Wkenl

Hoe kan ik een uur te vermijden. pylori bacteriële infectie

Helicobacter pylori (H. pylori voor korte of probeer te zeggen "hell-ee-ko-back-ter pie-lore-ee") is een bacterie die de menselijke maag kan infecteren, via slijmvlies van de maag. Aanwezigheid van de bacterie kan maag-aandoeningen, maagzweren, gastritis en zelfs kanker (Het organisme werd gegeven klasse I carcinogeen-status door de WHO in 1995) veroorzaken. Je mag niet eens weet dat je besmet bent, als de symptomen niet noodzakelijk verschijnen en de bacteriën is sterk genoeg om te overleven in maagzuur. Er zijn verschillende manieren waarop u zou kunnen worden geïnfecteerd door de H. pylori-bacterie, voornamelijk via contact (het is besmettelijk) en het gebrek aan hygiëne. Hier zijn enkele suggesties om u te helpen voorkomen dat aanbestedende H. pylori bacteriële infecties. U kunt een lage koorts te krijgen ook.

Stappen

Hoe kan ik een uur te vermijden. pylori bacteriële infectie. Proberen te werken in een geventileerde ruimte.
Hoe kan ik een uur te vermijden. pylori bacteriële infectie. Proberen te werken in een geventileerde ruimte.
 1. 1
  Proberen te werken in een geventileerde ruimte. Als je dat niet doet, blijven de deuren open te laten voor een frisse luchtstroom.
 2. 2
  Was uw handen regelmatig en correct:
  • Wassen in de heetste temperatuur die je kan verdragen (niet duwen of krijg je gebroeid). Gebruik warm water alleen voor kinderen.
  • Gebruik altijd zeep. Schuim van de zeep, zodat u bellen voor beide zijden van je handen. Wrijf de handen in elkaar voor een goede 20 seconden, inclusief de polsen, onder vingernagels en tussen de vingers. Negeer de blikken van andere mensen - vertel hen dat ze moeten jou ook kopiëren!
  • Spoelen zeep af. Schakel het water met een eenmalig gebruik handdoek - kiemen zijn op de kraan handgrepen.
  • Droge onder een lucht droger of met handdoeken voor eenmalig gebruik.
 3. 3
  Gebruik een papieren handdoek of toiletpapier naar de badkamer deur na het wassen van je handen te openen. Hoewel dit lijkt misschien overkill, als iemand net voordat je hun handen niet wassen en opende die deur, de ziektekiemen op hun handen zitten nog steeds op de deurknop.
 4. 4
  Probeer niet om uw gezicht aan te raken, vooral rond uw mond en neus gebieden.
 5. 5
  Was de handen na het dekken van een hoest of niest, of na het snuiten.
 6. 6
  Probeer niet te eten, dat is opgesteld in een instelling "onhygiënische" eet;. Observeren hoe de voedselbereiding wordt gedaan, hoe schoon een gebied verschijnt, enz. Bij twijfel, niet eten.
 7. 7
  Geen voedsel eten, dat zit al de hele dag. Dit geldt ook voor salades, pizza slices, gebak, broodjes, vleeswaren etc.
 8. 8
  Alleen schoon water drinken uit een betrouwbare bron. Gebruik filters of andere middelen van het ontsmetten van water als je op reis bent of kamperen.
 9. 9
  Was uw handen voor het koken of het bereiden van voedsel. Was ze als je klaar voorbereidingen ook, zoals bacteriën kunnen worden zittend op vlees of vuil op groenten, enz.
 10. 10
  Houd snijplanken schoon. Pop plastic snijplanken door de vaatwasser. Houten degenen moeten worden uitgevoerd onder warm water gedurende tenminste 30 seconden.
 11. 11
  Was uw handen bij een bezoek aan het ziekenhuis en bij het ​​verlaten van het ziekenhuis. Als u neigt naar een zieke persoon, houden alles zo schoon mogelijk, met inbegrip van uw handen.
 12. 12
  Was uw handen na het aanraken van huisdieren en andere dieren. Dit geldt ook voor kinderboerderijen, je eigen huisdieren en het bezoeken dieren. Je weet niet waar ze geweest zijn en zonder na te denken je zou je vingers pop in je mond.

Tips

 • Goede natuurlijke ontsmettingsmiddelen bevatten tea-tree olie, eucalyptus olie en lavendelolie. U kunt deze verdunnen en zet ze met water in een spuitfles aan de lucht en oppervlakken schoon en fris te houden.
 • Raadpleeg uw arts als u symptomen.
 • Anti-bacteriële zeep zijn niet nodig en kan zelfs schadelijk zijn bij het opbouwen van resistentie bij bacteriën. In plaats daarvan, de praktijk een goede hygiëne, zoals hierboven geschetst door goed te wassen met zeep en voorzichtig over de verontreiniging van voedsel etc.
 • De infectie is vrij hoog - ongeveer de helft van de wereldbevolking heeft deze bacterie in hun systeem. Echter, het leidt alleen maar tot problemen zoals zweren bij sommige mensen. 30% van de mensen in het Europa zijn besmet.
 • Sommige mensen zetten hun schotel spons in de magnetron op hoog voor 30 seconden. Wetenschappers zijn er niet van overtuigd dat dit werkt, maar als je het doet, zet een glas water in met het te voorkomen dat het verbranden. Het is beter om verschillende doeken voor verschillende doeleinden hebben - een vaatdoek, een tafel-vegen doek, een bank-vegen doek, een vloer-vegen doek enz. ze nooit door elkaar - hebben speciale label haken om je te helpen weten wat wat is indien nodig.
 • Realiseer je dat H. pylori, net als veel bacteriën, is alomtegenwoordig. Uitroeien van het uit je omgeving is niet praktisch.
 • Toch zijn de meeste artsen denken dat de "stille" infecties zijn meestal onschuldig als ze produceren geen symptomen.
 • Het eten van cranberry, rode druiven, bosbessen en maak H. pylori groeien veel langzamer, en verandert de vorm van de bacterie in een coccoid vorm, zodat het niet langer een helicobacter.
 • Broccoli remt H. pylori.

Waarschuwingen

 • Beëindig de cursus van antibiotica als je voorgeschreven bent hen deze bacterie is resistent tegen de antibiotica te wijten, gedeeltelijk, aan voorschriften niet worden voltooid.
 • Eet geen vlees, dat is weggelaten voor meer dan 2 uur.
 • Eet geen kool en fruit hoog in zuur bijv. grapefruit
 • Kinderen kunnen misselijkheid, braken en buikpijn ervaren, vooral op een lege maag. Het is belangrijk op te merken dat de infectie bij kinderen is zeldzamer.
 • Als je een constante maagpijn of knagen en je deze infectie vermoedt, onmiddellijk een arts raadplegen. Je hebt misschien een maagzweer.