Wkenl

Hoe om te ontspannen als een kat

Voelen gespannen en frazzled? Het nemen van uw woede en frustratie over alles en iedereen om je heen? Neem een ​​blad uit het leven van een kat en leren om vaker te ontspannen, als je kunt ontspannen als een kat, zult u stoppen met het vinden van het leven zo'n proef. Hier zijn een aantal methoden om je te leren hoe om te ontspannen als een kat.

Stappen

Hoe om te ontspannen als een kat. Stoppen haasten over.
Hoe om te ontspannen als een kat. Stoppen haasten over.
 1. 1
  Wees mededogen met jezelf. Katten zich niet slaan op het niet mooi genoeg is, acceptabel genoeg, netjes genoeg, rijk genoeg, gezond genoeg, of slim genoeg. Ze hebben geen stress over domme dingen als pech. Katten krijgen net op met liefdevolle zichzelf zoals ze zijn.
 2. 2
  Stoppen haasten over. De enige keren dat een kat rent over is wanneer a) het is leuk om dit te doen (zoals het achtervolgen van een hommel) b) de achtervolging heeft eten aan het eind van het, of c) wanneer ze achter elkaar, tijdens het paarseizoen. Afgezien van deze drie echt goede excuses, katten uitstrekken, ontspannen, lik zelf (OK, misschien heb je niet nodig om zo ver te gaan), en slapen.
 3. 3
  Mediteren. Katten nemen een time-out om de wereld aanschouwen om hen heen en om gewoon te zijn. Tijd om een ​​copycat te zijn.
 4. 4
  Oefen cat yoga. Ooit afgevraagd waarom sommige oefeningen vereisen dat je "uitrekken als een kat"? De reden is simpel - katten echt en echt weten hoe ze voor een uitkering. Een kat rekt om de spanning te verlichten en souplesse in een handomdraai herstellen. Een kat rekt de juiste manier; volgen haar voorbeeld.
 5. 5
  Hide out. Een kat die adempauze nodig heeft niet rondhangen. Ze gaat en vindt een plek om te hangen en krijg over wat er noodlijdende haar. Afgezien van ernstige verwondingen en de dood, zal ze terugkomen verjongd voor haar afstand te hebben gehouden. Je zou dit ook proberen.
  • Maak uw eigen speciale schuilplaats ruimte in huis of in de tuin, waar u zich kunt terugtrekken wanneer het moeilijk wordt. Ga erheen, je wonden likken, en kom terug klaar om verder te gaan waar je gebleven was.
 6. 6
  Spinnen nu en dan. Oke, doen we niet spinnen. Maar we lachen en we doen het niet vaak genoeg. Veel een kat kan worden verrekend met de loutere suggestie van een klopje, knuffel, of comfortabele plek. En de tevredenheid die wordt geleverd met het verzorgen! Zie het geluk om je heen, het wonder in alles, en geluk voelen. En snorren lachen veel meer, op dingen die je hebt gestopt te merken waren grappig, naar de dingen die je altijd hebt gevonden grappig.
  • Maak anderen om je heen te lachen.
  • Bruidegom uw dierbaren om hun niveau van tevredenheid te verhogen - geef iemand u houdt van een massage, een haarborstel of knippen, een voetmassage of een kietelen.
  • Doe de kat spinnen. In, uit, in, uit. Diep en methodische zoals de katachtigen doen. Je hoeft niet naar de roestige lawaai te maken, net bijdraaien in je borst en adem langzaam uit, alsof je spinnen.
 7. 7
  Wees dankbaar voor kleine dingen. Zoals we haasten uit in het streven naar perfectie en de grotere en betere dingen, zijn uw katten zwelgen in de lengte van uw heerlijke groene gras, het plukken van de madeliefjes van uw tuin, het kauwen van de kat speelgoed verspreid over de vloer, en krassen op de daglichten uit uw favoriete bank. Ze hebben alles wat ze nodig hebben, recht onder hun neus wee. En dus weet je, het is gewoon dat soms bent u te hoog stond van de grond op te merken. Bukken en tijd doorbrengen zien van uw wereld vanuit het perspectief van uw kat, en opnieuw leren de wonderen in je eigen achtertuin.
 8. 8
  Knuffel, omhelzing, en wroeten. Of is het omdat u of iemand die je lief had een zware dag, of omdat je gewoon graag een andere persoon helpen te ontspannen, een goede knuffel, omhelzing, of wroeten zal altijd van pas komen. Elke kat weet dit, dat is waarom ze het uitvoeren van deze zorgzame rituelen regelmatig. En je misschien leuk om het af door te wrijven jezelf op iemands benen... of misschien niet.

Tips

 • Katten maken zelf content op een stukje papier, doek, gemalen, of spot. Leren hoe om te ontspannen waar je ook bent, ongeacht de uitdagingen om je heen, is een machtig mooie techniek om te leren en zal ongetwijfeld verbeteren van uw kansen op een goede levensduur.
 • Kijken naar katten is een vorm van ontspanning op zich, vergeet niet om de tijd om te relaxen te nemen door te kijken naar uw slapen, spelen, stoeien katachtige vrienden.
 • Luisteren naar een spinnende kat door een stethoscoop is ook een geweldige ontspanning techniek.
 • Vindt die plaats (voor een kat is het de bank of een raam) dat maakt u zich zo comfortabel of laid back als een kat.

Waarschuwingen

 • Een ontspannen mens is een doelwit voor een kat. Verwachten dat je lolling over te worden begeleid door een bepaald kat zitten daar waar je graag uw knie, elleboog, lichaam, enz. plaatsen
 • Mensenhandel en katten hebben zeer verschillende skelet-en spierstelsel. Als je echt probeert te rekken als een kat, kan je uiteindelijk zelf ernstig gewond, dat zeker niet zal helpen te ontspannen. Stretching kan goed zijn, maar er zeker van te langzaam gaan, en luister naar je lichaam, als het pijn doet, stop, en jezelf niet te duwen.
 • Ga niet overboord, het zal kruipen mensen uit als je de hele weg en handelen net als een kat.

Dingen die je nodig hebt

 • Katten voor inspiratie
 • Ontspannende ruimte