Wkenl

Hoe kunt u uw geest te ontspannen

Ben je gestresst of ongelukkig? Heb je nodig om te kalmeren? Trainen van je geest te ontspannen kan u helpen te voelen uitgerust en voorbereid op elk gewenst moment.

Stappen

Hoe kunt u uw geest te ontspannen. Bepaalde voedingsmiddelen kunnen u helpen te ontspannen.
Hoe kunt u uw geest te ontspannen. Bepaalde voedingsmiddelen kunnen u helpen te ontspannen.
 1. 1
  Bepaalde voedingsmiddelen kunnen u helpen te ontspannen.
  • Chocolade. Chocolade is wetenschappelijk bewezen dat bepaalde enzymen in je lichaam die je blij en gelukkig te voelen vrij te geven. Ook zal de cafeïne voor een energieboost.
  • Water. Uitdroging kan zorgen dat u zich gestresst en on-edge. Het menselijk lichaam heeft veel water elke dag te functioneren blijven. Een manier om te herinneren om te drinken is het dragen van een fles water bij je.
  • Kruidenthee. Kruidenthee kunt proeven saai, en het kost tijd om te wennen aan, maar het drinken ervan kan worden ontspannen. De warmte van de vloeistof zorgt ervoor dat u zich op uw gemak, en het kan worden rustgevend als je het gevoel alsof je een verkoudheid of als u allergieën vangen.
 2. 2
  Gebruik lavendel of een andere rustgevende geur. Maak een lavendel zakje en leg deze op je hoofd, of toe te passen lavendelolie op uw tempels. Ga liggen en ontspan. Adem de rustgevende geur van lavendel tot je voelt gekalmeerd. Dan houd je lichaam in rust voor een paar minuten voor langzaam opstaan ​​en gaan over je dag.
 3. 3
  Mediteren. Zoek een rustige plek en zich richten op het kalmeren je geest. Er zijn verschillende vormen van meditatie, zoals mantra's, labyrinten, Sahaja yoga en Boeddhistische meditatie, onder anderen. Vergeet niet dat meditatie vereist oefening - hoe meer je oefent, hoe beter je zult krijgen.
 4. 4
  Trekken. Kunst is zowel inspirerend en rustgevend. Tekening kan je hersenen trainen om geconcentreerd te blijven. Je hoeft niet te zijn talentvolle, gewoon je best doen om iets te tekenen - misschien iets dat je glimlach, als een persoon, een landschap of een dier maakt.
 5. 5
  Oefening matig. Doen yoga. je spieren. Walk. Elke vorm van lichaamsbeweging zal je bloedsomloop te verbeteren en ertoe leiden dat uw lichaam om endorfines vrij te geven, die u helpen gelukkig en energiek voelen.
 6. 6
  Een bezoek aan een natuurgebied. Ga naar een natuurcentrum of park om je gedachten te wissen. De frisse lucht zal je geest te vernieuwen, ontspan je lichaam en goed te doen voor je geestelijke gezondheid. Probeer dit te doen zo vaak als je kunt.
 7. 7
  Luisteren naar binaural beats. Zij zal u toelaten om een ​​staat van diepe ontspanning te voeren. Je moet in een rustige plek zonder afleiding en gebruik stereo hoofdtelefoon. De meest ontspannende binaural beats zijn Alpha beats.
 8. 8
  Luister naar ontspannende muziek. Uw keuze hangt af van uw voorkeur, of het nu jazz, ballads, folk of pop. Enkel ben zeker om dit te doen als je niet hoeft te concentreren op iets anders, want muziek kan ook heel storend.
 9. 9
  Breng tijd alleen. Omdat het met andere mensen zouden kunnen benadrukken je uit. Besteed uw tijd aan het lezen, een dutje, tv-kijken of het doen van een andere hobby die u genieten. Je zou ook iets nieuws te proberen. Leren iets wat je niet hebt nagedacht over voordat kan je gelukkig, tevreden en klaar om de wereld te regeren te maken. Ook als uw huisdier komt in uw buurt, langzaam huisdier hen. Het moet je ontspannen.
 10. 10
  Breng tijd door met. Als je je down voelt, kan een vriend vrolijken je op. Vertrouwen in iemand die je weet dat je kunt vertrouwen, en een persoon die je kent in staat om je lachen zal zijn. Doe iets samen, zoals uit eten gaan of dans.

Tips

 • Neem een ​​lange, warme douche en gewoon luisteren naar het water raken van je huid.
 • Wanneer u een methode die werkt voor u te vinden, cultiveren en de praktijk het vaak. In de tijd, zult u in staat om sneller en gemakkelijker te ontspannen.
 • Neem een ​​lang warm bad of een boek te lezen of naar muziek luisteren, sluit je ogen en doe alsof je in een groot buiten zwembad in het Caribisch gebied met uitzicht op de oceaan.
 • Vast te leggen in een open gebied 's nachts en kijk naar de hemel / sterren boven.
 • Licht kaarsen en gewoon relaxen ergens waar er geen lawaai.
 • Sluit je ogen, en hoor je adem. Zorg ervoor dat u in een rustige plek. Voel de lucht naar je hoofd en adem langzaam.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet om voor de training.
 • Als je gaat te wagen in de natuur zelf, zeker om iemand te laten weten waar u van plan bent om te gaan.