigen, zal hij een gemakkelijk doelwit zijn. De eenvoudige taak is het uitvoeren van zo snel als je kunt, gebruik dan het personeel om hem schrikken voordat hij kan reageren. Een gemiddelde menselijke reactie is ongeveer 4 seconden. Dit kan lang op je lijkt, maar het omvat het identificeren van je, reageert op je en denken van wat te doen. Breng de persoon op zijn knieën huilen, dan snel plaats jezelf in de schaduw voor de volgende persoon, omdat ze misschien niet bewust van waar hun partner ging. Weedy mensen kunnen worden bewapend, maar zijn geen partij voor een man volledig gekleed in het zwart tot de tanden gewapend met stalen. Dit zal ze te laten draaien, zelfs al heb je misschien een beginner zijn. Na uw eerste staking je nu weet hoe te handelen.
 8. 8
  Kies je gevechten. Uw grootste bedreiging is iemand die is opgeleid in de kunst van de samurai, zoals aikido of kendo. Dit zijn ernstige martial arts en het feit dat zij gebruik maken van samurai zwaarden, betekent dat ze een groot voordeel ten opzichte van je. Als u investeert in een goede zwaard hoewel, misschien heb je een kans om te winnen. Onthoud dit: snelheid en natuur zijn beste bondgenoten ninjas '.

Tips

 • Niet over doen - lopen niet rond straten met een zwaard springen over auto's, enz., zoals u zal mogelijk worden gearresteerd voor dronken of gewoon krankzinnig.
 • Houd training - het kan maanden duren om de basisvaardigheden onder de knie, maar het is de moeite waard als je trainen voor jaren. Je zal geleidelijk goed vertrouwd met de kunst van ninjitsu en gekomen om jezelf een ninja noemen.
 • Omdat het een ninja betekent niet dat je kunt gaan tegen bendes en doden willekeurig - het wordt alleen gebruikt voor zelfverdediging. Ook is het een grote krijgskunst als je in het leger, zoals de meeste legers nu hun soldaten te trainen in een krijgskunst, dus het is goed om een ​​extra te hebben. Proberen en te groeien een reputatie voor jezelf, niemand zal je pad kruisen zonder twee keer na te denken over je aanvalt.
 • Proberen en krijgen meer mensen betrokken, een leger van ninja's kan een grote kracht als het zwaard is niet het enige wapen gebruikt wordt door de ninja.

Waarschuwingen

 • Vermijd zwaard confrontaties indien mogelijk. Zelfs als je een beter zwaard, is er een 50% kans dat je verliest.
 • Als je gewond tijdens de training, staken activiteit tot de genezing of je meer schade aan uzelf te doen.
 • Als je gewond raken, stun je tegenstander en weg te komen.
 • Gebruik in plaats daarvan shuriken (ninja sterren) en rook granaten.