Wkenl

Hoe je slechte adem vast op de plek

Je zit aan tafel met je nieuwe baas of met een potentiële nieuwe klant en opeens besef je je adem heeft een geur. Het zou kunnen zijn de knoflook dip bij de lunch, of gewoon uit een maagklachten, maar op dit moment dat je weet dat je niet kan ontdoen van slechte adem voor goed - je moet alleen tijdelijk te repareren nu. Hier zijn enkele ideeën voor het zoeten van je adem, en misschien de deal redden!

Stappen

Hoe je slechte adem vast op de plek. Houd je mond vochtig.
Hoe je slechte adem vast op de plek. Houd je mond vochtig.
 1. 1
  Houd je mond vochtig. Slechte adem is vaak gerelateerd aan een droge mond.
  • Drink water en vraag om een kom van citroen of limoen om te worden opgenomen. Knijp zoveel mogelijk van de citroen / limoen in het water mogelijk te maken, omdat het zal helpen dekmantel voor de geur.
  • Kauwen wat kauwgom: Suiker-minder kauwgom zal helpen om de speekselproductie te stimuleren. Dit zal helpen spoelen uit een aantal van de bacteriën en etensresten en de mond vochtig te houden.
 2. 2
  Vraag om een gerecht dat wordt vergezeld door, basilicum, munt bladeren of peterselie. Kauwen op een van deze voor directe verfrissing. Excuseer jezelf en bezoek de badkamer om te controleren of vlekjes van kruid op je tanden.
 3. 3
  Bestel een waldorf salade en verzoek extra appel. Appels frissen en verwijder alle stukjes vast voedsel in je tanden die kunnen worden veroorzaakt de muffe adem.
 4. 4
  Gebruik zout (het zal worden zittend op de tafel), als je het kunt nemen zonder het verhogen van verdachte blikken. Als alternatief, vertrekken naar de badkamer en vraag de ober om vriendelijk te brengen u een beetje zout voor medicinale doeleinden. Gorgelen het om een ​​deel van de geur te neutraliseren. Het is effectiever wanneer gecombineerd met zuiveringszout.
 5. 5
  Merk op dat, als je wilt en het betaamt de gelegenheid, het hebben van een glas kan helpen zich te ontdoen van de geur. Whisky zal helpen doden de bacteriën op de tanden veroorzaken geuren en zal de slechte geur in kleine hoeveelheden maskeren. Overdrijf het niet al - naast het creëren van een slechte indruk, adem verergert de meer alcohol geconsumeerd.
 6. 6
  Vraag voor een sterke, "zwarte" koffie. Dat kan dekken geuren vrij goed met haar op eigen geur. Maar, kan room en suiker verhogen bacteriën en geur.
 7. 7
  Stiekem een lepel in de badkamer. Controleren om ervoor te zorgen dat je alleen bent. Kijk in de spiegel, steek je tong en controleren of er een pasteuze witte goedje op het. Draai de lepel ondersteboven en gebruik deze om je tong schrapen, met behulp van een achterstevoren beweging. Probeer te ontspannen of je zal gag. Je mond en de lepel spoelen en sluip het terug naar de tafel. Zorg ervoor dat je de smurrie af te spoelen! Dit duidt hoogstwaarschijnlijk een lijster lijster genezen infectie.
 8. 8
  Vergeet niet dat, als je niet lukt om af te sluipen met een lepel, moet je naar het toilet, was uw handen, gebruik je nagels om je tong schrapen, vervolgens handen te wassen een tweede keer om zich te ontdoen van de stinkende goo. Het lijkt misschien smerig, maar als je je handen wast, het is niet zo erg als het lijkt.
 9. 9
  Uw mond spoelen met water. Maak dan gebruik van droge papieren doek om elk van uw tanden wrijven. U kunt ook gebruik maken van de binnenkant van je shirt. Dit zal uw tanden superglad, alsof je net geborsteld uw tanden. Dan je mond weer spoelen. Als je de ruwe bruine soort papieren handdoek, kunt u het wrijven over je tong naar buiten en nog wat plaque coating eraf. Just er zeker van zijn dat de handdoek en je shirt is schoon, anders is het misschien te maken je adem erger.

Tips

 • Leun niet in te nauw naar uw diner partners. Houd een civiele afstand en veel. Als u de behoefte voelen om, of ademen diep, gebruik een tissue of zakdoek of jezelf snel te verontschuldigen. Anders loopt u het risico waardoor geur van je mond om te reizen over de tafel.
 • Draag een kleine reis- tandpasta en borstel kit. U kunt een platte, slip-over-de-vinger tandenborstel die mooi gaat in een portemonnee of tas te gebruiken. Deze komen klein genoeg om in een handtas of tas en zal zorg dragen voor het probleem zonder het risico van zoete snacks of chemicaliën. U kunt deze vinden in de reis-en camping winkels.
 • Andere nuttige ademverfrissers in je tas of broekzak te hebben omvatten pepermuntjes, een snoepgoed tijdens de vakantie (afbijten een plakje en los het op je tong voor kinderen), gember snoep, Listerine Pocket strips, (maar niet tijdens het diner, alleen voor aankomst of je kijkt onprofessioneel) en kaneel kauwt.
 • Neem altijd kauwgom op je.
 • U kunt gebruik maken van geur, maar wees voorzichtig niet te overweldigend - veel mensen houden niet van zware geuren en dit kan worden off-putting op een zakendiner. Het zal ook veel erger zijn als ze een vleugje van de slechte adem en de geur alles in een!
 • Poets je tanden twee keer per dag. Het is zeer belangrijk om te poetsen voor het slapen gaan als de bacteriën die slechte adem veroorzaken zijn het meest actief tijdens je slaap te vermenigvuldigen. Flossen voor het slapen gaan is niet vrijblijvend. De bacteriën in je mond zal gebruik maken van de voedsel stukjes tussen je tanden te stinken je mond en maak gaatjes in je tanden! Ook overwegen om een ​​tong schraper en mondwater (van de tandenborstel gangpad in de supermarkt) voor een echt frisse mond.
 • Probeer weg te blijven van voedingsmiddelen die knoflook of andere sterk ruikende geuren die de geur van je slechte adem kan verhogen hebben.
 • Borstel je tong als onderdeel van uw dagelijkse tandheelkundige zorg routine. U hoeft niet een speciale tongreiniger nodig: een tandenborstel en wat tandpasta zal doen. Een groot percentage van de mensen met een slechte adem blijkbaar niet beseffen dat voedsel deeltjes en bacteriën lodge in lijnen en groeven van de tong en daar blijven totdat de tong goed is gereinigd. Bij het borstelen je tong, krijgen zo ver terug op de tong mogelijk (ja, voedsel verzamelt ook daar) maar niet klemmen de tandenborstel zo ver terug in je mond dat je: Weinig dingen zullen slechter adem geeft dan een instantie van braken!
 • Neem altijd een zakje bakpoeder (natriumbicarbonaat) in uw draagtas. Dit zal u toelaten om discreet bezoek aan de badkamer en wrijf het in uw tanden, tandvlees en op je tong.
 • Er zijn een aantal lipgloss die smaken zoals munt, kunt u een aanvraag en vervolgens discreet lik je lippen.

Waarschuwingen

 • Als slechte adem is een veel voorkomend probleem, na te gaan hoe lang het geleden is sinds uw laatste bezoek aan de tandarts. Slechte adem kan worden veroorzaakt door (tandvleesontsteking).
 • Slechte adem kan ook worden veroorzaakt door een candida (schimmelinfectie), hebt u mogelijk een constante witte harige tong. Kijk kappen van uw inname van suikers en verwerkt voedsel, evenals die die gist. - Zoeken naar Anti-Candida dieet op een zoekmachine voor meer info.
 • Ook zorg ervoor dat je geen excuus jezelf te veel. Ze zullen denken dat je raar bent.
 • Als slechte mondhygiëne is de oorzaak van slechte adem in plaats van een slechte keuze tijdens de lunch, gebruikt u de verlegenheid van zorgen te maken over slechte adem om je te motiveren om floss, borstel en mondwater behoren vanaf nu. Het is makkelijker dan het hebben om een ​​snelle oplossing te vinden!
 • Te veel drinken whisky (of enige alcoholische drank) kan een slecht idee om duidelijke redenen zijn. Hoewel dronken zou kunnen ontdoen van je zorgen te maken over slechte adem, er rekening mee dat de meeste zullen vreemd gedrag meer dan een slechte adem opmerken.