Wkenl

Hoe kan ik een goedkope huis sportschool te bouwen

De aankoop van een huis sportschool kan vrij een ontmoedigende taak worden. Loop in een sportwinkel en je zintuigen zal snel worden gestimuleerd. Uw ogen zullen vergapen aan alle bijlagen en kabels. Uw oren zullen de vettige verkoopgesprek uit de winkel associate horen. Uw mond zal dalen naar de grond wanneer je je realiseert een huis sportschool gaat u terug duizenden dollars. Maar heb je dit allemaal nodig?

Een paar eenvoudige onderdelen van de uitrusting bespaart u kostbare ruimte en veel geld. Je hebt misschien gehoord van de volgende home gym alternatieven, maar wees gerust, ze zijn net zo effectief als de super-duper model 5000 merk in uw plaatselijke sportwinkel.

Stappen

Hoe kan ik een goedkope huis sportschool te bouwen. Hier krijg je een hoge kwaliteit verstelbare bank.
Hoe kan ik een goedkope huis sportschool te bouwen. Hier krijg je een hoge kwaliteit verstelbare bank.
 1. 1
  Hier krijg je een hoge kwaliteit verstelbare bank. Een verstelbare bank zal de behoefte aan een schuine bank, een vlakke bank, en een daling van de bank te vervangen. Een verstelbare bank bespaart u honderden dollars in vergelijking met het kopen van alle drie enkele bankjes. Een verstelbare bank is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt in bijna elke oefening.
 2. 2
  Pick-up een set of twee dumbbells. Halters zijn al lang geprezen als de betere keuze onder hypertrofie trainingsapparatuur. Ze zijn veel kleiner dan grote huis fitnessapparaten en veel goedkoper. De schoonheid van vrije gewichten is dat je kunt beginnen met 1 of 2 sets en als je sterker kunt zwaardere gewichten kopen. Dumbbells zijn zeer veelzijdig ook. Bijna elke oefening omvat het gebruik van gewichten.
  • Als u al vrij sterk moet je de standaard olympische halters, die wegen ongeveer £ 12 (ongeladen) en kunnen worden geladen met maximaal £ 200 krijgen elk.
 3. 3
  Hier krijg je een burst-resistente stabiliteit bal. Deze ballen zijn het beste wat in de fitness van deze dag. Ze zijn uitstekend geschikt voor abdominale werk omdat ze ondersteunen de wervelkolom en isoleren van de buikspieren. Een stabiliteitsbal werkt de buikspieren meer dan een crunch of sit-up ooit zou kunnen dromen. Deze ballen zijn zeer veelzijdig. De bal kan zelfs de plaats van een bank in een aantal oefeningen te nemen. Echter, vanwege hun zeer onstabiele aard, mensen op zoek naar spierkracht en CNS verbeteringen, moet gewoon trainen op een stabiele ondergrond.
 4. 4
  Probeer een weerstand oefening band. Ze kunnen worden gebruikt om extra weerstand tijdens gecontroleerde oefeningen met behulp van je armen of benen toe te voegen.
 5. 5
  Investeer in een olympische bar met bumper platen als u wenst om uw sterkte te verhogen. Deze platen zijn duurzamer vergeleken met gewone platen als ze rubberen en laat laten vallen op de vloer. Bij het doen van bewegingen zoals squats, het is uiterst belangrijk om te kunnen "dumpen" van de bar, als het niet in het kraakpand. Ook barbells toestaan ​​mini stappen in gewicht gebruikt van 100gms-1KG. Dit is zeer nuttig voor het hogere niveau lifters die plateauing.
 6. 6
  Kies een cardio machine die u daadwerkelijk gaat gebruiken. Loopbanden, hometrainers en elliptische machines zijn alle populaire keuzes, maar je moet overwegen of je ook daadwerkelijk gebruiken. Overweeg de aanschaf van een tweedehands machine van iemand die heeft gerealiseerd zullen ze niet gebruiken.
 7. 7
  Overweeg de aanschaf van een power rack. Het is het grootste stuk van de apparatuur (en van alle bovengenoemde punten, de duurste), maar in combinatie met de bank en de Olympische barbell het zorgt voor een geweldige aanvulling als je wilt het bankdrukken te voeren en veilig hurken zonder een spotter. Als pull-up bars en dip bars zijn bevestigd en je een dip riem te kopen, zult u in staat om te doen gewogen pull-ups en dips, ook.

Tips

 • Leren hoe goed gebruik maken van alle apparatuur voor maximaal voordeel.
 • Kopen betere kwaliteit apparatuur als het langer zal duren.
 • Gebruik altijd een spotter bij het tillen van zware gewichten.

Waarschuwingen

 • Controleer altijd met uw arts voordat u begint met een fitness-routine of lichamelijke activiteit.